2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim ilk şeker yükleme sınırda çıkınca ikinci yapıldı. İkincisinde aç karına saat başı birer bardaktan dört bardak sekerli su icirildi. Dört saat aç kalıp birde dört bardak şeker içince en son baygınlık geçirdim oluyordum nerdeyse. Çok kötüydü. Simdi doktor isterse yaptiririm ama ikinci isterse yaptirmam direk diyete girerim. O eziyeti bu daha çekmek istemiyorum.

Reactions: H E
Benim de minikti şimdi yere göğe sığmıyor ksşınması ayrı dert bende mi karıştırıp başlasam iyi geliyorsa
Şuan iyi geldiyo canım .
Doktorumda önerdiği için ben kullanmayı düşünüyorum .
Şuda bir gerçek kimi vazelin kullanıyor öatlamıyor kimi 300 400 para verip kremler alıyor çatlıyor..
Biraz bünye ile alakalı sanırım

8 hafta 2 günlüğüz.Haftaya Salı kontrolümüz var .Sizler nasılsınız ?
Hay maşallaahhh iyiyiz çok şükğr vücuudumuzdaki değişimlerden bahsediyorduk
Birde isim falan konusuyoruz öyle :))

Bende şuan 9+0 ım 1 hafta sonra randevum var

Benim kafamdaki erkek ismi Aras ona da bişey diyen olmadı henüz şükür zaten Herhal sayıca azlar nispeten

Aynen canım hem kişiden kişiye fark ediyor herhalde hem de nemli tutmak yeterli geliyor sanırım

Benim sıkıntılı zaten ya bacaklarımda azıcık var çok kilo alıp verdiğim için Ay gerçi o çatlaklar bile güzel geliyor şuan düşününce başlıyım bende erkenden bari iyice harita olmasın

Haklısın canım çok mantıklı. Yeni sutyen almak gerekicek 1-2 aya, en azından emzirme sutyeni alabilirim direkt. Çok teşekkür ederim tavsiyen için

Benımde basenler maalesef kumsal gibi
Zayıflıktan
Birde göebğimde olmaz inşallah yağlı güreşçiler gibi yağlanıyorum

Ben pek bnmiyorum minibüse falan ama bol giyindiğim için farkedilmez :)
Anca eşim şuan dalga geçiyo
Gaz diyorum heee heee diyo .D
kız yok bende binmem dün eşime kızdım vurdum başımı çıktım iişyerinden hem beraber çalışıyoruz biz kadının biri eşime gözümün önünde yazdı resmen çk bozuldum yk gerip olan eşimde resmen yavşadıııı
sinir oluyorum

Benim kafamdaki erkek ismi Aras ona da bişey diyen olmadı henüz şükür zaten Herhal sayıca azlar nispeten
Egenin kardeşi aras o da yaramaz ama bence erkek çocuğu yaramaz olur ya genleri kanları öyke sağlıklı olsunlar da yaramaz olsunlar azıcık

Hay maşallaahhh iyiyiz çok şükğr vücuudumuzdaki değişimlerden bahsediyorduk
Birde isim falan konusuyoruz öyle :))

Bende şuan 9+0 ım 1 hafta sonra randevum var ♥

Bulantım yok benim de ama ne yesem yarım saat sonra çıkarıyorum . Göğüslerim de aşırı hassas.

Ayyy zaten hassas dönemdeyizzz
Bak burdan ben sinir oldummmm

Aynen bende yeni sütyeni emzirme almayı düşünüyorum annem vermişti bu fikri akıllı kadın

Dedemler bulgaristan plevnede doğmuslar İzmire göçmüşler sonra :)
Siz nerden gelmişsiniz
Benim annem babam bile orda doğup büyümüş, orda evlenip izmire göçmüşler canım :) razgradtan göçmüşler. Ben burda doğmuşum tabi. Dedemler amcamlar, annemin kuzenleri teyzeleri falan hala ordalar canım, sık gidip geliyoruz ben çok sık gidemesem de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…