2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben kakao yağı, zeytınyagı , kantoran yağını karıştırdım spreyli bir şişeye koydum çok iyi geldi .
Doktorum bitkisel olarak bunu önerdi ..
Güzel bi karışım olmuş canım, bana da kakao yağını önerdi şu an için onu kullan dedi. 20.haftadan sonra lierac kullan dedi. Öyle yaparım ben de

Reactions: H E
Aa sizin orda hala yakınlarınız var bizim şuan kimsemiz yok maalesef :/
Babam İzmir doğumlu :)
Babanem ve dedem gelmiş aileleri orda kalmıs onlarda vefat ettiler tabi

bu nasıl birşey ya..nasıl bir duygusuzluk aklım almıyor.. sen adamalrın ağzının içnden çıkıcak tek kelimeye bakıyosun onlar sana ağzına geleni söylüyo ..bi yavrudan bahsediyoruz.. bende öyle kç doktor değiştirdim sırf moral bozup çat çat olumsuz acımasızca yzume konustukları için..

Malesef küçük göğüsler çatlamaya mahkum:) 75 ten 95e cıkmıştı benim ciddi catladı suan yine 75 :) ama karnımda nokta bile yok oda Bi değişik:)

Malesef küçük göğüsler çatlamaya mahkum:) 75 ten 95e cıkmıştı benim ciddi catladı suan yine 75 :) ama karnımda nokta bile yok oda Bi değişik:)
Peki 95 ten aşağı düştümü doğumdan sonra Heee geri 75 mi oldu :) tüh yaa bende heveslenıyodum böyle kalcakmdıye

Aa sizin orda hala yakınlarınız var bizim şuan kimsemiz yok maalesef :/
Babam İzmir doğumlu :)
Babanem ve dedem gelmiş aileleri orda kalmıs onlarda vefat ettiler tabi
Anladım kuzum sizin biraz daha eskiden gelmişler ondan kimse kalmamıştır yaşlılardan

Sen iyice kuzeydeymişsin, çok soğukkk
Bizim montlarla donduğumuz havada, ordaki insanlar şortuyla koşmaya çıkmıştı :) sen de öylesin demek ki. Ama bebişi sıcak tut annesi o daha minnak :)
Anacim ben izmir liyim. Usurum her daim. Ama devin tam bi kanadali mesela. Benim el ayak buz ona bakiyorum sicacik. Bu kanadalilar kendiliginden isitma sistemiyle doguyo. Devoyu ben dogurdum ama hakket o da öyle geldi.

Ben yaptırmak istemiyorum şuan.. İsteyen yaptırsın.. Doktorum ille yaptır derse yaptırırım.. Detaylı usg renkli usg benim için daha önemli
Karar zaten senin kararin. Afrika da hic bi tip destegi bulunmayan, hayatinda dr gormemis kadinlar bile doğuruyorlar cocugunu. Bi test yaptirmadin diye sana da bebegine de zaten bir sey olmaz. Ben sahsen ogrenmekten yanayım. Özellikle de testin zarari yokken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…