2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ahahahha annemde bana sakin koy. Hem devinle uyuyo hem sakin olsun diye. Ama hareketiyle ismini o seçti aslında..

Evet haklisin.. dna testleriyle falan biliyolar cinsiyeti ama ultrasondan görüyor olmalari sasirtici. Bi de ben iyice hayrete dusuyorum. Çünkü burda 16. Haftadan once soylemek yasal değil. Cogu dr da 20. Haftada anca soyler
Burda devlette falnda soylemiyorlar sanirm ozeller söylüyor da ama bnce cinsiyet icin en net karar ayrintilida cikiyor :)

Buna Demir isminide ekle ..
aman Allahım evlerden uzak :)
Çok hareketli oluyorlar
Benim yeğenim de demir ve hakket cok hareketliydi ama bisi dicem demir uykuyu cok severdi. Saati geldi mi kicini doner uyurdu. En kotu bir iki ninni ya da hikaye anlattirmistir bana. Oyle uyuttugumu bilmem yani.

Reactions: H E
Olur! Biz de esimle ayniymisiz. Kaynanam hep büyük oglu gibi hareketli der devin icin. Annem de ablam gibi ama biz eşimle ver yemegini yatagini yesin uyusun bebeklermisiz

Burda devlette falnda soylemiyorlar sanirm ozeller söylüyor da ama bnce cinsiyet icin en net karar ayrintilida cikiyor :)
Ben ilkinde 16. Haftada normal 2 d ultrasonla ogtenmistim. Bu siyah beyaz olanlardan. Hatta biz boyle cinsiyet supriz partisi falan yapmayi planliyoduk. Ama devo oyle bir pipisini acip dayadi ki ekrana. Supriz mupriz kalmadi. Odadaki herkes anaaa bacak arasi pipi ve iki top dedi. O kadar belliydi.
Ben kiz istiyordum. Erkek oldugunu ogrenince aglamaya basladim. Ama neden.. anladim ki o saniyede kiz erkek degil canavar dinazora gebesin deseler yine askla sevecekmisim cocugumu. Onu ogrendim. Salya sumuk sel oldu. Esim de bosver oglan da iyi falan diyo bana. Dedim sus beeee. Sen anlamazsin.
Halbuki anlarmis. Ama baska bi zamanda. Ben sezeryanda hic bisi goremeyince esimi izledim. O oturduğu yerde duramiyo, hemsireler zorla omzundan asagiya itiyorlardi. Bi ara cok maymun gibi, killi, cirkin bisi dedigini duydum. Ama bunlari nasil soyluyor biliyor musun? Sanki dunyanin en ask dolu seyini tarif eder gibi. Aklim karisti bebk cirkin mi yani falan kaldım oylece. Ama kocam. O asktan ucuyordu resmen. Kucagina verdiler o da bana gosterdi. Dedim ki su an baba oldun. Ben cok daha önceden anne olmuşum meger ama kocam. O bebegin ilk karnimdan cekilip ağladigi saniyede baba oldu. Ahh ahh anilaar anilaaar. Ikincisi de bu kadar askla sevebilir miyiz acaba?

Ben pıhtılaşmadan dolayı iğne yapıyorum ya göbekte. Dün meraklı kedi eşim de kendine yaptıçok merak ediyormuş acıyor muymuş diye bi de şimdi göbeğimde morluklar arttı ya, telaşlandı sanırım. Halbuki normal aslında. Neyse iğneyi yaptı bir 10 dk göbeği açık uff ladı yanıyor diye. Bir sonraki levelimiz sanırım suni sancı olacak

Ya cok guzel anlatmissin :) evlat cok baska birsey ne olursa olsun can gbi . Bence severiz ikincileri de ilk ogrendigimde bi durgunluk vardi gönülsüzlük bugun kalp atislarini duyunca o kadar sevindim ki :) bence yine ayni askla sevecegiz

Keske oyle bisi olsa ya bi suni sanci alsa onlarda . Durup durup anlatir bn dogurana kadar disarda 9 tane dogurmus icerdekinin ne halde olduğunu bilmiyor cunku

Eşime öekerse ben yandım eşim çok yaramazmış evden kaçıp kaçıp gidermiş

Eşime öekerse ben yandım eşim çok yaramazmış evden kaçıp kaçıp gidermiş
Bİzde eşimin duyduğum tek vukuatı küçükken misafirliğe gittikleri evde saksı çiçeği yemiş o da zehirlemiş sanırım dili uyuşmaya başlamışhala o özellik bir yerlerd uyuyor normalde kabuklarını soyup yediğimiz meyveleri o kabuklu yiyor

Montreal bize 2 saat Toronto da 4.5 aslinda yani başımızdan gecmissiniz evet kislari soguk geciyor ama yazlari gunesli ve güzeldir. Ben tabi 19 senedir burda oldugumdan bayagi aliskinim
Sen iyice kuzeydeymişsin, çok soğukkk
Bizim montlarla donduğumuz havada, ordaki insanlar şortuyla koşmaya çıkmıştı :) sen de öylesin demek ki. Ama bebişi sıcak tut annesi o daha minnak :)

Hahaha iyiymiş canım. Erkeklerin de canı daha tatlı oluyor. Suni sancı alsalar bayılırlar kesin

Reactions: H E
Kızlar içinizi bulanıdrmak istemem ama aşırı bir tükürük salgılıyorum .
Artık iğrenşyorum yutmaya wc gidip tükürüyoeum ama bir süre sonra ona da üşenşyorum iğrenmesem yanıma kap alıp geldikçe tükürcem

Ben de böyle kafama estiğinde gidebileceğim ekstra bir doktor daha arıyorum. Medikal park ta muayene ücreti nasıldı?
Canım muayene ücreti sanırım 165 liraymış. Ama ben sadece devlet katılımı 15 lira verdim, hastaneden bizim ASM ye gelip çalışanlara muayeneleri ücretsiz yapmışlardı. İyi oldu böyle, aklım takılınca bebeğe bakmaya giderim.

sirkencubin bende medicalparka gidiyorum normal ücret 160 tl olması lazım .
Benım sigortam oldugu için 9 ücretsiz muayene hakkım var .

sirkencubin bende medicalparka gidiyorum normal ücret 160 tl olması lazım .
Benım sigortam oldugu için 9 ücretsiz muayene hakkım var .
Uygunmuş aslında. Ben özel sağlık sigortası yaptırmadım Çünkü görüştüğüm bir iki hastane sigorta kapsamı dışında idi. Oturup bi hesap yaptık aynı meblağa denk geliyordu. Ancak bebek için bir sigorta istiyorum mutlaka. Deneyimli arkadaşlar; siz bebeklerinize sigorta yaptırmış mıydınız?

Benim eşimi kayinvalidem bir yere oturturmus yerinden kalkmazmış. (Hoş simdide oyle) bende sadece emmeye uyanırmışım. Sevmek icin uyandirirlarmis. Kizim emekleyene kadar iyiydi. Emeklemeye basladiktan sonra tutabilene. Cok hareketli 1dk durmuyor. Uyudugunda dinlenebiliyorum.

En son 2martta kontrolüm vardı 8 haftalıktı bir daha Nisanda gel dedi normal bir süremi? Arkadaşlarım soruyor ne zaman gidiceksin diye ayda bir normal değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…