2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız.
Biz bugün tam 11 haftalık olduk ve 3 hafta oldu en son Dr.a gideli çok meraktayim artık Cuma günü devlette randevu almıştım 2li test için bakalım nasıl geçecek çok heyecanlıyım güzel haberlerle gelirim inşallah.
Hafta sonu gezmeli geçti benimde, önümüzdeki ayda vizeler var ders çalışıyorum bide ev işleri çocuk zaman çabuk geçiyo sürekli giremiyorum da buraya.

Bu söyledikleriniz 20.haftada detayli ultrasonda hepsi belli oluyor. Ikili test olasilik veriyor. Cevremde bir cok kiside risk var dediler hepsi saglikli dogdu. O yuzden bence sizin soylediginiz kadar onemli bir test oldugunu düşünmüyorum. Detayli ultrason daga önemli.
Cnm troidm yuksek cikti 3.5
Şekerimde sinirda cikti 106
Doktor saglk ocaklari bekletip yolladigi icin biraz yuksek cikmis olabilir hstanede bir daha uaptir dedi bakalim gercekmi
Ama ranfevu alamadgm icin hala yapilacak
Anladim canım. Ihmal etme ama

Bende ikili tarama testlerını yaptırmıcam . Neredeyse kıme dokunsam bebek sağlıksız demişler geri kalan ayları zehur gıbı geçmiş .
Ben rabbıme teslım oldum o ne derse o ..
Aynen yanlış sonuç verebiliyor maalesef bu testler. Birde Allah korusun hasta deseler aldirmam asla. Canım kanım o yüzden bende bu sefer yaptırmak istemiyorum.

Aynen yanlış sonuç verebiliyor maalesef bu testler. Birde Allah korusun hasta deseler aldirmam asla. Canım kanım o yüzden bende bu sefer yaptırmak istemiyorum.
Zaten ense kalinligi ve burun oluşumu %75 sonuç veriyor. Birde 20.haftada detayli ultrasonda butun organlara bakiliyor hersey ortaya çıkıyor. En azindan net bir sonuc veriyor. Eminimki bu test yuzunden cok sayıda sağlıklı bebekler alındı.

Sağol tatlım
İğneyi bulduk çok şükür
Çok köhne bir yerdeki eczanede bulmuş çok uğrak bi yer değil diye kalmış galiba ellerinde
İğne yapıldı içim de rahat etti biraz uzanıyorum öyle
Çok şükür bulmuşsunuz canım. İçin rahat etsin merak etme olabiliyo böyle şeyler, dinlenmek lazım bol bol

Reactions: H E
Evet detaylı usg de daha net belli oluyor ben 1 yıl boyunca perinatoloji ve tüp bebek merkezinde görev yaptım bu konuyla ilgili eğitimler de verdim :) şuan yenidoğan yoğun bakım da çalışıyorum ve tisk yüksek olan bebekleri değerlendirme altına alıyoruz bunlar önemli testler Ben kimsenin aksatmaması taraftarıyım tabi ki karar annenin :) Mesleğim gereği bilgilendirme gereği duydum herkesin kendi kararı tabi ki müdehale etmiyoruz öneriyoruz :)

Benım ilk oğlumda ikili güzel çıkmıştı. Dr 3 lü isteyince yaptırdık o zaman tecrubesızlık de vardı. Yanlış ölçüm yaptığı için 1/20 down sendromlu cıktı yanı 20 bebekte birı sızın olabilir dendi. bir haftam ağlayarak ve uykusuzlukla geçti. Kanama oldugu ıcın amnıyosentez olamazdı. Testı 5 farklı merkezde yeniledik Allahtan sonuc ıyı cıktı.. Ama o bir hafta süre hayatımdaki en kötü dönemdi. O yuzden 2.oğlımda yaptırmadı eşim çok kızdı ama sen karışma dedim. Bunda da yaptırmayı düşünmüyorum yaş 36 zaten nıye yaptırıpta 6 ayımı kötü geçireyim. Rabbım ne eylerse güzel eyler. Benım ıcın 24.hafta ayrıntılı ultrason ve onu kadın dogumcu ya da degıl. Radyologa yaptırıyorum. Daha ıyı yapıyorlar cunku

Detayli ultrason önemli . Bu arkadaşın bebeği kalp hastası doğdu. Doğar doğmaz ameliyat oldu. Ayrıntılı. Ultrason da böyle bir hastalık varsa ona bı hastanede doğum yapılıyor çocuk için ameliyat ekibi hazır oluyor doğar doğmaz müdahale edilebiliyor. Allah muhafaza etsin kuzularimizi. Aminnnn...

Ben İstanbul Esenler Medipol üniversitesi hastanesi. Şehruz soysal doktorum. Bu gebeligimde tanistim çok memnun kaldım. Sakın anlayisli aciklayaci tecrübeli bidoktor

Kızlar ilk sayfadaki listemıze hastanelerımızıde eklıyelım mı ?

Belki faydalanırız doktolarımızdan , fikir olur ??
Ben perinatoloğa gidiyorum ikiz olduğu için dr um mert kazandı arada sabirsizlandığımda ege yaşam hastanesi ipek demire gidiyorum iki dr umdanda çok memnunum

Ben perinatoloğa gidiyorum ikiz olduğu için dr um mert kazandı arada sabirsizlandığımda ege yaşam hastanesi ipek demire gidiyorum iki dr umdanda çok memnunum
Canım bır tane hasta eklıyebılırım . İkisi çok yer kaplar :)
Dokotr ismi değilde sadece hastane ismi eklıyorum . Zaten merak edenler sorarlae buyuk ıhtımalle ..
hangı hastaneyı yazmamı istersın ?

Ben
Bende yaptirmicam ikili testi. Oğlumda yaptirdm ama cinsiyeti merak ettiğim için. Bunda yaptirmicam. Çünkü yengeme bebek down sendromu var dediler sağlıklı doğdu. Ama bütün gebeligi zehir oldu kadının
Bnm de cevremde cok yasandi.kesinlik olmayan bi test yanilma payi yuksek hamilelik zehir olmasin diye artk dogru düzgün kimse yaptirmiyor

Mert kazandı yazın lütfen martı tower de yazanesi var
Canım bır tane hasta eklıyebılırım . İkisi çok yer kaplar :)
Dokotr ismi değilde sadece hastane ismi eklıyorum . Zaten merak edenler sorarlae buyuk ıhtımalle ..
hangı hastaneyı yazmamı istersın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…