Her pozisyonda görülmüyor. Doktor, bu gittiğimde 3 fotoğraf çekti, birinde yolk gözüküyor.Kizimda yolk ayriydi bu kez bn yolk kesesi goremedm ultrasondada herhangi bir yerde durmuyor . Belki bebekle birlesikse gorunmuyordur
Ablamında erkek gibi yukarıda top şeklindeydi. Hatta gören erkekte ultrasonda yanlış mı çıktı diyorduÇok erken söylemiş heveslendirmek icinde çok erken olmuş .sablikla gelsin inşallah.
Bu tezi ben yiktim.doguma kadar herkes yanlış olabilir mi sen yanlara yayilmadin erkek gibi diyordu kızımda.artik onada inanmıyorum
Evet . Hani muayene de de gormedm belki de ekran uzakti ondan gormedmHer pozisyonda görülmüyor. Doktor, bu gittiğimde 3 fotoğraf çekti, birinde yolk gözüküyor.
Benım ki bebekten baya ayrıydı hatta ikizmi yoksa dedimKizimda yolk ayriydi bu kez bn yolk kesesi goremedm ultrasondada herhangi bir yerde durmuyor . Belki bebekle birlesikse gorunmuyordur
:) hadi hayirlisi bakalm yeni bi teori üreyecek gibi bir his geldi bir an :)Benım ki bebekten baya ayrıydı hatta ikizmi yoksa dedim
Yok o yolk sac dedi :)
BEN yazamadım sakin ol güzel düşün başta böyle önden gitmiş geriden gelmiş durumları çok oluyormuş sonra Arayı kapatıyorlarmışSoruma cevap veren arkadaşlar, çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız 15 gün geçiremezdim bu stresle
Benim ki de ayrı canım. Bayağı uzak araları hatta. Acaba doğruluk payı var mı heyecanlamdım bir anBenım ki bebekten baya ayrıydı hatta ikizmi yoksa dedim
Yok o yolk sac dedi :)
MAşallahCinsel organı görmedik, yolk kesesinin fotosunu ekleyim, genelde erkeklerde burada durur dedi. Kızlarda başka bir yerde dururmuş. Doktor epey birşey anlattı ama ben kanamadan dolayı endişeliydim, pek dinleyemedim.
Bakalım 12. Haftadan sonra hepimiz tahmını bişeylerle geliriz o zaman karşılaştırırız :)Benim ki de ayrı canım. Bayağı uzak araları hatta. Acaba doğruluk payı var mı heyecanlamdım bir an
Aynen canım. Bakalım yarın randevum var. Benim doktor tahminde bulunacak mıBakalım 12. Haftadan sonra hepimiz tahmını bişeylerle geliriz o zaman karşılaştırırız :)
Benim de pazartesi günü randevum var siz böyle tahminlerle geldikçe ben de bir heyecan yaptım.gerçi doktor daha kalp atışını bile dinletmedi amaAynen canım. Bakalım yarın randevum var. Benim doktor tahminde bulunacak mı
Ay hadi güzel haberlerle gel inşallahAynen canım. Bakalım yarın randevum var. Benim doktor tahminde bulunacak mı
Buna Demir isminide ekle ..Benim üç teyzem de öğretmen hepsinin mutabık olduğu isimler var: doruk ateş Bora rüzgar bu isim sahip çocuklar oldukları yerde durmuyorlarmış. Sizinle de paylaşayım istedim
Bu doktor asıl doktorum değil canım. Doktorumu aradım lekeden bir şey olmaz ama üniversiteye git bir kalp atışına baktır dedi. Ben de üniversite uzak diye en yakın hastane medicalparktı, oraya gittim.MAşallah ☺Bebeğin totosu nere kafası nere onu bile anlamadım bendoktorunu tuttum bir ara ben de mi ziyaret etsem acaba?
Biraz anne babanın küçüklüğüne De bağlı sanırım. Eşim de ben de ailenin ilk çocuklarıyız. Benim çocukluğum çok sakinmiş kendi kendine uyuyan oynayan yeten bir çocukmuşum her zaman kuralcı idim. eşim de aynı şekilde imiş. Sanırım bizden fırlama, düz duvara tırmanan bir şey olmaz değil miBuna Demir isminide ekle ..
aman Allahım evlerden uzak :)
Çok hareketli oluyorlar
Montreal bize 2 saat Toronto da 4.5 aslinda yani başımızdan gecmissinizEşimin Quebec'te kongresi vardı, beraber gittik, ordan Montreal'e, ordan da Toronto'ya geçtik. 14-15 gün falan kalmıştık, çok sevmiştim. Hatta eşim orada iş bakayım mı diye bile düşündü ama sonbaharda gitmemize rağmen çok soğuktu, o yüzden ciddi düşünemedik.
Ben de böyle kafama estiğinde gidebileceğim ekstra bir doktor daha arıyorum. Medikal park ta muayene ücreti nasıldı?Bu doktor asıl doktorum değil canım. Doktorumu aradım lekeden bir şey olmaz ama üniversiteye git bir kalp atışına baktır dedi. Ben de üniversite uzak diye en yakın hastane medicalparktı, oraya gittim.
Ultrasonda ölçü çizgisi arasında kalan kısım bebek, yukarıda göz gibi duran yuvarlak kısım yolk kesesi.
Evet haklisin.. dna testleriyle falan biliyolar cinsiyeti ama ultrasondan görüyor olmalari sasirtici. Bi de ben iyice hayrete dusuyorum. Çünkü burda 16. Haftadan once soylemek yasal değil. Cogu dr da 20. Haftada anca soylerCinsel organin belli olmasi 12.haftayi bulabilir ama ilk dollenmeden itibaran belli sonucta cinsiyet :) simdide boyle tahminler cikti demek ki eskilerin tahmnleri gibi :)
Ama kizlar yanlara yayilmiyor mu zaten? Benim oglumda tshirtumun icine basket topu koymus gibi duruyordu. Ki ben kiloluyum ona ragmen arkadan baksan bilemezdin gebe olduğumu. Direk gobege calisti minnakÇok erken söylemiş heveslendirmek icinde çok erken olmuş .sablikla gelsin inşallah.
Bu tezi ben yiktim.doguma kadar herkes yanlış olabilir mi sen yanlara yayilmadin erkek gibi diyordu kızımda.artik onada inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?