2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
yok kendimi acaba hamilemiyim die sorgulamaya başladım göbiş de çıkmaya başladı sizde durum nedir...
Bende aşırı mide bulantısı olduğu için kendini hiç unutturmuyor maşallah. Karnımda ilkinde çok geç çıkmıştı. Bu sefer hafif çıkmaya başladı

Ben fikir değiştirmeye çalışmadım, tabiki senin kararın. Bu kez fikrini değiştiren ne oldu?

Bende aşırı mide bulantısı olduğu için kendini hiç unutturmuyor maşallah. Karnımda ilkinde çok geç çıkmıştı. Bu sefer hafif çıkmaya başladı
oyyy kuzuuu unuttursa bir dert her an hatırlatsa ençok korkum kilo ama iştah açıldııı durdur durabilirsen

Çok doğru bi açıklama. Şeker yüklemesinde vücuda boşuna şeker veriyolar çok zararlı diyolar ama günlük hayatta zaten baklavalar pilavlar hak getire... kendileriyle çelişiyolar. O zaman ağzına hiç tatlı sokmaması lazım kişinin

benim demek istediğimi ya ben anlatamadımmmmm tatlım
Topuk kanı da öyle mesela. Çoğu bebekte bazı değerler sınırda çıktı diye tekrar kan alıyoruz, o 3. Kanın sonucunu alana kadar anne ne bunalımlar geçiriyor. Tabiki bu durum üzücü. Genelde normal çıkıyor. Ama binde 1 de olsa bebek doğar doğmaz çok önemli hastalıklara tanı konuluyor. Basit ilaç ya da mama tedavisi ile bebeğin zeka geriliği önlenebiliyor.

Ay inanır mısın benim de ancak 75 bedendi göğüslerim şimdi sutyenden taşıyolar gözle görülür bi büyüme şişme var :) ayrıca sanırım büyüdüğü için göğüslerimin uçları da kendileri de komple çok kaşınıyolar. Ben de kakao yağı alıcam sürmeye başlıycam her yerime, 20.haftadan sonra da lierac kullanıcam

Reactions: H E
Maşallah :) bende rahat geçiriyorum ama bebekle ilgili değilmiş bulantı vs hormonlarla bebek yaşamıyorken bile kürtaja kadar hissediliyormuş o belirtiler onun için içini ferah tut şanslıyız

Reactions: H E

nacizane tavsiyem yeni sütyen alacaksanız direk emzirme sütyeni alın .
şuan kullanılan destekli , az süngerli hepsinin üst kısma emzirme için olan modele cevrilmiş modeller var .büyüdü diye 80-85 alıp sonradan birde + emzirme olanlarını almak gerekiyor fazlaca gereksiz masraf oluyor ..hele altı telli ise emzirmede onları kullanmak zor oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…