2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    307
Amiiiiin artık hanileyim diye sınırsız yemek yemek istiyorum
 
Çok ihtiyac duymuyorsan kestirme
Koca kari laflarini hhep dikkate almisimdr
Yasanmisligin tecrubenin getrdigi bilgiler bence
Cocugun omrunun kisa olmasi degildir tabi de ne bileyim iste
Sen bilirsin yine de
 
Canım ikiz olduğu için böyle çok şükür b n eki hayatıma devam diyorum ni farklılık Yok amamikiz herzqman çok zordur. Erken doğumu şuan düşünme daha çoook yolumuz var, olma riskini de Gözardı etme tabi ki, dediğim şartlarda bi hastane bulman senin işini epey kolaylaştıracak :)
 
Ya inanma boyle seylere ben sacimi kestirdim de boyadim da hicbirsey olmadi.
 
bununla ilgili dombili_xl arkdaşımız bır vıdeo paylaşmıstı ama tam hatırlamıyorum o belkı sana bılgı verebılır
Evet canım paylaşmıştım hkalps bunlar hurafe canım, saç neden kesilmesin, ne gibi bir zararı olabilir? Allahın verdiği ömrü kılla tüyle nasıl arttırıp azaltabiliriz? Ben kesitirdim geçenlerde zaten, ama boyaya ara verdim, sonuçta bitkisel bile olsa zararlı olabilir diye düşünüyorum.
 
Bulantilarin gecti mi canim benim halen devam ediyor...karnim ac hep bisey yiyemiyorum
 
Neden büyük nimet. Ben gercekten anlamiyorum. Ikili test kesin sonuc veren bir test degil. Halamın kızına yüksek risk var dendi. Kızın hamileligi zehir oldu ve sağlıklı bir bebek dunyaya geldi. Cikan sonuclar yuzunden yuzlerce saglikli bebek alındı belkide. Detayli ultrasonda hersey belli oluyor. Damarlara kadar inceleniyor. Ne var ne yok kesin çıkıyor. Bir olasılık neden bulunmaz bir nimet.
 

bende nekadar hurafe desemde ilkinde korkup kestirememiştim , bundada kestiremem sanırım .kocakarı lafları ama duymasam sorun yokta duyduktan sonra içim rahat etmiyor .

Ben de aynı hastaneye gidiyorum canım hangi doktora gidiyorsun sen
Hüsniye Sedef Hanım'a gidiyorum , şimdilik memnunum bana çok ılımlı geliyor .sorularımada net cevap veriyor.



kesin sonuç vermiyor ama sen mesala Allah korusun risk var derse aldırmam diyorsun , bir başkasında risk çıksa belki gebeliği sonlandıracak.herkesin görüşü farklı .burda önemli olan aslında öğrenmek benim için birşey değiştirmez demen.
sağlıklı denip olmayan down sendromu var diyip hiçbir sorun yaşamayan milyonlarca örnek vardır , illaki .burada da anne babanın kararı önemli .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…