Benim ilk şeker yükleme sınırda çıkınca ikinci yapıldı. İkincisinde aç karına saat başı birer bardaktan dört bardak sekerli su icirildi. Dört saat aç kalıp birde dört bardak şeker içince en son baygınlık geçirdim oluyordum nerdeyse. Çok kötüydü. Simdi doktor isterse yaptiririm ama ikinci isterse yaptirmam direk diyete girerim. O eziyeti bu daha çekmek istemiyorum.10 yıl önce 16. hafta ve sonrası söylüyorlardı aslında öncesi yasaktı ama kurtaj yasağı çıkınca 10. hafta sonrası drlar söylemeye başlamış .
9. haftada dna testinde sonuç çıkıyormuş ama onu bile söylemeyip 12-13. haftalarda söyleyen drlar var.eskisi gidi değil kız olursa düşsün erkek doğsunu düşünen çok az insan var birazda bu yüzden erken söylenmeye başlandı sanırım .
kız yanlara yayılıyormuş benim kızım oldu ama erkek bebek gibiydi şekli son aya kadar herkes bir yanlışlık olabilirmi diyordu .o yüzden diyorum kız yayılır kısmı bende tutmadı .
çoğumuzda aynı oldu galiba sağlıklı gebelikte 7-8. haftadan sonra 12-13 haftalarda görmek istiyorlar .
valla benim ilk gebelikte 1 kilo şeker içirdiler hastahanede öğurmekten mahvoldum bayılıyordum nerdeyse.hepimiz şekerli yiyoruz ama bir kerede 1 kilo serbette yemiyorum .dr yönlendirmesini bekliycem bence yaptır demesi bile benim için yeterli yapılsın derse yapılacak .
Tabi hoşgeldinizzz ♥♥
Kaç haftalıksınız ??
Şuan iyi geldiyo canım .Benim de minikti şimdi yere göğe sığmıyor ksşınması ayrı dertbende mi karıştırıp başlasam iyi geliyorsa
Hay maşallaahhh iyiyiz çok şükğr vücuudumuzdaki değişimlerden bahsediyorduk8 hafta 2 günlüğüz.Haftaya Salı kontrolümüz var .Sizler nasılsınız ?
Benim kafamdaki erkek ismi Aras ona da bişey diyen olmadı henüz şükür zatenBulunur bulunur kızum hem herkesin fikri kendine :)
Ben mesela erkek olursa Hamza düşünüyorum kendi annem mesrla istemiyo ama banane :)
Ben çok seviyorum :)
Sende demir istiyosundur yaramaznolur diyoruz sen istiyosan sen bilirsin belki uslunolur :)
Aynen canım hem kişiden kişiye fark ediyor herhalde hem de nemli tutmak yeterli geliyor sanırımŞuan iyi geldiyo canım .
Doktorumda önerdiği için ben kullanmayı düşünüyorum .
Şuda bir gerçek kimi vazelin kullanıyor öatlamıyor kimi 300 400 para verip kremler alıyor çatlıyor..
Biraz bünye ile alakalı sanırım
Benim sıkıntılı zaten ya bacaklarımda azıcık var çok kilo alıp verdiğim içinŞuan iyi geldiyo canım .
Doktorumda önerdiği için ben kullanmayı düşünüyorum .
Şuda bir gerçek kimi vazelin kullanıyor öatlamıyor kimi 300 400 para verip kremler alıyor çatlıyor..
Biraz bünye ile alakalı sanırım
Haklısın canım çok mantıklı. Yeni sutyen almak gerekicek 1-2 aya, en azından emzirme sutyeni alabilirim direkt. Çok teşekkür ederim tavsiyen içinnacizane tavsiyem yeni sütyen alacaksanız direk emzirme sütyeni alın .
şuan kullanılan destekli , az süngerli hepsinin üst kısma emzirme için olan modele cevrilmiş modeller var .büyüdü diye 80-85 alıp sonradan birde + emzirme olanlarını almak gerekiyor fazlaca gereksiz masraf oluyor ..hele altı telli ise emzirmede onları kullanmak zor oluyor .
Benımde basenler maalesef kumsal gibiBenim sıkıntılı zaten ya bacaklarımda azıcık var çok kilo alıp verdiğim içinAy gerçi o çatlaklar bile güzel geliyor şuan düşününce başlıyım bende erkenden bari iyice harita olmasın
kız yok bende binmem dün eşime kızdım vurdum başımı çıktım iişyerinden hem beraber çalışıyoruz biz kadının biri eşime gözümün önünde yazdı resmen çk bozuldum yk gerip olan eşimde resmen yavşadııııBen pek bnmiyorum minibüse falan ama bol giyindiğim için farkedilmez :)
Anca eşim şuan dalga geçiyo
Gaz diyorum heee heee diyo .D
Egenin kardeşi arasBenim kafamdaki erkek ismi Aras ona da bişey diyen olmadı henüz şükür zatenHerhal sayıca azlar nispeten
Hay maşallaahhh iyiyiz çok şükğr vücuudumuzdaki değişimlerden bahsediyorduk
Birde isim falan konusuyoruz öyle :))
Bende şuan 9+0 ım 1 hafta sonra randevum var ♥
Aynen kuzum kimse öyle fazla paralar verip olmasın lazım olcak o paracıklarAynen canım hem kişiden kişiye fark ediyor herhalde hem de nemli tutmak yeterli geliyor sanırım
canım aloevera ok iyimişKızlar benim göğüsler de minikti, epey büyüdü. Tecrübeli anneler çatlak kremine şimdiden mi başlamak lazım? Karnım henüz küçük, göğüslere sürsem mi?
Ayyy zaten hassas dönemdeyizzzkız yok bende binmem dün eşime kızdım vurdum başımı çıktım iişyerinden hem beraber çalışıyoruz biz kadının biri eşime gözümün önünde yazdı resmen çk bozuldum yk gerip olan eşimde resmen yavşadıııı
sinir oluyorum
Benımde basenler maalesef kumsal gibi
Zayıflıktan
Birde göebğimde olmaz inşallah yağlı güreşçiler gibi yağlanıyorum
Ay burda sanırım bulantıdan en çok çeken benım :)Bulantım yok benim de ama ne yesem yarım saat sonra çıkarıyorum . Göğüslerim de aşırı hassas.
Benim annem babam bile orda doğup büyümüş, orda evlenip izmire göçmüşler canım :) razgradtan göçmüşler. Ben burda doğmuşum tabi. Dedemler amcamlar, annemin kuzenleri teyzeleri falan hala ordalar canım, sık gidip geliyoruz ben çok sık gidemesem de :)Dedemler bulgaristan plevnede doğmuslar İzmire göçmüşler sonra :)
Siz nerden gelmişsiniz
Aynen südyenler çok oahalı zaten birde gereksiz masraf yapmayalımAynen bende yeni sütyeni emzirme almayı düşünüyorumannem vermişti bu fikri akıllı kadın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?