2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay canım çok erken değil mi
Hayırlısı olsun yine de
Ama az daha bekle emin olmak için

En son 2martta kontrolüm vardı 8 haftalıktı bir daha Nisanda gel dedi normal bir süremi? Arkadaşlarım soruyor ne zaman gidiceksin diye ayda bir normal değilmi
ekilemrese canım, bende 8.hafta biterken gittiğimde bana da 4 hafta sonrasına randevu verdi doktorum. Normal sanırım. Bir şikayetin olursa haberleşiriz demişti.
Ben kasık ağrısı olunca arada gittim sadece.
Benimde randevum 12.hafta cumartesi.

En son 2martta kontrolüm vardı 8 haftalıktı bir daha Nisanda gel dedi normal bir süremi? Arkadaşlarım soruyor ne zaman gidiceksin diye ayda bir normal değilmi
Bende en son 7+2 de gördüm 4 5 hafta sonra gel dedi . Ben dayanamdım 1 hafta sonra devletten randevu aldım :)

Cnm bende pendikteyim ucret ne kadar nasil tugba hnm
Ben medikale gidiyorum ama dogum 4 5 bin civari vazgececegm heralde
bende medikale düşündüm ama çok pahalı 180 ile 200 küsürlü olunca vazgeçtim
ama tuba hanımı iyi tanımışım okadar güzel bir doktor ki ön yargılıydım bayanlara karşı...
kesinlikle tavsiye ederim fiyatı da 120 tl canımcım

Çok güzel özetlemişsiniz yaa, sanki hiç şeker tüketmiyor da kimse testteki bir kerelik olaya öcü gibi bakılıyor
-Pandora- kesinlikle haklısın ama eskiden bu şekilde uygulamalar varmıydıki... denek miyiz biz ben bazı şeylere inanmıyorum her ay doktora gidiyorum ultrason ultrason annelerimiz babannelerimiz 9 aylık süreçte 1 defa bile belkide gitmemiştir.

Evet haklisin.. dna testleriyle falan biliyolar cinsiyeti ama ultrasondan görüyor olmalari sasirtici. Bi de ben iyice hayrete dusuyorum. Çünkü burda 16. Haftadan once soylemek yasal değil. Cogu dr da 20. Haftada anca soyler

10 yıl önce 16. hafta ve sonrası söylüyorlardı aslında öncesi yasaktı ama kurtaj yasağı çıkınca 10. hafta sonrası drlar söylemeye başlamış .
9. haftada dna testinde sonuç çıkıyormuş ama onu bile söylemeyip 12-13. haftalarda söyleyen drlar var.eskisi gidi değil kız olursa düşsün erkek doğsunu düşünen çok az insan var birazda bu yüzden erken söylenmeye başlandı sanırım .
Ama kizlar yanlara yayilmiyor mu zaten? Benim oglumda tshirtumun icine basket topu koymus gibi duruyordu. Ki ben kiloluyum ona ragmen arkadan baksan bilemezdin gebe olduğumu. Direk gobege calisti minnak
kız yanlara yayılıyormuş benim kızım oldu ama erkek bebek gibiydi şekli son aya kadar herkes bir yanlışlık olabilirmi diyordu .o yüzden diyorum kız yayılır kısmı bende tutmadı .
çoğumuzda aynı oldu galiba sağlıklı gebelikte 7-8. haftadan sonra 12-13 haftalarda görmek istiyorlar .

valla benim ilk gebelikte 1 kilo şeker içirdiler hastahanede öğurmekten mahvoldum bayılıyordum nerdeyse.hepimiz şekerli yiyoruz ama bir kerede 1 kilo serbette yemiyorum .dr yönlendirmesini bekliycem bence yaptır demesi bile benim için yeterli yapılsın derse yapılacak .

kızlar birşey soracağım size 2 haftaya kadar kasığımda ağırlık hissediyordum şimdi o agırlık azaldı azaldığı için de olumsuzluğa kapılıyorum sizde durumlar nedir ?

Ama eskiden de ölü doğum oranı ve doğduktan sonra ölüm oranı çok fazlaymış. Hastalığı ne bilinmezmiş bile. Hangi yaşlıyla konuşsam benim iki bebeğim, bir bebeğim ölmüştü diye anlatır

evet haklısın o ama o durum şimdide yok değil şuanda da karşılıyoruz
herşey Allahtan tabi yiyecek ekmeği suyu varsa...
doktorlar bile bu konuda 2 ye ayrılmış durumda ve tavsiye etmeyen çok doktor var
herşeyin hayırlısı canım ben yakın zamanda böyle bir örnekle karşılaştım doğuma kadar sağlıklı dedikleri doktor %95 oranında problemli doğdu oda anne ve babanın sınanması Rabbimin vardır bildiği

kızlar birşey soracağım size 2 haftaya kadar kasığımda ağırlık hissediyordum şimdi o agırlık azaldı azaldığı için de olumsuzluğa kapılıyorum sizde durumlar nedir ?
Aramızda 10 gün vat benım şuan sadece gaz var bazen karnım 5 aylık gibi oluyor sonra iniyor ..

Evet biz ya da anne babalarımız bir şekilde doğmuş, biz doğanları görüyoruz. Bunu karşılaştırmak için geçmiş yılların yenidoğan bebek ölüm oranları, anne ölüm oranları tabloları var, onları okuyabilirsin. İyi takiple bu oranlar epey azaldı. Bir de hangi yaşlılarımıza sorsak 1 doğumu varsa 1 de düşük ya da yenidoğan ölümü var. Test yaptırmak denek olmak değil, istemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin. Ben testi savunmaktan ziyade bir şey varsa erken zamanda bilme taraftarıyım.

3 gündür bulnatılarım var ama az çok yiyebiliyorum .
1 kilo almısım 57 den 53 e düşmüştüm şuan 54 çıktım tartıda :)
Sanırım oda memiklrrde
Benım normalde 75 bedeni doldurmaz
Şuan dolu dolu oldu
O yüzde göğüslerime yap süremeye başladım çatlamasın diye

benim demek istediğimi ya ben anlatamadımmmmm tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…