Kanada'nın neresindesin? Ben de 3 yıl önce gezmiştim. Seni her okuduğumda aklıma geliyor :)Ay bi de seni tekmeleyince gor. Icten ice kaburgana kara cigerine bi tekme atacak. Uykundan firlayarak kalakacak ve yine de cok sevineceksin saglikli bi çocuğum var diye. Annelik akıl almaz bisi!
Devin hala bi cok cocuga gore cok hareketli. Fakat 2,5 yaşından sonra biz biraz nefes aldik. Eskiden cok dusuyordu. Tirmaniyordu, hopluyodu, atliyodu. Ama simdi düşebilecegini ve canının yanabilecegini öğrendi. Hala oraya buraya tirmanir ama, artık eli ayagi saglam basmis mi bi kontrol ediyor. Dolayisiyla kendini yaralamasi azaldı. Yine de daha oturup bi cizgi filmi izlemisligi yoktur. Hep poposu havada yere degmez. Deli deli kosturur. Zıplar. Hatta cani sıkılırsa baba beni yuruyuse götür diye bile sorar. Kanada da soguk kis demeden kac kere karda buzda sokaklarda yuruduk in cin top oynuyoken.
Bende cikti, ikincisinde muhakkak yaptiricam. Ama bi arkadasimin 3 gebeliginden sadece 2. De diyabeti cikti. Yani risk dusuk ama olasiligi var. Aclik tokluk sekerine baktirabilirsin. Eğer seker yuklemesi tercih etmiyosan. En azından o dusuk cikarsa icin rahat olur. Yuksek cikarsa da seker yuklemesini dusunursun tekrardanŞeker yüklemesini dr illa isterim demezse ben yaptirmiycam.ilkindede gebelik şekeri yoktu .ama ilk gebeliği olanlarda özellikle aile yatkınlığı varsa yapilsin istiyorlar.
Çok erken bir tahmın olmus :)Kızlar topiğin ikinci cinsiyet tahmini de hiç sanmazdım ama benden geldi :) Bugün işim çok yoğundu tüm gün ayakta kaldım, akşam eve gelince wcde peçeteye kan geldi. Hemen acile gittik, bebek iyiymiş şükür, az bir kanama alanı oluşmuş, dinlen dediler. 8. Haftadayım yolk kesesinin durduğu yere göre yüzde 80 erkek dedi doktor. Halbuki ben hiç sormamıştım, bayağı net konuştu. Eşim tabi uçtu sevinçten.
30 yasindasin diye riskli cikmasi nedir? Bunlarin hepsi bi faktor ama asil sonuc test yaptiktan sonra.İkili tarama testi bende yaptırmayı düşünmüyorum zTen 30 yaşındayım risk çıkma ihtimali yüksek ama olasılık yani. Niye geri kalan aylarımı tedirgin geçireyim zaten doğurcam o benim yavrum balım ilkgözağrım olacak... Herşeyiyle başımın üstüne...
Şurda geçen haftayı keseyi görmedim diye hayata küsmüştümbi de o testin sonucunu kaldıramam sadece detaylı ultrason yaptırıcam
Alla alla... Arkadas bu bilim bizi yiyo yaaa. Hani 12. Haftada olusuyodu. Demek ki genital bolge daha erken olusuyo. Baksana hem azra nin hem senin su anda öğrenmiş olman??Kızlar topiğin ikinci cinsiyet tahmini de hiç sanmazdım ama benden geldi :) Bugün işim çok yoğundu tüm gün ayakta kaldım, akşam eve gelince wcde peçeteye kan geldi. Hemen acile gittik, bebek iyiymiş şükür, az bir kanama alanı oluşmuş, dinlen dediler. 8. Haftadayım yolk kesesinin durduğu yere göre yüzde 80 erkek dedi doktor. Halbuki ben hiç sormamıştım, bayağı net konuştu. Eşim tabi uçtu sevinçten.
Cinsel organı görmedik, yolk kesesinin fotosunu ekleyim, genelde erkeklerde burada durur dedi. Kızlarda başka bir yerde dururmuş. Doktor epey birşey anlattı ama ben kanamadan dolayı endişeliydim, pek dinleyemedim.Çok erken bir tahmın olmus :)
Çünkü bu haftalarda daha cinsel organlar dışarıdan belli olmuyor diye biliyorum:)
Ama demekki kese yolk konumunun falan doğruluk payı var :)
Aaa cok ilginc. Genelde pek turistik amacla gelinmiyor ama yazlari ve sonbaharlari dogasi muazzamdir aslinda.Kanada'nın neresindesin? Ben de 3 yıl önce gezmiştim. Seni her okuduğumda aklıma geliyor :)
Heeee bu o zaman tahmin gibi biraz. Ama olasi olabilir. Cunku erkek ve kiz bebek sonra tasimindan cok belli oluyor bence. Erkek bebekler gercekten top gibi oluyo ve arkadan kadin gebe bile gozukmuyo. Ama kiz cocuklari daha asagida ve yaygin oluyo. Kadina arkadan bakilsa gebe oldugu anlasilabiliyor. Kac arkadasim gebe kaldiysa hepsinde de gordum bunuCinsel organı görmedik, yolk kesesinin fotosunu ekleyim, genelde erkeklerde burada durur dedi. Kızlarda başka bir yerde dururmuş. Doktor epey birşey anlattı ama ben kanamadan dolayı endişeliydim, pek dinleyemedim.
Ozaman benım ki kızCinsel organı görmedik, yolk kesesinin fotosunu ekleyim, genelde erkeklerde burada durur dedi. Kızlarda başka bir yerde dururmuş. Doktor epey birşey anlattı ama ben kanamadan dolayı endişeliydim, pek dinleyemedim.
Çok erken bir tahmın olmus :)
Çünkü bu haftalarda daha cinsel organlar dışarıdan belli olmuyor diye biliyorum:)
Ama demekki kese yolk konumunun falan doğruluk payı var :)
Bari nasl bakildiginida soyleyeydiKızlar topiğin ikinci cinsiyet tahmini de hiç sanmazdım ama benden geldi :) Bugün işim çok yoğundu tüm gün ayakta kaldım, akşam eve gelince wcde peçeteye kan geldi. Hemen acile gittik, bebek iyiymiş şükür, az bir kanama alanı oluşmuş, dinlen dediler. 8. Haftadayım yolk kesesinin durduğu yere göre yüzde 80 erkek dedi doktor. Halbuki ben hiç sormamıştım, bayağı net konuştu. Eşim tabi uçtu sevinçten.
Eşimin Quebec'te kongresi vardı, beraber gittik, ordan Montreal'e, ordan da Toronto'ya geçtik. 14-15 gün falan kalmıştık, çok sevmiştim. Hatta eşim orada iş bakayım mı diye bile düşündü ama sonbaharda gitmemize rağmen çok soğuktu, o yüzden ciddi düşünemedik.Aaa cok ilginc. Genelde pek turistik amacla gelinmiyor ama yazlari ve sonbaharlari dogasi muazzamdir aslinda.
Ben baskent Ottawa da yasiyorum
Cinsel organin belli olmasi 12.haftayi bulabilir ama ilk dollenmeden itibaran belli sonucta cinsiyet :) simdide boyle tahminler cikti demek ki eskilerin tahmnleri gibi :)Alla alla... Arkadas bu bilim bizi yiyo yaaa. Hani 12. Haftada olusuyodu. Demek ki genital bolge daha erken olusuyo. Baksana hem azra nin hem senin su anda öğrenmiş olman??
Sağlıkla gelsin küçük pasa. Grubun 2 oglani oldu bile
Teşekkür ederim. Minikler sağlıcakla gelsinler de cinsiyeti önemli değil.Ozaman benım ki kız ♥
Çünkü benım yolk kesesi bebekten ayrı duruyodu en son gördüğümde :))
Sağlıkla sıhhatle gelsinler çok geçmiş olsun buarada
Teşekkür ederim. Minikler sağlıcakla gelsinler de cinsiyeti önemli değil.Ozaman benım ki kız ♥
Çünkü benım yolk kesesi bebekten ayrı duruyodu en son gördüğümde :))
Sağlıkla sıhhatle gelsinler çok geçmiş olsun buarada
Kızlar topiğin ikinci cinsiyet tahmini de hiç sanmazdım ama benden geldi :) Bugün işim çok yoğundu tüm gün ayakta kaldım, akşam eve gelince wcde peçeteye kan geldi. Hemen acile gittik, bebek iyiymiş şükür, az bir kanama alanı oluşmuş, dinlen dediler. 8. Haftadayım yolk kesesinin durduğu yere göre yüzde 80 erkek dedi doktor. Halbuki ben hiç sormamıştım, bayağı net konuştu. Eşim tabi uçtu sevinçten.
Heeee bu o zaman tahmin gibi biraz. Ama olasi olabilir. Cunku erkek ve kiz bebek sonra tasimindan cok belli oluyor bence. Erkek bebekler gercekten top gibi oluyo ve arkadan kadin gebe bile gozukmuyo. Ama kiz cocuklari daha asagida ve yaygin oluyo. Kadina arkadan bakilsa gebe oldugu anlasilabiliyor. Kac arkadasim gebe kaldiysa hepsinde de gordum bunu
Kizimda yolk ayriydi bu kez bn yolk kesesi goremedm ultrasondada herhangi bir yerde durmuyor . Belki bebekle birlesikse gorunmuyordurCinsel organı görmedik, yolk kesesinin fotosunu ekleyim, genelde erkeklerde burada durur dedi. Kızlarda başka bir yerde dururmuş. Doktor epey birşey anlattı ama ben kanamadan dolayı endişeliydim, pek dinleyemedim.
Bu sefer hamile kalmadan önceki ay rofle kesim yaptırdım kısa oldu saçlarım doğuma kadar anca uzar. Yoksa yine keserim.Çok da iyi yaptınız, deli saçması laflar başka birşey değil, bana da çok iyi geldi biraz kısaltmak aynen
Çocuklar isminin anlamini tasiyorlar kesinlikle. Samir Umman koyduk. Samir meyve veren ağaç demek. Umman sonsuz deniz okyanus. Bizimkide Umman in özellikleri bı taşıyor. Oturmayı hiç bilmez. İkinciy halim selim bı isim ariyorum o yüzdenValla erkek ismi secmek zor bisi arkadaşım ne yalan söyleyeyim. Ben oglum da bunalmıstim bakarken. Butun dilllerde aradim bi turkcede degil. Ve yine cok komik bi sekilde almanya da ilk 500 e giren isimler listesinde buldum.
Adini Devin koyduk. Anlami hareket demek. Hani bazen derler dunyanin devinimi, ya da motorun devinimi diye derslerde gecer. Ya da benim koca ninem aydin sivesiyle hindi geliverip tirligi noyle noyle poponuza vuruveecem. Devinip durmayin dimedin mi ulen ben sizeeee. Derdi
Devin de bi hareketli ki sorma. Taaa ultrasondan bile gören her dr hemsire bu cocuk bi saniye durmuyo. Genelde cocuklar bacaklarini kapatir bisi goremeyiz, bunun takla atmasindan olcum yapamiyoz diyodu. Dogdugu gun nerdeyse dr dusurecekti elinden. Kipir kipir hic durmuyo diye. Hakikat sudan cikmis balik gibi çırpınıyodu
Daha çok erken, henüz heveslenmeyiz de kız olsa da mutlu oluruz zaten :)Çok erken söylemiş heveslendirmek icinde çok erken olmuş .sablikla gelsin inşallah.
Bu tezi ben yiktim.doguma kadar herkes yanlış olabilir mi sen yanlara yayilmadin erkek gibi diyordu kızımda.artik onada inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?