2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
B
Bende de var canım. İlk hamileliğimde son aylara doğru olmuştu. Karın büyürken. Şimdi erken başladı

Hiç bir şey yemiyorum oda yetmiyor boş mide öğürmekten ölüyorum.suan ayva kemiriyorum. Tavsiye ederim kokusu yokken azından tiksinmiyorum
Bende öğürme yok ama midem çok bulanıyor. Kusmamak için direniyorum. Özellikle sabah ve aksam 10 dan sonra. Midemi bastıracak birşeyler yiyeyim diyorum canım hic birsey istemiyor.

Reactions: H E
Benimde hafif bulantılarım başladı.. İştahım azaldı.. Hamile olduğumu öğrenmeden hayvan gibi yemeye başlamıştım meğer hamişmişim.. hiç doymuyordum..
Şimdi gitti
He ya ne yiyodum varya diyorum adet geldi ondandır :)) simdi lokma yesem yeter diyorum amannnn geçecek az kaldı yavru sabırr:))

Aynen kısır döngü. Yemek yemeye korkuyor insan
Ben de nerede faydalı şey var ona midem bulanıyor. Yogurt süt yumurta ceviz görmek istemiyorum hepsi hayvan kokuyor gıbı geliyor cevız ne alakaysa..diğer ıkı hamılelıgımde hıc bulantım olmamış cunku onlarda saglıklı yerdim. Ama bana şimdi 3 öğün tatlı ver yerim . Bunda çok sağlıksız besleniyorum çok.

Bulantı dan dolayı yiyesi gelmiyor insanın. Yesem iyi olur diyorum ben ona bakıyorum o bana geri yiyemiyorum. Su içmek işkence zaten. Benim diğer hamileliğim bundan beterdi. 4. Aydan sonra sağlıklı besledim ondanda ilk zamanlar birşey yiyemiyordum

Kizlar kutfen bana yardımci olurmusunuz hamile olduğumu öğrendiğimde ilk başlarda hcg değerim katlayarak gidiyordu daha sonralari azar azar yukseldi suan ki değerim 2 gun once 200.20 cikti benim gibi olup sağlıklı gebelik geciren varmi. Dis gebelikten şüphelendi de pazartsei kan verecegim ona göre iğne yapacakalar

Bende tatlı hiç yiyemiyorum canlı cekio bı çatal ağzıma atsam agzim zehir gibi oluyor. Oglumdada ilk dört ay hiç tatli yiyemedim sonra ful tatli yedim. Ama bu gebeligim farkli sürekli agzim zehir gibi. Bı yedigimi bidaha yiyemiyorum

Tam ikiye katlaması önemli değil % 60 oranında artış sağlıklı gebelik olarak kabul ediliyor. 200 dış gebelik için çok az bir değer değil mi ? Biyokimyasal gebelik olabilir mi acaba?

Tam ikiye katlaması önemli değil % 60 oranında artış sağlıklı gebelik olarak kabul ediliyor. 200 dış gebelik için çok az bir değer değil mi ? Biyokimyasal gebelik olabilir mi acaba?
Ilk testlerim iki kat artti ama daha sonrasi testlerin yüzde 60 bile artmadi bende kimyasal gebelik olabilir mi diye sordum cunku gecen ay kimsayal gebelik yasadim ama dr dış gebelik gibi duruyor dedi kafam o kadar karisik ve cok korkuyorum. Iğne olursam 6 ay bebek düşünmeyeceğim ve benim yasim zaten cok ileri bebek sansim kalmayacak

Mide bulantısı yapmıyo ama yoğurtta ve yumurtada ben de hayvan kokusu alıyorum çok ilginç. Hatta baya deniyorum kendimi gerçekten kokuyo geliyo sonra. Sende de duyunca şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…