- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Güzel bi karışım olmuş canım, bana da kakao yağını önerdi şu an için onu kullan dedi. 20.haftadan sonra lierac kullan dedi. Öyle yaparım ben deBen kakao yağı, zeytınyagı , kantoran yağını karıştırdım spreyli bir şişeye koydum çok iyi geldi .
Doktorum bitkisel olarak bunu önerdi ..
Ay burda sanırım bulantıdan en çok çeken benım :)
4 kilo verdim :)
Ama çok şükür az hafifledi artık azda olsa yiyorum
Ben de bunu bekliodumEgenin kardeşi araso da yaramaz ama bence erkek çocuğu yaramaz olur ya genleri kanları öyke sağlıklı olsunlar da yaramaz olsunlar azıcık
Aa sizin orda hala yakınlarınız var bizim şuan kimsemiz yok maalesef :/Benim annem babam bile orda doğup büyümüş, orda evlenip izmire göçmüşler canım :) razgradtan göçmüşler. Ben burda doğmuşum tabi. Dedemler amcamlar, annemin kuzenleri teyzeleri falan hala ordalar canım, sık gidip geliyoruz ben çok sık gidemesem de :)
İnşallah canım istersen ilk sayfayada eklıyelım ilk sayfaya bak gerekli bilgilerini yaz pc ye geçince ekleriöBelki ben de vermişimdir hiç tartılmadım.İnşallah hep beraber oluruz burada.
Benim ki de öyle demişti. Önemli olan nemli olmasıymış. Badem yağıyla hiç çatlak sız çıktım hamileliktenKarın , gögüs, basenler için sür dedi .
Öyle çok para verme kremlere dedi .
Günde 2 kere sür örnmli olan sürekli nemli tutman dedi
bu nasıl birşey ya..nasıl bir duygusuzluk aklım almıyor.. sen adamalrın ağzının içnden çıkıcak tek kelimeye bakıyosun onlar sana ağzına geleni söylüyo ..bi yavrudan bahsediyoruz.. bende öyle kç doktor değiştirdim sırf moral bozup çat çat olumsuz acımasızca yzume konustukları için..Doktorlar cok acımasız. Yakın arkadaşıma 20.haftasinda bebegin once beyninin yarisi yok dediler. Sonra beyni var kist var dediler. Dogsada yasamaz dediler. Doktor doktor gezdi herkes birsey dedi. Gebeligi zehir oldu ve en kotusune kendini hazırladı dogum yapti. Suan kizi 2 yasinda ve hicbir seyi yok. Sağlıklı dunyaya geldi.
Ben de Aras düşünüyorum oğlum olursa, şimdilik kötü bi şey söylenmedi şükürBenim kafamdaki erkek ismi Aras ona da bişey diyen olmadı henüz şükür zatenHerhal sayıca azlar nispeten
Ama eskiden de ölü doğum oranı ve doğduktan sonra ölüm oranı çok fazlaymış. Hastalığı ne bilinmezmiş bile. Hangi yaşlıyla konuşsam benim iki bebeğim, bir bebeğim ölmüştü diye anlatır
Malesef küçük göğüsler çatlamaya mahkum:) 75 ten 95e cıkmıştı benim ciddi catladı suan yine 75 :) ama karnımda nokta bile yok oda Bi değişik:)3 gündür bulnatılarım var ama az çok yiyebiliyorum .
1 kilo almısım 57 den 53 e düşmüştüm şuan 54 çıktım tartıda :)
Sanırım oda memiklrrde
Benım normalde 75 bedeni doldurmaz
Şuan dolu dolu oldu
O yüzde göğüslerime yap süremeye başladım çatlamasın diye
Peki 95 ten aşağı düştümü doğumdan sonraMalesef küçük göğüsler çatlamaya mahkum:) 75 ten 95e cıkmıştı benim ciddi catladı suan yine 75 :) ama karnımda nokta bile yok oda Bi değişik:)
Anladım kuzum sizin biraz daha eskiden gelmişler ondan kimse kalmamıştır yaşlılardanAa sizin orda hala yakınlarınız var bizim şuan kimsemiz yok maalesef :/
Babam İzmir doğumlu :)
Babanem ve dedem gelmiş aileleri orda kalmıs onlarda vefat ettiler tabi
Di mi.. aksi mumkun degilYa cok guzel anlatmissin :) evlat cok baska birsey ne olursa olsun can gbi . Bence severiz ikincileri de ilk ogrendigimde bi durgunluk vardi gönülsüzlük bugun kalp atislarini duyunca o kadar sevindim ki :) bence yine ayni askla sevecegiz
Ben de onu diyecektimPeki 95 ten aşağı düştümü doğumdan sonraHeee geri 75 mi oldu :) tüh yaa bende heveslenıyodum böyle kalcakmdıye
Ay ben de kedi gibiyim. Kivril koltuga uyuSağlıklı olsunlar da yeter. Ben zaten tez canli insanım çok sakin çocuklar beni sıkar. Heyecan seviyoruz biz
Anacim ben izmir liyim. Usurum her daim. Ama devin tam bi kanadali mesela. Benim el ayak buz ona bakiyorum sicacik. Bu kanadalilar kendiliginden isitma sistemiyle doguyo. Devoyu ben dogurdum ama hakket o da öyle geldi.Sen iyice kuzeydeymişsin, çok soğukkk
Bizim montlarla donduğumuz havada, ordaki insanlar şortuyla koşmaya çıkmıştı :) sen de öylesin demek ki. Ama bebişi sıcak tut annesi o daha minnak :)
Aman kız ozaman pörsük pörsük olurBen de onu diyecektim
Küçükten de öteAman kız ozaman pörsük pörsük olur
Senınde mı küçük
Karar zaten senin kararin. Afrika da hic bi tip destegi bulunmayan, hayatinda dr gormemis kadinlar bile doğuruyorlar cocugunu. Bi test yaptirmadin diye sana da bebegine de zaten bir sey olmaz. Ben sahsen ogrenmekten yanayım. Özellikle de testin zarari yokken.Ben yaptırmak istemiyorum şuan.. İsteyen yaptırsın.. Doktorum ille yaptır derse yaptırırım.. Detaylı usg renkli usg benim için daha önemli
BenımkılerdeKüçükten de öte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?