- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Biz önceden düşünmüştük biraz canım, kesin değil ama herhalde pek fikir değiştirmeyiz kız da olsa erkek de olsa az çok belli gibi :)Ayyy kızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü
Çok erken ama beni bi isim merakı sardı
Evet yemek sıkıntimiz cok yok sukur. Ama uyku... Of of of. Uyku egitimi verdik biz. 15 aylık olana kadar bende kucakta, ayakta, arabada... Hep oyle uyuttum..ama sonra kendi kendine uyumayi ogrendi uyku egitimi sayesinde. Fakat simdi 34 aylik ve kendi kendine uyur ama yine de tum gece uyumaz. Gece kalkar oyun oynar, sarki soyler. 1 saat sonra yine yatar. Simdi bi de besikte hala. Biz ona uyku tulumu da giydiriyoruz, o yüzden kacamiyor. Ama bebek gelip de büyük yataga gectigimizde napacagiz bilmiyorum. Benim ki uyandığında eline oyuncaklarini gecirebilirse, o yataktan inebilirse imkani yok geri uyusun. Sabaha kadar oyun oynar valla. Ben de ayagimda karnimdaki minnagi, kucagimda devini tasiriim herhalde. Azicik korktum su an. Du bi bakayim. Yok yok! baya bayaaa yusuf yusuf durumundayim.Maşallah yasa iştahlı çocuk buyutmesi daha bı kolay oluyor. Bakalım şimdiki bebeğimiz terazi olacak galiba. İnşallah uyumayı sever zira oglum hala uyku konusunda kök sokturuyor. Tam üç buçuk sene sallayarak uyuttum. Hamile kalıp düşük tehlikesi olunca mecbur biraktm sallamayi
Evet tuzu azaltıp suyu cogaltmalisin bencede. Ben ilk dogumumda, bebek 1 haftalikken 8 kg düşmüştum doğum oncesine gore. 12 kg bayagi iyiymis senin. Bi de ben sezeryan oldum, bastilar siviyi. O bi haftada gecmistiBen normalde yedigimin yarısını yiyorum ama 3 kilo almışım bile çok üzülüyorum neden az yerken kilo aldım anlamıyorum m sanırım vücudum çok su tutuyor ilk hamileligimde 22 kilo almıştım 12 kilosunu hemen doğumda verdim sonra kırkım çıkana kadar da 4 5 kilo vermiştim benim vücudum çok su tutuyor tuzu acilen kesmem lazım
Bizde evlenmeden düşünmüştük ama şuan istemiyorum o isimleriBiz önceden düşünmüştük biraz canım, kesin değil ama herhalde pek fikir değiştirmeyiz kız da olsa erkek de olsa az çok belli gibi :)
Kaç yıllık evlisinBizde de isimler yıllardır belli.
canım merhaba az yediğin için vücüdun kendini korumaya alıyor. yani diyorki yemek gelmiyor o yüzden gelenelri depoluyor. az ve sık yemeni öneirim. benim de öyleydi. 1 ayda 2 klo almışım. Diyetisyene gittim o dedi. az yeme diye sık sık az ye dediBen normalde yedigimin yarısını yiyorum ama 3 kilo almışım bile çok üzülüyorum neden az yerken kilo aldım anlamıyorum m sanırım vücudum çok su tutuyor ilk hamileligimde 22 kilo almıştım 12 kilosunu hemen doğumda verdim sonra kırkım çıkana kadar da 4 5 kilo vermiştim benim vücudum çok su tutuyor tuzu acilen kesmem lazım
Ne dusunuyorsunuzBiz önceden düşünmüştük biraz canım, kesin değil ama herhalde pek fikir değiştirmeyiz kız da olsa erkek de olsa az çok belli gibi :)
Ne olacakBizde de isimler yıllardır belli.
Ben 2 haftada1 gidiyorum. 12.haftadan sonra 3 hafta da bir gidecegimher hafta dr kontrolüne giden var mı ayda 1 nasıl geçecek
Hadi gözünüz aydın canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğluşunuKızlar günaydınnnnn :)
Bıgun az pembe alıntım geldi hemen usg ye girdim pembe akıntı bebekten değil makattan gelmiş hemoroidimden meğer :) bu arada ne görelim orada bir pipiii :)
Amin canım benim inşallah doktoryüzde doksan Dedi bende gördüm kordon olabilir mi dedim burda olmaz dedi :) bakalım ne olacak :) hiç belirti de vermiyor şıpa yaaaaHadi gözünüz aydın canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğluşunu
dokuzuncu yilimiz. Bebek dogdugunda onuncu yilimizda olacaz.Kaç yıllık evlisinmaşallah
Cok tebrik ederim Ilk cinsiyet mesaji da gelmis oldu topikte:)))Kızlar günaydınnnnn :)
Bıgun az pembe alıntım geldi hemen usg ye girdim pembe akıntı bebekten değil makattan gelmiş hemoroidimden meğer :) bu arada ne görelim orada bir pipiii :)
Ben de dün biraz yürümüştüm sonra kasık ağrısı oldu hafif, ama dinlenince geçti. Bir de arada migren atakları yokluyor ama çok dayanılmaz olmadı şükür, C.tesi doktor var bakalım, yaklaştikça heyecan basıyorAmin canım benim inşallah doktoryüzde doksan Dedi bende gördüm kordon olabilir mi dedim burda olmaz dedi :) bakalım ne olacak :) hiç belirti de vermiyor şıpa yaaaa
Senin nasıl belirtilerin nasıl gidiyor
Kızlar günaydınnnnn :)
Canım ben 10+ 5 im şuanHayırlı olsun ne güzel.. ben de meraktan ölücem sanki, kaçıncı haftada gitsem diye düşünüyordum. Kaç haftalıksınız, bu kadar erken belli oluyor mu?
Beşik bizimkine dar geldi üç yaş doğum gününde baza aldik 100/200 ölçüsünde. Gece huysuz olunca bende yanına yatiyorum. İyi oldu. Her cocuk farkli inşallah kardeşi uyukuyu seven bı bebek olur çok aminnnnEvet yemek sıkıntimiz cok yok sukur. Ama uyku... Of of of. Uyku egitimi verdik biz. 15 aylık olana kadar bende kucakta, ayakta, arabada... Hep oyle uyuttum..ama sonra kendi kendine uyumayi ogrendi uyku egitimi sayesinde. Fakat simdi 34 aylik ve kendi kendine uyur ama yine de tum gece uyumaz. Gece kalkar oyun oynar, sarki soyler. 1 saat sonra yine yatar. Simdi bi de besikte hala. Biz ona uyku tulumu da giydiriyoruz, o yüzden kacamiyor. Ama bebek gelip de büyük yataga gectigimizde napacagiz bilmiyorum. Benim ki uyandığında eline oyuncaklarini gecirebilirse, o yataktan inebilirse imkani yok geri uyusun. Sabaha kadar oyun oynar valla. Ben de ayagimda karnimdaki minnagi, kucagimda devini tasiriim herhalde. Azicik korktum su an. Du bi bakayim. Yok yok! baya bayaaa yusuf yusuf durumundayim.
Ay biz de bebek dogdugunda 10 yıllık olacağız ben bu evlilik yıldobumunde hamileler uzun beyaz elbiseler giyiyor ya öyle giyip oğkuslarımı da yanıma alıp biri de karnımda dış çekim yaptırmak istiyorum eşim hayır diyor. Ne saçma dıyoD
dokuzuncu yilimiz. Bebek dogdugunda onuncu yilimizda olacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?