Hastane Randevu sistemi olan MHRS den Üsküdar Zeynep Kamil'i seçip dr tercih etmeden bölüme kadın doğum - sonrası çıkan seçenekten 2'li tarama testini seçin 11-14 hafta arası deniyor ama drlar genelde 12. haftayı tercih ediyor .12 haftanıza randevu alın .eğer dolu verirse yarın saat 13:30 da randevular tekrar açılacak .
Tüylenme şimdiden hafif başladı göbek çevremde halbu ki beyaz tenli sarışının nasıl o tüyler çıktı aklım almıyor.. tüyden ziyade çatlak beni korkutuyor Hindistan cevizi hiç duymamıştım ama teşekkür ederim bakacağım hemen :)
O tüyler geçici oluyor. Oğlumda tüylenme oldu göbek bölgesinde. Birde bütün vücut tuylerim normalden iki kat hızlı uzadığını farketmistim. Doğumdan sonra normale döndü ama
Canım ben yüzüm için hep kullanıyordum hamile oldupumu öğrendiğimden beri hiç güneş kremi sürmeden çıkmadım.
Zaten yüzümde sivilce izleri var bir de hamilelikten kaynaklı leke kalırsa vay halime
gebelikte dolgunlaşınca en güzel zamanı giyin giyebildiğiniz kadar dekolite sonradan süt geldi gitti derken elde pörsümüş memeler kalıyor .
bebek gelince sanada tecrübe geliyor bu hamilelik süreci en güzel alışma dönemi .birde bakmışsın ki zaten ben anne olmaya hazırmışım .ama ilk 1 hafta bi afallama dönemi biri yardımcı olursa süper oluyor .
bizede yasak gelmedi derken 2 gün sonrası kanama geldi.sen yine de dikkat et .12 haftaya kadar yasak en güzeliymiş .
Blmiyorum biz haftasa 1 kere yapıyoruz hiç kan gelmedi .
Doktoruma da özellikle sordum yoo tehliken yok sen yatar pozisyonda ol eşinde çok zorlamadan yapabilir dedi .
Ben de kakao yağı almak istiyordum. D. Kozmetikte katı olanı var. Senin kullandığın sıvı sanırım. Katıyı sürmek zor mu olur acaba
Aras at kılı demek yav Hemen çıkıntılık yapayım şurda Ama fonetiği çok güzel Aras adının
Ben de yaptırıcam randevumu aldım. En azından bebek doğduğunda sürprizle karşılaşmam diyorum. Doğurucam her türlü ama hazırlıklı olmak isterim her şeye
Ben de bunu sürmek isterdim ama kokusu çok rahatsız ediyor
Ben pıhtılaşmadan dolayı iğne yapıyorum ya göbekte. Dün meraklı kedi eşim de kendine yaptıçok merak ediyormuş acıyor muymuş diye bi de şimdi göbeğimde morluklar arttı ya, telaşlandı sanırım. Halbuki normal aslında. Neyse iğneyi yaptı bir 10 dk göbeği açık uff ladı yanıyor diye. Bir sonraki levelimiz sanırım suni sancı olacak
canım sana bsy sorucam. bugundurkı sabah ıgneyı vurduğum tarafta, dokunduğum an fena acı var. sanki bişey toplanmış gibi orda. ta sabah 8de vurdum bu saat oldu gecmedı sendede oluyomu. iğnedemi acaba. Başka bi problem yoktur dımı
Ben de kakao yağı almak istiyordum. D. Kozmetikte katı olanı var. Senin kullandığın sıvı sanırım. Katıyı sürmek zor mu olur acaba
Aras at kılı demek yav Hemen çıkıntılık yapayım şurda Ama fonetiği çok güzel Aras adının
Ben de yaptırıcam randevumu aldım. En azından bebek doğduğunda sürprizle karşılaşmam diyorum. Doğurucam her türlü ama hazırlıklı olmak isterim her şeye
Ben de bunu sürmek isterdim ama kokusu çok rahatsız ediyor
canım sana bsy sorucam. bugundurkı sabah ıgneyı vurduğum tarafta, dokunduğum an fena acı var. sanki bişey toplanmış gibi orda. ta sabah 8de vurdum bu saat oldu gecmedı sendede oluyomu. iğnedemi acaba. Başka bi problem yoktur dımı
İğnedendir benim göbeğimin sag tarafı mor ötesi bildiğin kapkara oldu. Şiddwt içerikli görsel olmasa buraya da koyarım hatta vurduktan sonra spguk kompres yap ben buz koyuyorum o acısını alıyor.
O tüyler geçici oluyor. Oğlumda tüylenme oldu göbek bölgesinde. Birde bütün vücut tuylerim normalden iki kat hızlı uzadığını farketmistim. Doğumdan sonra normale döndü ama
Aaa öyle mi bende alayım diyordum :)
Peki bu Hindistan cevizi yağını nerden TEmin edebilirim.. sen yazınca biraz baktım sanırım soğuk sıkım olması gerekiyormuş