Kilo aldınız mı kızlar
Ben 3 kilo verdim canımKilo aldınız mı kızlar
Bende de var canım. İlk hamileliğimde son aylara doğru olmuştu. Karın büyürken. Şimdi erken başladıArkadaşlar benim göbek deliğinin üzeri sızlıyor hatta açıyor bazen benim e. Bebeğim allah nasip ederse ama hiç Böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum. Sizde de oldumu bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı
Bende öğürme yok ama midem çok bulanıyor. Kusmamak için direniyorum. Özellikle sabah ve aksam 10 dan sonra. Midemi bastıracak birşeyler yiyeyim diyorum canım hic birsey istemiyor.Hiç bir şey yemiyorum oda yetmiyor boş mide öğürmekten ölüyorum.suan ayva kemiriyorum. Tavsiye ederim kokusu yokken azından tiksinmiyorum
Bende simdilik 3 verdim ama daha 8 hafta bugün bitti Bi kadar daha gider gibiBen 3 kilo verdim canım
He ya ne yiyodum varya diyorum adet geldi ondandır :)) simdi lokma yesem yeter diyorum amannnn geçecek az kaldı yavru sabırr:))Benimde hafif bulantılarım başladı.. İştahım azaldı.. Hamile olduğumu öğrenmeden hayvan gibi yemeye başlamıştımmeğer hamişmişim.. hiç doymuyordum..
Şimdi gitti
Diyet yaparken böyle olsaydım diyorum ben de.He ya ne yiyodum varya diyorum adet geldi ondandır :)) simdi lokma yesem yeter diyorum amannnn geçecek az kaldı yavru sabırr:))
Aaa ozaman gözüm aç resmen :))Diyet yaparken böyle olsaydım diyorum ben de.
Ben henüz almadım canım. Hamile olduğumu öğrendiğimde 55.6 ydım, sonra 55.0 e düştüm, şimdi 55.4 üm. 3 ayı kilo almadan kapatmak istiyorum ama nasip bakalımKilo aldınız mı kızlar
Ben 6 ve 7.haftada öyleydim canım hiçbir ley yiyesim gelmiyodu. 8 den sonra normale döndüm şimdi normal yiyorum her şeydenGünaydın kızlar
Benim canım birşey yemek istemiyor. Sizde de var mi ayni durum
Aynen yaa hiç bir masadan tok kalkamıyorum. Doyana kadar yersem sonra midem çok bulaniyo. Aç kalınca da bulaniyoDiyet yaparken böyle olsaydım diyorum ben de.
Aynen kısır döngü. Yemek yemeye korkuyor insanAynen yaa hiç bir masadan tok kalkamıyorum. Doyana kadar yersem sonra midem çok bulaniyo. Aç kalınca da bulaniyodiyet yaparken böyle az yeseydim kesin zayfirlardim
Ben de nerede faydalı şey var ona midem bulanıyor. Yogurt süt yumurta ceviz görmek istemiyorum hepsi hayvan kokuyor gıbı geliyor cevız ne alakaysa..diğer ıkı hamılelıgımde hıc bulantım olmamış cunku onlarda saglıklı yerdim. Ama bana şimdi 3 öğün tatlı ver yerim . Bunda çok sağlıksız besleniyorum çok.Aynen kısır döngü. Yemek yemeye korkuyor insan
Bulantı dan dolayı yiyesi gelmiyor insanın. Yesem iyi olur diyorum ben ona bakıyorum o bana geri yiyemiyorum. Su içmek işkence zaten. Benim diğer hamileliğim bundan beterdi. 4. Aydan sonra sağlıklı besledim ondanda ilk zamanlar birşey yiyemiyordumBen de nerede faydalı şey var ona midem bulanıyor. Yogurt süt yumurta ceviz görmek istemiyorum hepsi hayvan kokuyor gıbı geliyor cevız ne alakaysa..diğer ıkı hamılelıgımde hıc bulantım olmamış cunku onlarda saglıklı yerdim. Ama bana şimdi 3 öğün tatlı ver yerim . Bunda çok sağlıksız besleniyorum çok.
Bende tatlı hiç yiyemiyorum canlı cekio bı çatal ağzıma atsam agzim zehir gibi oluyor. Oglumdada ilk dört ay hiç tatli yiyemedim sonra ful tatli yedim. Ama bu gebeligim farkli sürekli agzim zehir gibi. Bı yedigimi bidaha yiyemiyorumBen de nerede faydalı şey var ona midem bulanıyor. Yogurt süt yumurta ceviz görmek istemiyorum hepsi hayvan kokuyor gıbı geliyor cevız ne alakaysa..diğer ıkı hamılelıgımde hıc bulantım olmamış cunku onlarda saglıklı yerdim. Ama bana şimdi 3 öğün tatlı ver yerim . Bunda çok sağlıksız besleniyorum çok.
Tam ikiye katlaması önemli değil % 60 oranında artış sağlıklı gebelik olarak kabul ediliyor. 200 dış gebelik için çok az bir değer değil mi ? Biyokimyasal gebelik olabilir mi acaba?Kizlar kutfen bana yardımci olurmusunuz hamile olduğumu öğrendiğimde ilk başlarda hcg değerim katlayarak gidiyordu daha sonralari azar azar yukseldi suan ki değerim 2 gun once 200.20 cikti benim gibi olup sağlıklı gebelik geciren varmi. Dis gebelikten şüphelendi de pazartsei kan verecegim ona göre iğne yapacakalar
Ilk testlerim iki kat artti ama daha sonrasi testlerin yüzde 60 bile artmadi bende kimyasal gebelik olabilir mi diye sordum cunku gecen ay kimsayal gebelik yasadim ama dr dış gebelik gibi duruyor dedi kafam o kadar karisik ve cok korkuyorum. Iğne olursam 6 ay bebek düşünmeyeceğim ve benim yasim zaten cok ileri bebek sansim kalmayacakTam ikiye katlaması önemli değil % 60 oranında artış sağlıklı gebelik olarak kabul ediliyor. 200 dış gebelik için çok az bir değer değil mi ? Biyokimyasal gebelik olabilir mi acaba?
Ben de nerede faydalı şey var ona midem bulanıyor. Yogurt süt yumurta ceviz görmek istemiyorum hepsi hayvan kokuyor gıbı geliyor cevız ne alakaysa..diğer ıkı hamılelıgımde hıc bulantım olmamış cunku onlarda saglıklı yerdim. Ama bana şimdi 3 öğün tatlı ver yerim . Bunda çok sağlıksız besleniyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?