Ay canım çok erken değil miKızlar topiğin ikinci cinsiyet tahmini de hiç sanmazdım ama benden geldi :) Bugün işim çok yoğundu tüm gün ayakta kaldım, akşam eve gelince wcde peçeteye kan geldi. Hemen acile gittik, bebek iyiymiş şükür, az bir kanama alanı oluşmuş, dinlen dediler. 8. Haftadayım yolk kesesinin durduğu yere göre yüzde 80 erkek dedi doktor. Halbuki ben hiç sormamıştım, bayağı net konuştu. Eşim tabi uçtu sevinçten.
Aaaaa ben isim listeme Demir eklemiştim sileyimBuna Demir isminide ekle ..
aman Allahım evlerden uzak :)
Çok hareketli oluyorlar
En son 2martta kontrolüm vardı 8 haftalıktı bir daha Nisanda gel dedi normal bir süremi? Arkadaşlarım soruyor ne zaman gidiceksin diye ayda bir normal değilmi
Bende en son 7+2 de gördüm 4 5 hafta sonra gel dedi . Ben dayanamdım 1 hafta sonra devletten randevu aldım :)En son 2martta kontrolüm vardı 8 haftalıktı bir daha Nisanda gel dedi normal bir süremi? Arkadaşlarım soruyor ne zaman gidiceksin diye ayda bir normal değilmi
bende medikale düşündüm ama çok pahalı 180 ile 200 küsürlü olunca vazgeçtimCnm bende pendikteyim ucret ne kadar nasil tugba hnm
Ben medikale gidiyorum ama dogum 4 5 bin civari vazgececegm heralde
Çok güzel özetlemişsiniz yaa, sanki hiç şeker tüketmiyor da kimse testteki bir kerelik olaya öcü gibi bakılıyor
emir demiri keser demişlerAaaaa ben isim listeme Demir eklemiştim sileyim
Gerçekten mi Ege ismi çok naif geliyordu bana. Sanki Ege olanlar akıllı olurmuş gibiBi öğretmen olarak bir de Ege ismini bu kategoriye eklemek istiyorum :) tanıdığım her Ege istisnasız çok yaramaz :)
Evet haklisin.. dna testleriyle falan biliyolar cinsiyeti ama ultrasondan görüyor olmalari sasirtici. Bi de ben iyice hayrete dusuyorum. Çünkü burda 16. Haftadan once soylemek yasal değil. Cogu dr da 20. Haftada anca soyler
kız yanlara yayılıyormuş benim kızım oldu ama erkek bebek gibiydi şekli son aya kadar herkes bir yanlışlık olabilirmi diyordu .o yüzden diyorum kız yayılır kısmı bende tutmadı .Ama kizlar yanlara yayilmiyor mu zaten? Benim oglumda tshirtumun icine basket topu koymus gibi duruyordu. Ki ben kiloluyum ona ragmen arkadan baksan bilemezdin gebe olduğumu. Direk gobege calisti minnak
çoğumuzda aynı oldu galiba sağlıklı gebelikte 7-8. haftadan sonra 12-13 haftalarda görmek istiyorlar .En son 2martta kontrolüm vardı 8 haftalıktı bir daha Nisanda gel dedi normal bir süremi? Arkadaşlarım soruyor ne zaman gidiceksin diye ayda bir normal değilmi
Ama eskiden de ölü doğum oranı ve doğduktan sonra ölüm oranı çok fazlaymış. Hastalığı ne bilinmezmiş bile. Hangi yaşlıyla konuşsam benim iki bebeğim, bir bebeğim ölmüştü diye anlatır-Pandora- kesinlikle haklısın ama eskiden bu şekilde uygulamalar varmıydıki... denek miyiz biz ben bazı şeylere inanmıyorum her ay doktora gidiyorum ultrason ultrason annelerimiz babannelerimiz 9 aylık süreçte 1 defa bile belkide gitmemiştir.
Kasıkta ki ağrı zamanla azalıyor canım zaten normalkızlar birşey soracağım size 2 haftaya kadar kasığımda ağırlık hissediyordum şimdi o agırlık azaldı azaldığı için de olumsuzluğa kapılıyorum sizde durumlar nedir ?
evet haklısın o ama o durum şimdide yok değil şuanda da karşılıyoruzAma eskiden de ölü doğum oranı ve doğduktan sonra ölüm oranı çok fazlaymış. Hastalığı ne bilinmezmiş bile. Hangi yaşıyla konuşsam benim iki bebeğim, bir bebeğim ölmüştü diye anlatır
Aramızda 10 gün vat benım şuan sadece gaz var bazen karnım 5 aylık gibi oluyor sonra iniyor ..kızlar birşey soracağım size 2 haftaya kadar kasığımda ağırlık hissediyordum şimdi o agırlık azaldı azaldığı için de olumsuzluğa kapılıyorum sizde durumlar nedir ?
yok kendimi acaba hamilemiyim die sorgulamaya başladım göbiş de çıkmaya başladı sizde durum nedir...Kasıkta ki ağrı zamanla azalıyor canım zaten normal
Evet biz ya da anne babalarımız bir şekilde doğmuş, biz doğanları görüyoruz. Bunu karşılaştırmak için geçmiş yılların yenidoğan bebek ölüm oranları, anne ölüm oranları tabloları var, onları okuyabilirsin. İyi takiple bu oranlar epey azaldı. Bir de hangi yaşlılarımıza sorsak 1 doğumu varsa 1 de düşük ya da yenidoğan ölümü var. Test yaptırmak denek olmak değil, istemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin. Ben testi savunmaktan ziyade bir şey varsa erken zamanda bilme taraftarıyım.-Pandora- kesinlikle haklısın ama eskiden bu şekilde uygulamalar varmıydıki... denek miyiz biz ben bazı şeylere inanmıyorum her ay doktora gidiyorum ultrason ultrason annelerimiz babannelerimiz 9 aylık süreçte 1 defa bile belkide gitmemiştir.
benim demek istediğimi ya ben anlatamadımmmmm tatlımEvet biz ya da anne babalarımız bir şekilde doğmuş, biz doğanları görüyoruz. Bunu karşılaştırmak için geçmiş yılların yenidoğan bebek ölüm oranları, anne ölüm oranları tabloları var, onları okuyabilirsin. İyi takiple bu oranlar epey azaldı. Bir de hangi yaşlılarımıza sorsak 1 doğumu varsa 1 de düşük ya da yenidoğan ölümü var. Test yaptırmak denek olmak değil, istemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin. Ben testi savunmaktan ziyade bir şey varsa erken zamanda bilme taraftarıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?