Ben ilk gebeligimde sabahlari mustela sürdüm. Gece yatmadan once katı hindistan cevizi yağı sürdüm. Ne tuylenme oldu nede çatlak. Tavsiye ederim.Kızlar şu çatlak kremi işini ne yaptınız güvenilir bir site arıyorum fakat heryerden fiyat çok değişken kafam karıştı yahu, önceden kullananlar var mı acaba
Ayni yere geldik iste. Benim doktorum bir risk çıkarsa aldıracakmısın diye sordu bende hayır dedim. O zaman yaptirma dedi. Doktorum ense kalinligina bakti ve burun olusumuna bakti bir problem yok dedi. %75 saglikli dedi. %10 deger icin kan vermek cokda onemli degilki zaten detayli ultrasonda hersey yine çıkıyor varsa bir durum zaten ogrenecegim.az önce toksoplazma testi için kan vermeye gittim vermiştim aslında ama G yi taramışlar M 'i taramamışlar dr onuda ver diyince tekrar gittim .2 li testi sordum fikriniz ne diye .dr hanım çokta güzel açıkladı .
1. grup risk çıkarsa o sorumluluğa girmem dersen mutlaka yaptır .
2. grup ne olursa olsun benim canım dünyaya getiricem dersen yaptırma strese de girme .
3. grup risk çıkarsa değerlendiririm ama bilmek istiyorum dersen yaptır .
ben kendi gebeliğimde yaptırdım gerisi senin kararın dedi.
netleştim .zaten yaptıracaktımda %80 doğruluğu var diyince iyice netleştim .
aslında bizimde bildiğimiz şey ama dr ağzından kadınca dostça anlatınca daha bi rahatladım .
Tüylenme şimdiden hafif başladı göbek çevremde halbu ki beyaz tenli sarışının nasıl o tüyler çıktı aklım almıyor.. tüyden ziyade çatlak beni korkutuyor Hindistan cevizi hiç duymamıştım ama teşekkür ederim bakacağım hemen :)Ben ilk gebeligimde sabahlari mustela sürdüm. Gece yatmadan once katı hindistan cevizi yağı sürdüm. Ne tuylenme oldu nede çatlak. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2247927
Tuyler seni uzmesin dogumdan sonra dokuluyorlar. Çıkan arkadaşlar oyle dediler. Bebek yağı sakın sürme tuylenme yapiyor.Tüylenme şimdiden hafif başladı göbek çevremde halbu ki beyaz tenli sarışının nasıl o tüyler çıktı aklım almıyor.. tüyden ziyade çatlak beni korkutuyor Hindistan cevizi hiç duymamıştım ama teşekkür ederim bakacağım hemen :)
Aaa öyle mi bende alayım diyordum :)Tuyler seni uzmesin dogumdan sonra dokuluyorlar. Çıkan arkadaşlar oyle dediler. Bebek yağı sakın sürme tuylenme yapiyor.
Ben kakao yağı, zeytınyagı , kantoran yağını karıştırdım spreyli bir şişeye koydum çok iyi geldi .
Doktorum bitkisel olarak bunu önerdi ..
Aras at kılı demek yavBenim kafamdaki erkek ismi Aras ona da bişey diyen olmadı henüz şükür zatenHerhal sayıca azlar nispeten
az önce toksoplazma testi için kan vermeye gittim vermiştim aslında ama G yi taramışlar M 'i taramamışlar dr onuda ver diyince tekrar gittim .2 li testi sordum fikriniz ne diye .dr hanım çokta güzel açıkladı .
1. grup risk çıkarsa o sorumluluğa girmem dersen mutlaka yaptır .
2. grup ne olursa olsun benim canım dünyaya getiricem dersen yaptırma strese de girme .
3. grup risk çıkarsa değerlendiririm ama bilmek istiyorum dersen yaptır .
ben kendi gebeliğimde yaptırdım gerisi senin kararın dedi.
netleştim .zaten yaptıracaktımda %80 doğruluğu var diyince iyice netleştim .
aslında bizimde bildiğimiz şey ama dr ağzından kadınca dostça anlatınca daha bi rahatladım .
Ben de bunu sürmek isterdim ama kokusu çok rahatsız ediyorBen ilk gebeligimde sabahlari mustela sürdüm. Gece yatmadan once katı hindistan cevizi yağı sürdüm. Ne tuylenme oldu nede çatlak. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2247927
Kızlar şu çatlak kremi işini ne yaptınız güvenilir bir site arıyorum fakat heryerden fiyat çok değişken kafam karıştı yahu, önceden kullananlar var mı acaba
Nerden aldın canım ? Kızlar güneş kremi aldınız mıleke kalmaması için çokkorluyorum annemin gebelik izleri var bende de olur diyeEn güzeli Hindistan cevizi yağı dediler bana da bende bugün onu aldım.
Nerden aldın canım ? Kızlar güneş kremi aldınız mıleke kalmaması için çokkorluyorum annemin gebelik izleri var bende de olur diye
doktor ikili testi radyolog değil Perinatoloji baksın dedi.gittiğim hastahaneden randevu aldım 355 tl ikili test +50 tl de muayene ücreti var .
4 Nisan'a özele randevu almıştım .şimdi 3 Nisan'a da Zeynep Kamil'de özellikle 2li tarama için randevu var MRHS de ordada perinatoloji bakıyormuş .Zeynep Kamil'de yaptırabilir ve iyi baktılar dersem özeli iptal ederim .tüm devlet hastahanelerinde de yok bu randevulu çalışması güzel olmuş .
Zeynep kamil de ücret de ödeme olmaz herhalde radyoloji uzmanı bakmasın dediler bana da. Bağdat caddesinde biri varmış çok iyiymiş ama o da fiyatı 500-600 -
Zeynep Kamil ücretli değil .
Çamlıca Medipol'de Perinotolog bakıyor 355+50 tl ücreti .
Bağdat Caddesinde Zeki Şahinoğlu var arkadaşlarım renkli usd için hep ona gitmişti çokta memnunlar , ikili yapıyormu bilmiyorum ama
bende 20 haftalık olan renklide kendisine gideceğim ,onu devlette yaptırmak istemiyorum .
kan akışı , kemik gelişimi daha neler neler çok detay var 20. hafta olanda .iyi bir doktor olmalı orda kesin Zeki Bey'e gideceğim inşallah .
Hayırlı olsun bebeğiniz.A
Ayni yere geldik iste. Benim doktorum bir risk çıkarsa aldıracakmısın diye sordu bende hayır dedim. O zaman yaptirma dedi. Doktorum ense kalinligina bakti ve burun olusumuna bakti bir problem yok dedi. %75 saglikli dedi. %10 deger icin kan vermek cokda onemli degilki zaten detayli ultrasonda hersey yine çıkıyor varsa bir durum zaten ogrenecegim.
Hayırlı olsun bebeğiniz.
Ense kalınlıgına kaçıncı haftada bakıldı acaba?
İnşAllah Allah hepimizin gönlüne göre versinNe olursa olsun kesinlikle %100 sonuç vermiyor down sendromlu denilip sapasağlam doğan bebekler de oluyor Allah’ın verdiği canı sonlandırmak olmaz. Ne olursa olsun. Ama yine de insan bu haftalarda ikili testi de yaptırıp merakını endişesini gidermek istiyor inşallah sağlıklı güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?