2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
G
Kızlar benim göğüsler de minikti, epey büyüdü. Tecrübeli anneler çatlak kremine şimdiden mi başlamak lazım? Karnım henüz küçük, göğüslere sürsem mi?
Göğüslere sürmeye başla. Karnında genişleme varsa başla. Benim ilkinde geç büyümüştür. Geç başladım. Kişiden kişiye değişiyor biraz karın işi

Ben kakao yağı, zeytınyagı , kantoran yağını karıştırdım spreyli bir şişeye koydum çok iyi geldi .
Doktorum bitkisel olarak bunu önerdi ..

Kızlar benim göğüsler de minikti, epey büyüdü. Tecrübeli anneler çatlak kremine şimdiden mi başlamak lazım? Karnım henüz küçük, göğüslere sürsem mi?
Ben göpüslere başladım canım çünkü benımde çok küçüktü epey büyüdüler .
Çok kaşınıyor

İlerki aylarda iyiki başta kilo vermişim dersin bende bu aralar versem ne güzel olur .bazen az yesem versem 1 ay sonra bıraksam diye deli sorular var kafamda
Aynen ilk hamileliğimde bu sayede üç kilo fazla ile çıkmıştım doğumdan. Emzirme bıraktırma sonrası aldım kilo

Her isme de bi kulp taka taka geriye ne kaldı acaba Çok şükür Ali, Ahmet ve Mehmet’e olumsuz yorum gelmedi henüz
Ay mehemt te koymam
Eski patronum antepliydi .
Kendi oğlulları torunları hepsi mehmet bir araya geliyoalrdı mehmet bey diyodum hepsi bakıyoru
Artık dalga geçiyodum antepte başka isim kalmamıl gibi
Ahmet mehmet başka bişey yok

Ben de koymayı düşünmüyorum canım da bütün güzel isimler mimlenince geriye pek bişey kalmadı demek istedim

Reactions: H E
Ben de koymayı düşünmüyorum canım da bütün güzel isimler mimlenince geriye pek bişey kalmadı demek istedim
Bulunur bulunur kızum hem herkesin fikri kendine :)
Ben mesela erkek olursa Hamza düşünüyorum kendi annem mesrla istemiyo ama banane :)
Ben çok seviyorum :)
Sende demir istiyosundur yaramaznolur diyoruz sen istiyosan sen bilirsin belki uslunolur :)

Karın , gögüs, basenler için sür dedi .
Öyle çok para verme kremlere dedi .
Günde 2 kere sür örnmli olan sürekli nemli tutman dedi
Benim de minikti şimdi yere göğe sığmıyor ksşınması ayrı dert bende mi karıştırıp başlasam iyi geliyorsa

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…