2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O zaman ölçümler de yapilmaz diye yaptircam yinede ben :)

Arkadaşlar fikir açısından yazıyorum izmirde olup dr tavsiyesi arayanlar olursa diye mert kazandı riskli gebeliklerde uzman hatta ödül almış bu konuda muayene ücreti 450 tl
Bide ege yaşam hastanesinde ipek demir var çok içten bir dr kendinizi yanında çok rahat hissediyorsunuz sanki arkadaşınız gibi ben yanına hep panik halinde gidiyorum bütün korkularımdan arınmış çıkıyorum muayene ücreti 55 tl ikisini de tavsiye ediyorum

Reactions: H E
Arkadaşlar lutfen benı etıketleyın her yazıyı okuyamıyabılıyorum ..

Kızlar ya çoğunuzun ikinci bebişi o yüzden size bi sorayım dedim...
Saçlarımı kestirmek istiyorum... Çocuğun ömrü kısalır diye saçma bi hurafe var tedirgin ediyor inanmasam da sizden hamileyken kestiren var mı saçını?

İlk gebeliğim ama bence hurafe ..

ben kestırmıcem ama kortugumdan değil eşim uzun saç sevıyor :)

O zaman ölçümler de yapilmaz diye yaptircam yinede ben :)
En az 5 kere kestirdim :) Allah verir ömrünü saç degil canım:)

Evet canım devlette doğurmak istiyorum ama ikinci seçenek olarak mecburen bir hastane belirleyeceğim. İnşallah erken doğmazlar . Erken Doğum yapmaktan korkuyorum . Çok zor geçiyor hamilelik ikiz olduğu icin mi yoksa ilk hamilelik olduğu icin mi bilmiyorum :)

Kesinlikle yaptırmalısın . Ben ikiz olduğu icin yaptıramıyorum fetal test diye bi şey varmış çok pahalı onu yaptırabilirsin dediler. Kredi çekip yaptırsam mı diye düşünüyorum resmen . İkili test büyük bir nimet.

Bünyeden bünyeye değişiyor bence o süreç. Benimde ilk gebelik ikiz değil bulantı kusma yok çok şükür annemde kardeşimde böyleydi..
Bi arkadaşımda ikiz ve ilk gebelikti onunda rahattı.
Genetik sanırım.. İnşallah geçer sıkıntıların bir an önce hamileliğin tadını varırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…