Amin canım inşallah sağlıklı olsunlar bebislerimizAy maşallah canım ya ne güzel ikiz :) Allahım hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yok canım oda kestırmıstı saçını burdan bır arkadaş işte ömru kısalır falan dedı oda bır vıdeo paylaşmıştı .Konu mu açmıştı canım
İstanbul Çamlıca Medipol
benimkinide ekleyebilir misin ?
Amiiiiin artık hanileyim diye sınırsız yemek yemek istiyorumBünyeden bünyeye değişiyor bence o süreç. Benimde ilk gebelik ikiz değil bulantı kusma yok çok şükür annemde kardeşimde böyleydi..
Bi arkadaşımda ikiz ve ilk gebelikti onunda rahattı.
Genetik sanırım.. İnşallah geçer sıkıntıların bir an önce hamileliğin tadını varırsın
Cnm bende pendikteyim ucret ne kadar nasil tugba hnm
Çok ihtiyac duymuyorsan kestirmeKızlar ya çoğunuzun ikinci bebişi o yüzden size bi sorayım dedim...
Saçlarımı kestirmek istiyorum... Çocuğun ömrü kısalır diye saçma bi hurafe var tedirgin ediyor inanmasam dasizden hamileyken kestiren var mı saçını?
Canım ikiz olduğu için böyle çok şükür b n eki hayatıma devam diyorum ni farklılık Yok amamikiz herzqman çok zordur. Erken doğumu şuan düşünme daha çoook yolumuz var, olma riskini de Gözardı etme tabi ki, dediğim şartlarda bi hastane bulman senin işini epey kolaylaştıracak :)Evet canım devlette doğurmak istiyorum ama ikinci seçenek olarak mecburen bir hastane belirleyeceğim. İnşallah erken doğmazlar . Erken Doğum yapmaktan korkuyorum . Çok zor geçiyor hamilelik ikiz olduğu icin mi yoksa ilk hamilelik olduğu icin mi bilmiyorum :)
Ya inanma boyle seylere ben sacimi kestirdim de boyadim da hicbirsey olmadi.Kızlar ya çoğunuzun ikinci bebişi o yüzden size bi sorayım dedim...
Saçlarımı kestirmek istiyorum... Çocuğun ömrü kısalır diye saçma bi hurafe var tedirgin ediyor inanmasam dasizden hamileyken kestiren var mı saçını?
Evet canım paylaşmıştımbununla ilgilidombili_xl arkdaşımız bır vıdeo paylaşmıstı ama tam hatırlamıyorum o belkı sana bılgı verebılır
Ay hangi hocaya gidiyorsun bende ilk gebeliğimde ıraya gitmiştim turhan hocaya çok tatlı dilliydi :)medilife beylikdüzü :)H E
Telefondayım burdan eklenmiyor pc ye geçince eklicem cnm ss aldımmedilife beylikdüzü :)H E
Selam tekrar canım, benim Alin Başgül Yiğiter, Fulya Vital Klinik muaynehanesi, riskli gebelik uzmanıKızlar ilk sayfadaki listemıze hastanelerımızıde eklıyelım mı ?
Belki faydalanırız doktolarımızdan , fikir olur ??
Pc ye geçince eklıcem kuzumSelam tekrar canım, benim Alin Başgül Yiğiter, Fulya Vital Klinik muaynehanesi, riskli gebelik uzmanı
Teşekkürler canımPc ye geçince eklıcem kuzum ♥
Bulantilarin gecti mi canim benim halen devam ediyor...karnim ac hep bisey yiyemiyorumEvet canım devlette doğurmak istiyorum ama ikinci seçenek olarak mecburen bir hastane belirleyeceğim. İnşallah erken doğmazlar . Erken Doğum yapmaktan korkuyorum . Çok zor geçiyor hamilelik ikiz olduğu icin mi yoksa ilk hamilelik olduğu icin mi bilmiyorum :)
Neden büyük nimet. Ben gercekten anlamiyorum. Ikili test kesin sonuc veren bir test degil. Halamın kızına yüksek risk var dendi. Kızın hamileligi zehir oldu ve sağlıklı bir bebek dunyaya geldi. Cikan sonuclar yuzunden yuzlerce saglikli bebek alındı belkide. Detayli ultrasonda hersey belli oluyor. Damarlara kadar inceleniyor. Ne var ne yok kesin çıkıyor. Bir olasılık neden bulunmaz bir nimet.Kesinlikle yaptırmalısın . Ben ikiz olduğu icin yaptıramıyorum fetal test diye bi şey varmış çok pahalı onu yaptırabilirsin dediler. Kredi çekip yaptırsam mı diye düşünüyorum resmen . İkili test büyük bir nimet.
Kızlar ya çoğunuzun ikinci bebişi o yüzden size bi sorayım dedim...
Hüsniye Sedef Hanım'a gidiyorum , şimdilik memnunum bana çok ılımlı geliyor .sorularımada net cevap veriyor.Ben de aynı hastaneye gidiyorum canım hangi doktora gidiyorsun sen
Neden büyük nimet. Ben gercekten anlamiyorum. Ikili test kesin sonuc veren bir test degil. Halamın kızına yüksek risk var dendi. Kızın hamileligi zehir oldu ve sağlıklı bir bebek dunyaya geldi. Cikan sonuclar yuzunden yuzlerce saglikli bebek alındı belkide. Detayli ultrasonda hersey belli oluyor. Damarlara kadar inceleniyor. Ne var ne yok kesin çıkıyor. Bir olasılık neden bulunmaz bir nimet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?