Yâni canım onun yerine bebeğe alırız zıbınlarAynen südyenler çok oahalı zaten birde gereksiz masraf yapmayalım
Ay çoğumuz ilk olcak korkuyorum bazenYâni canım onun yerine bebeğe alırız zıbınlaryeni doğan çok kusup işiyor s.çıypr falan
Kız küçük memeler avantajlı asla sarkmazlarAman kız ozaman pörsük pörsük olur
Senınde mı küçük
Sekerim burda söylememelerinin nedeni kurtaj ya da kiz erkekten dolayi dusuk yapmaya calisan anneler degil. 16. Haftaya kadar cinsiyetin yuzde yuz emin olunmamasi. Kanada da kimse sorumluluk almak istemez. Dr a gidersin ağzından bi kelime lafi cimbizla alirsin. Genital gelisim 12. Haftada basliyor 16. Haftaya kadar yuzde atıyorum 95 kız diyor ya mesela. Iste kanadalilarin sorunu o 100 de 100 degil. Illa ki kesin olcak. Yoksa hastaya dr una dava acma hakki doguyo falan fistik. Amann cok kuralcilar bazen10 yıl önce 16. hafta ve sonrası söylüyorlardı aslında öncesi yasaktı ama kurtaj yasağı çıkınca 10. hafta sonrası drlar söylemeye başlamış .
9. haftada dna testinde sonuç çıkıyormuş ama onu bile söylemeyip 12-13. haftalarda söyleyen drlar var.eskisi gidi değil kız olursa düşsün erkek doğsunu düşünen çok az insan var birazda bu yüzden erken söylenmeye başlandı sanırım .
kız yanlara yayılıyormuş benim kızım oldu ama erkek bebek gibiydi şekli son aya kadar herkes bir yanlışlık olabilirmi diyordu .o yüzden diyorum kız yayılır kısmı bende tutmadı .
çoğumuzda aynı oldu galiba sağlıklı gebelikte 7-8. haftadan sonra 12-13 haftalarda görmek istiyorlar .
valla benim ilk gebelikte 1 kilo şeker içirdiler hastahanede öğurmekten mahvoldum bayılıyordum nerdeyse.hepimiz şekerli yiyoruz ama bir kerede 1 kilo serbette yemiyorum .dr yönlendirmesini bekliycem bence yaptır demesi bile benim için yeterli yapılsın derse yapılacak .
Ay sağlıklı olsunlar canım.. Hepimiz tek dileği oKarar zaten senin kararin. Afrika da hic bi tip destegi bulunmayan, hayatinda dr gormemis kadinlar bile doğuruyorlar cocugunu. Bi test yaptirmadin diye sana da bebegine de zaten bir sey olmaz. Ben sahsen ogrenmekten yanayım. Özellikle de testin zarari yokken.
Bizde de durumlar aynıBenımkılerde
Limon yanında büyük kalırdı
Eşim diyo artık onlara hanımefendi diceksin
Onlar artık bir birey diyo
Evde baya alay konuusyum yanı
Ben bir de tüp mideliyim midemin büyük bir kısmı alındığı için ona da bağlıyorum midenin hormon salgılayacak kısımlarını kesmişler diyorum :))Maşallah :) bende rahat geçiriyorum ama bebekle ilgili değilmiş bulantı vs hormonlarla bebek yaşamıyorken bile kürtaja kadar hissediliyormuş o belirtiler onun için içini ferah tut şanslıyız
Benim de ilk çocuk ama kardeşimden tecrübem var 3 bebe büyüttümAy çoğumuz ilk olcak korkuyorum bazen
Ben bebek kucagıma hiç alamam :/
Ama emınım kendı çocugum öyle olmaz .
Kardeşim falanda olmadı ne alt değiştrme ne yemek yedirme hiç tcrübem yok
Bize yasak gelmediBizde de durumlar aynıeşime gün doğdu ama sex yasak
Ben okumayi severim. Kitap vardir elimde her daim. YouTube dan araştırırim. Forumlara katlirim. Oteki annelerle sosyallesir onlardan öğrenirim.Ay çoğumuz ilk olcak korkuyorum bazen
İnsan doğum yapınca annelik otomatik olarak yükleniyor beyneAy çoğumuz ilk olcak korkuyorum bazen
Sorma ben de çok tecrübesizim ve korkuyorum da evde çaktırmıyorum güyaAy çoğumuz ilk olcak korkuyorum bazen
Benim normalde de büyük canım da. Hamilelikte çatlamamkştı hiç. Pek birşey de kullanmamıştım oraya. Emzirme sonrası çatladı benim.Malesef küçük göğüsler çatlamaya mahkum:) 75 ten 95e cıkmıştı benim ciddi catladı suan yine 75 :) ama karnımda nokta bile yok oda Bi değişik:)
Emzirirken bundan da büyük oluyor. İki sene sonra eski halindende küçük oluyor.sonra bir sene De falan eski haline dönüyor. Oğlum nde öyle olmuştu yaniPeki 95 ten aşağı düştümü doğumdan sonraHeee geri 75 mi oldu :) tüh yaa bende heveslenıyodum böyle kalcakmdıye
Hamilelikte valla cok güzel duruyor hayatımda ilk defa okadar güzel durmuşlardı:) ama son ay süt geliyor Bi yandan vücut alışık degil okadar büyük gögüse sırtagrıyor :) küçük göğüs candırPeki 95 ten aşağı düştümü doğumdan sonraHeee geri 75 mi oldu :) tüh yaa bende heveslenıyodum böyle kalcakmdıye
Senin icin degil genel yazdm aslinda yanlis anlama. Bu kezde riskli gebelige yonlendirmeseler gene yaptirmazdm sanirm riskli gebelikte olcumler yapilsin diye hemde kizimda ozele gittiğim doktorum tipa gecip riskli gebelik uzmani olmus ona gorunmek amaciyla birazda .Ben fikir değiştirmeye çalışmadım, tabiki senin kararın. Bu kez fikrini değiştiren ne oldu?
Bence sür catlayabilir. Bnm hamilelikte olmadi ama dogumdan sonra sut dolup sistikce catladi . Hicaklima gelmemisti surmek o zamanlarKızlar benim göğüsler de minikti, epey büyüdü. Tecrübeli anneler çatlak kremine şimdiden mi başlamak lazım? Karnım henüz küçük, göğüslere sürsem mi?
İşte içi bosaldıkca heralde catlak lar belli oluyor :) harita gibi benim ki gerçi suan dolgunlaştı gitti izlerBenim normalde de büyük canım da. Hamilelikte çatlamamkştı hiç. Pek birşey de kullanmamıştım oraya. Emzirme sonrası çatladı benim.
Peki 95 ten aşağı düştümü doğumdan sonraHeee geri 75 mi oldu :) tüh yaa bende heveslenıyodum böyle kalcakmdıye
Ay çoğumuz ilk olcak korkuyorum bazen
Bize yasak gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?