2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ablamında erkek gibi yukarıda top şeklindeydi. Hatta gören erkekte ultrasonda yanlış mı çıktı diyordu

Cinsel organı görmedik, yolk kesesinin fotosunu ekleyim, genelde erkeklerde burada durur dedi. Kızlarda başka bir yerde dururmuş. Doktor epey birşey anlattı ama ben kanamadan dolayı endişeliydim, pek dinleyemedim.
MAşallah Bebeğin totosu nere kafası nere onu bile anlamadım ben doktorunu tuttum bir ara ben de mi ziyaret etsem acaba?

Benim üç teyzem de öğretmen hepsinin mutabık olduğu isimler var: doruk ateş Bora rüzgar bu isim sahip çocuklar oldukları yerde durmuyorlarmış. Sizinle de paylaşayım istedim
Buna Demir isminide ekle ..
aman Allahım evlerden uzak :)
Çok hareketli oluyorlar

MAşallah ☺Bebeğin totosu nere kafası nere onu bile anlamadım ben doktorunu tuttum bir ara ben de mi ziyaret etsem acaba?
Bu doktor asıl doktorum değil canım. Doktorumu aradım lekeden bir şey olmaz ama üniversiteye git bir kalp atışına baktır dedi. Ben de üniversite uzak diye en yakın hastane medicalparktı, oraya gittim.
Ultrasonda ölçü çizgisi arasında kalan kısım bebek, yukarıda göz gibi duran yuvarlak kısım yolk kesesi.

Buna Demir isminide ekle ..
aman Allahım evlerden uzak :)
Çok hareketli oluyorlar
Biraz anne babanın küçüklüğüne De bağlı sanırım. Eşim de ben de ailenin ilk çocuklarıyız. Benim çocukluğum çok sakinmiş kendi kendine uyuyan oynayan yeten bir çocukmuşum her zaman kuralcı idim. eşim de aynı şekilde imiş. Sanırım bizden fırlama, düz duvara tırmanan bir şey olmaz değil mi olur mu yoksa

Montreal bize 2 saat Toronto da 4.5 aslinda yani başımızdan gecmissiniz evet kislari soguk geciyor ama yazlari gunesli ve güzeldir. Ben tabi 19 senedir burda oldugumdan bayagi aliskinim

Ben de böyle kafama estiğinde gidebileceğim ekstra bir doktor daha arıyorum. Medikal park ta muayene ücreti nasıldı?

Cinsel organin belli olmasi 12.haftayi bulabilir ama ilk dollenmeden itibaran belli sonucta cinsiyet :) simdide boyle tahminler cikti demek ki eskilerin tahmnleri gibi :)
Evet haklisin.. dna testleriyle falan biliyolar cinsiyeti ama ultrasondan görüyor olmalari sasirtici. Bi de ben iyice hayrete dusuyorum. Çünkü burda 16. Haftadan once soylemek yasal değil. Cogu dr da 20. Haftada anca soyler

Ama kizlar yanlara yayilmiyor mu zaten? Benim oglumda tshirtumun icine basket topu koymus gibi duruyordu. Ki ben kiloluyum ona ragmen arkadan baksan bilemezdin gebe olduğumu. Direk gobege calisti minnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…