2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kanada'nın neresindesin? Ben de 3 yıl önce gezmiştim. Seni her okuduğumda aklıma geliyor :)

Şeker yüklemesini dr illa isterim demezse ben yaptirmiycam.ilkindede gebelik şekeri yoktu .ama ilk gebeliği olanlarda özellikle aile yatkınlığı varsa yapilsin istiyorlar.
Bende cikti, ikincisinde muhakkak yaptiricam. Ama bi arkadasimin 3 gebeliginden sadece 2. De diyabeti cikti. Yani risk dusuk ama olasiligi var. Aclik tokluk sekerine baktirabilirsin. Eğer seker yuklemesi tercih etmiyosan. En azından o dusuk cikarsa icin rahat olur. Yuksek cikarsa da seker yuklemesini dusunursun tekrardan

Kızlar topiğin ikinci cinsiyet tahmini de hiç sanmazdım ama benden geldi :) Bugün işim çok yoğundu tüm gün ayakta kaldım, akşam eve gelince wcde peçeteye kan geldi. Hemen acile gittik, bebek iyiymiş şükür, az bir kanama alanı oluşmuş, dinlen dediler. 8. Haftadayım yolk kesesinin durduğu yere göre yüzde 80 erkek dedi doktor. Halbuki ben hiç sormamıştım, bayağı net konuştu. Eşim tabi uçtu sevinçten.

Çok erken bir tahmın olmus :)
Çünkü bu haftalarda daha cinsel organlar dışarıdan belli olmuyor diye biliyorum:)
Ama demekki kese yolk konumunun falan doğruluk payı var :)

30 yasindasin diye riskli cikmasi nedir? Bunlarin hepsi bi faktor ama asil sonuc test yaptiktan sonra.
Benim ilk gebeligimde 30 yasindaydim ve oglumum 1 de 100,000 riski cikti herhangi bir kromozom sorunu için. Arkadaslar dr lar israrla bu testi soyluyor. Bebege ve anneye hic bir zarari olmayan bir test. Kaldi ki sağlıkli beslenme ve folik asit takviyesi ile zaten hepimiz bu riskleri yeterince dusuruyoruz.teste girmekten bu kadar korkmanin gereksiz oldugunu dusunuyorum. Sonuclar geldiginde yuksek bir rakam cikarsa o zaman degerlendirirsiniz durumu. Ve 10 da 1 risk ciksa bile bu 10 da 9 cocuk iyi olabilir anlaminda. Cocugumu doğuracağim dediginiz anda kimse de sizden onu alamaz. Kaldi ki inanin bu dogum sonrasi bunalimi cooook zor bir sey. Çocuklarımızın allah korusun hic bir şeysi cikmasin ama o bunalimda saglikli dusunemezken ogrenmek? O bence her ihtimalden daha kotu.

Alla alla... Arkadas bu bilim bizi yiyo yaaa. Hani 12. Haftada olusuyodu. Demek ki genital bolge daha erken olusuyo. Baksana hem azra nin hem senin su anda öğrenmiş olman??
Sağlıkla gelsin küçük pasa. Grubun 2 oglani oldu bile

Çünkü bu haftalarda daha cinsel organlar dışarıdan belli olmuyor diye biliyorum:)
Cinsel organı görmedik, yolk kesesinin fotosunu ekleyim, genelde erkeklerde burada durur dedi. Kızlarda başka bir yerde dururmuş. Doktor epey birşey anlattı ama ben kanamadan dolayı endişeliydim, pek dinleyemedim.

Eklentiler

• 20190319_190959.webp
    12 KB · Görüntüleme: 68
Cinsel organı görmedik, yolk kesesinin fotosunu ekleyim, genelde erkeklerde burada durur dedi. Kızlarda başka bir yerde dururmuş. Doktor epey birşey anlattı ama ben kanamadan dolayı endişeliydim, pek dinleyemedim.
Heeee bu o zaman tahmin gibi biraz. Ama olasi olabilir. Cunku erkek ve kiz bebek sonra tasimindan cok belli oluyor bence. Erkek bebekler gercekten top gibi oluyo ve arkadan kadin gebe bile gozukmuyo. Ama kiz cocuklari daha asagida ve yaygin oluyo. Kadina arkadan bakilsa gebe oldugu anlasilabiliyor. Kac arkadasim gebe kaldiysa hepsinde de gordum bunu

Ozaman benım ki kız
Çünkü benım yolk kesesi bebekten ayrı duruyodu en son gördüğümde :))

Sağlıkla sıhhatle gelsinler çok geçmiş olsun buarada

Bari nasl bakildiginida soyleyeydi bi kac gundur merak etmeye basladim :)

Aaa cok ilginc. Genelde pek turistik amacla gelinmiyor ama yazlari ve sonbaharlari dogasi muazzamdir aslinda.
Ben baskent Ottawa da yasiyorum
Eşimin Quebec'te kongresi vardı, beraber gittik, ordan Montreal'e, ordan da Toronto'ya geçtik. 14-15 gün falan kalmıştık, çok sevmiştim. Hatta eşim orada iş bakayım mı diye bile düşündü ama sonbaharda gitmemize rağmen çok soğuktu, o yüzden ciddi düşünemedik.

Cinsel organin belli olmasi 12.haftayi bulabilir ama ilk dollenmeden itibaran belli sonucta cinsiyet :) simdide boyle tahminler cikti demek ki eskilerin tahmnleri gibi :)

Ozaman benım ki kız ♥
Çünkü benım yolk kesesi bebekten ayrı duruyodu en son gördüğümde :))

Sağlıkla sıhhatle gelsinler çok geçmiş olsun buarada
Teşekkür ederim. Minikler sağlıcakla gelsinler de cinsiyeti önemli değil.

Reactions: H E

Çok erken söylemiş heveslendirmek icinde çok erken olmuş .sablikla gelsin inşallah.

Bu tezi ben yiktim.doguma kadar herkes yanlış olabilir mi sen yanlara yayilmadin erkek gibi diyordu kızımda.artik onada inanmıyorum

Kizimda yolk ayriydi bu kez bn yolk kesesi goremedm ultrasondada herhangi bir yerde durmuyor . Belki bebekle birlesikse gorunmuyordur

Eklentiler

• 20190319_211824.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 59
Reactions: H E
Çocuklar isminin anlamini tasiyorlar kesinlikle. Samir Umman koyduk. Samir meyve veren ağaç demek. Umman sonsuz deniz okyanus. Bizimkide Umman in özellikleri bı taşıyor. Oturmayı hiç bilmez. İkinciy halim selim bı isim ariyorum o yüzden

Daha çok erken, henüz heveslenmeyiz de kız olsa da mutlu oluruz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…