2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayyy kızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü
Çok erken ama beni bi isim merakı sardı
Biz önceden düşünmüştük biraz canım, kesin değil ama herhalde pek fikir değiştirmeyiz kız da olsa erkek de olsa az çok belli gibi :)

Evet yemek sıkıntimiz cok yok sukur. Ama uyku... Of of of. Uyku egitimi verdik biz. 15 aylık olana kadar bende kucakta, ayakta, arabada... Hep oyle uyuttum..ama sonra kendi kendine uyumayi ogrendi uyku egitimi sayesinde. Fakat simdi 34 aylik ve kendi kendine uyur ama yine de tum gece uyumaz. Gece kalkar oyun oynar, sarki soyler. 1 saat sonra yine yatar. Simdi bi de besikte hala. Biz ona uyku tulumu da giydiriyoruz, o yüzden kacamiyor. Ama bebek gelip de büyük yataga gectigimizde napacagiz bilmiyorum. Benim ki uyandığında eline oyuncaklarini gecirebilirse, o yataktan inebilirse imkani yok geri uyusun. Sabaha kadar oyun oynar valla. Ben de ayagimda karnimdaki minnagi, kucagimda devini tasiriim herhalde. Azicik korktum su an. Du bi bakayim. Yok yok! baya bayaaa yusuf yusuf durumundayim.

Evet tuzu azaltıp suyu cogaltmalisin bencede. Ben ilk dogumumda, bebek 1 haftalikken 8 kg düşmüştum doğum oncesine gore. 12 kg bayagi iyiymis senin. Bi de ben sezeryan oldum, bastilar siviyi. O bi haftada gecmisti

Reactions: H E
canım merhaba az yediğin için vücüdun kendini korumaya alıyor. yani diyorki yemek gelmiyor o yüzden gelenelri depoluyor. az ve sık yemeni öneirim. benim de öyleydi. 1 ayda 2 klo almışım. Diyetisyene gittim o dedi. az yeme diye sık sık az ye dedi

benim sürekli midemde bulantı var. ilk hamileliğimde böyle değildi. doğru dürüst yemek yemediğim halde ben de 2 kilo aldım. ananas iyi geliyıor bulantıya onu keşfettim. suyu ben de zorla içiyorum.

Hadi gözünüz aydın canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğluşunu
Amin canım benim inşallah doktoryüzde doksan Dedi bende gördüm kordon olabilir mi dedim burda olmaz dedi :) bakalım ne olacak :) hiç belirti de vermiyor şıpa yaaaa
Senin nasıl belirtilerin nasıl gidiyor

Amin canım benim inşallah doktoryüzde doksan Dedi bende gördüm kordon olabilir mi dedim burda olmaz dedi :) bakalım ne olacak :) hiç belirti de vermiyor şıpa yaaaa
Senin nasıl belirtilerin nasıl gidiyor
Ben de dün biraz yürümüştüm sonra kasık ağrısı oldu hafif, ama dinlenince geçti. Bir de arada migren atakları yokluyor ama çok dayanılmaz olmadı şükür, C.tesi doktor var bakalım, yaklaştikça heyecan basıyor

Kızlar günaydınnnnn :)
Bıgun az pembe alıntım geldi hemen usg ye girdim pembe akıntı bebekten değil makattan gelmiş hemoroidimden meğer :) bu arada ne görelim orada bir pipiii :)

Hayırlı olsun ne güzel.. ben de meraktan ölücem sanki, kaçıncı haftada gitsem diye düşünüyordum. Kaç haftalıksınız, bu kadar erken belli oluyor mu?

Hayırlı olsun ne güzel.. ben de meraktan ölücem sanki, kaçıncı haftada gitsem diye düşünüyordum. Kaç haftalıksınız, bu kadar erken belli oluyor mu?
Canım ben 10+ 5 im şuan
Normalde belli olmuyor benim şansına usg de bebek poposunu gösterdi bacaklarını da açmış :) orda top gibi bişey duruyor :) doktor e min konuştu ama erken değil mi diyince bence yüzde doksan erkek tomurcuk var dedi bakalım ne olacak ben sormadım bile belli olmaz diye o direk söyledi :)
Sen cinsiyet ne istiyorsun canım ben kız istiyorsun ama kısmet tabi sağlıklı olsun da

Beşik bizimkine dar geldi üç yaş doğum gününde baza aldik 100/200 ölçüsünde. Gece huysuz olunca bende yanına yatiyorum. İyi oldu. Her cocuk farkli inşallah kardeşi uyukuyu seven bı bebek olur çok aminnnn

D

dokuzuncu yilimiz. Bebek dogdugunda onuncu yilimizda olacaz.
Ay biz de bebek dogdugunda 10 yıllık olacağız ben bu evlilik yıldobumunde hamileler uzun beyaz elbiseler giyiyor ya öyle giyip oğkuslarımı da yanıma alıp biri de karnımda dış çekim yaptırmak istiyorum eşim hayır diyor. Ne saçma dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…