2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet ikili test için mantıklı Zeynep kamile gitmek ama bende detaylı için daha iyi bir referansa giderim. Zeynep kamil den nasıl randevu alıyoruz ?

Hastane Randevu sistemi olan MHRS den Üsküdar Zeynep Kamil'i seçip dr tercih etmeden bölüme kadın doğum - sonrası çıkan seçenekten 2'li tarama testini seçin 11-14 hafta arası deniyor ama drlar genelde 12. haftayı tercih ediyor .12 haftanıza randevu alın .eğer dolu verirse yarın saat 13:30 da randevular tekrar açılacak .

O tüyler geçici oluyor. Oğlumda tüylenme oldu göbek bölgesinde. Birde bütün vücut tuylerim normalden iki kat hızlı uzadığını farketmistim. Doğumdan sonra normale döndü ama

Hisdistan cevizi yağını aktarlardan alabilirsiniz özelikle mecitefendi çok iyi ben saçıma kullanıyorum

Nerden aldın canım ? Kızlar güneş kremi aldınız mıleke kalmaması için çokkorluyorum annemin gebelik izleri var bende de olur diye
Canım ben yüzüm için hep kullanıyordum hamile oldupumu öğrendiğimden beri hiç güneş kremi sürmeden çıkmadım.
Zaten yüzümde sivilce izleri var bir de hamilelikten kaynaklı leke kalırsa vay halime

Blmiyorum biz haftasa 1 kere yapıyoruz hiç kan gelmedi .
Doktoruma da özellikle sordum yoo tehliken yok sen yatar pozisyonda ol eşinde çok zorlamadan yapabilir dedi .

Evde şuan dekolteli giyiniyorum

Sıvı benımki canım 3 ünü karıştırdım:)

canım sana bsy sorucam. bugundurkı sabah ıgneyı vurduğum tarafta, dokunduğum an fena acı var. sanki bişey toplanmış gibi orda. ta sabah 8de vurdum bu saat oldu gecmedı sendede oluyomu. iğnedemi acaba. Başka bi problem yoktur dımı

Aras Nehri yok mu ülkemizde bildiniz mi? Ordan koyuyor koyanlar at kılından tavşan tüyünden değil

Reactions: H E
İğnedendir benim göbeğimin sag tarafı mor ötesi bildiğin kapkara oldu. Şiddwt içerikli görsel olmasa buraya da koyarım hatta vurduktan sonra spguk kompres yap ben buz koyuyorum o acısını alıyor.

O tüyler geçici oluyor. Oğlumda tüylenme oldu göbek bölgesinde. Birde bütün vücut tuylerim normalden iki kat hızlı uzadığını farketmistim. Doğumdan sonra normale döndü ama
Haftalık bacak kol alıyordum inanın bana mısın demiyordu bide 1 tel saçım dökülmemişti dogumdan sonra Bi dökülme başladı avuç avuç :)

Aaa öyle mi bende alayım diyordum :)
Peki bu Hindistan cevizi yağını nerden TEmin edebilirim.. sen yazınca biraz baktım sanırım soğuk sıkım olması gerekiyormuş
Evet soguk sıkım olmali. Ben şok marketten almıştım. Cok bereketli. Varmi suan bilmiyorum. Internetten de bakabilirsin

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…