Aaa öyle mi bende alayım diyordum :)
Peki bu Hindistan cevizi yağını nerden TEmin edebilirim.. sen yazınca biraz baktım sanırım soğuk sıkım olması gerekiyormuş
Efe lerde aşırı yaramaz böyle olcagı ı bilsem koymazdım. 5 yasındaki oğlanın kres toplantısına gitmeye korkuyorum. Evde zaten masadan koltuga atlar, koltuktan koltuga ucar.deney yapacağım diye tencere tavam kalmaz duvar boyar, keyfine duskun uykuya duskun. Istemedıgı birseyi yaptıramazsın. Okulda az cok tahmin ediyorum . Bır de efe tüp bebek.. spermin en kalitelisi yumurtanın en kalitelisi. Gram yerinde durmuyor. Normalde ıkızdı kardesini bıle barındırmadı. Kardesinin de kese vardı zamanla yok oldu.öğretmenı hemen anlamıştı bu cocuk tup bebek mı dedi. Nerden anladınız dedım. Mesela 2.oplunuz değil dedı. Benım tup bebek öğrencilerim yerinde durmayan, asırı hareketli ve zeki olur. Hala yerinde durmayan cocuk. Cumartesı pazar kök sökturuyor. 2.nın adı ege.. garibim sakın uyumlu ılımlı. Buyuk egenin cıkolatasını hop kapıp yer. Biri canavar biri süt dökmüş kedi. Büyük kücüğü sürekli sıkıştırır oyuncağını alır. Ege kuzum abi abi al tamam sen oyna.. Bakalım 3 numara nasıl olacak.Buna Demir isminide ekle ..
aman Allahım evlerden uzak :)
Çok hareketli oluyorlar
Bana labim diye bir site için kod vermişti ordan almıstım .14 martta verdim hala sonuc yok. E nabiz uzerinden takip ettigim icin olabilir. Bi saglik ocagina danismak lazim o zaman.
Tesekkur ederim 12.haftadaHayırlı olsun bebeğiniz.
Ense kalınlıgına kaçıncı haftada bakıldı acaba?
Ay yavrumm ege ye hayran aldım ♥Efe lerde aşırı yaramaz böyle olcagı ı bilsem koymazdım. 5 yasındaki oğlanın kres toplantısına gitmeye korkuyorum. Evde zaten masadan koltuga atlar, koltuktan koltuga ucar.deney yapacağım diye tencere tavam kalmaz duvar boyar, keyfine duskun uykuya duskun. Istemedıgı birseyi yaptıramazsın. Okulda az cok tahmin ediyorum . Bır de efe tüp bebek.. spermin en kalitelisi yumurtanın en kalitelisi. Gram yerinde durmuyor. Normalde ıkızdı kardesini bıle barındırmadı. Kardesinin de kese vardı zamanla yok oldu.öğretmenı hemen anlamıştı bu cocuk tup bebek mı dedi. Nerden anladınız dedım. Mesela 2.oplunuz değil dedı. Benım tup bebek öğrencilerim yerinde durmayan, asırı hareketli ve zeki olur. Hala yerinde durmayan cocuk. Cumartesı pazar kök sökturuyor. 2.nın adı ege.. garibim sakın uyumlu ılımlı. Buyuk egenin cıkolatasını hop kapıp yer. Biri canavar biri süt dökmüş kedi. Büyük kücüğü sürekli sıkıştırır oyuncağını alır. Ege kuzum abi abi al tamam sen oyna.. Bakalım 3 numara nasıl olacak.
ignenin markasi ney? Yanls mi vuruyorsun acaba . Bnde yapiyorum cok aciyor ama morarma olmuyor . Ilk gebeliktede karnim büyüyüp sertlesince oluyordu morarmalar. Belkide tenin cok hassasİğnedendir benim göbeğimin sag tarafı mor ötesi bildiğin kapkara oldu. Şiddwt içerikli görsel olmasa buraya da koyarım hattavurduktan sonra spguk kompres yap ben buz koyuyorum o acısını alıyor.
ya benımkıde mor ona alıstımda suan dokunduğum an acı var. normalde gecıyodu bu vakte kadar acısı. sankı bısey toplanmış gıbı gobegımde oyuzden korktum. hangı ıgneyı kullanıyosun senİğnedendir benim göbeğimin sag tarafı mor ötesi bildiğin kapkara oldu. Şiddwt içerikli görsel olmasa buraya da koyarım hattavurduktan sonra spguk kompres yap ben buz koyuyorum o acısını alıyor.
Nerden aldın canım ? Kızlar güneş kremi aldınız mıleke kalmaması için çokkorluyorum annemin gebelik izleri var bende de olur diye
Benimde morariyor canimignenin markasi ney? Yanls mi vuruyorsun acaba . Bnde yapiyorum cok aciyor ama morarma olmuyor . Ilk gebeliktede karnim büyüyüp sertlesince oluyordu morarmalar. Belkide tenin cok hassas
Gözünaydın maşallaahhSlm hanımlar.bugun randevum vardı.9+3 olduk.bebisimin kalp atışlarını duydum.tansiyonum çok yüksek cıktı 15e10. sabah gözümünn içi kan toplamış bundan kaynaklı olabilir dedi.kardiyolojiye yönlendirdi.benden şimdilik bukadar.kendinize dikkat edin hanımlar.
vurduğun yere dokunduğunda acı oluyomu canım. benım bugun oldu cok korktum İnşallah iğnedendirBenimde morariyor canim
Bazen vurdugumda ayni yere birikip sert oluyor o zaman aciyor ama zamanla geçiyor. Sanirim seninde oyle olmus. Zamanla gecer gecmezse bir doktoruna sor istersen.vurduğun yere dokunduğunda acı oluyomu canım. benım bugun oldu cok korktum İnşallah iğnedendir
Evet maalesef doğumdan sonra saç dökülmesi yaşamıştım bende emzirirken vücuttaki vitaminler süte geçiyor. Çok iyi beslenmek lazimHaftalık bacak kol alıyordum inanın bana mısın demiyordu bide 1 tel saçım dökülmemişti dogumdan sonra Bi dökülme başladı avuç avuç :)
aynen suan sert ıgneyı yaptığım yerın bıraz altı. ozman toplandı orda. çok saol canım. İnşallah iğnedendir ve geçer yarını beklıyım bakalımBazen vurdugumda ayni yere birikip sert oluyor o zaman aciyor ama zamanla geçiyor. Sanirim seninde oyle olmus. Zamanla gecer gecmezse bir doktoruna sor istersen.
Ay maşallaahh gözünüz aydın ♥♥Merhaba bayanlar. Bende gittim doktora bugün. 11 haftalık olmuşum. İki hafta sonraya ikili için çağırdı. Kız geliyor gibi dedi
Doktor emin gibi konuştu canım aslındaAy maşallaahh gözünüz aydın ♥♥
3. Cinsiyet senden geldi ♥♥ bakalım değişcekmi aynı mı kalcaklar
Ekimin ilk haftası da sezeryan olur dediAy maşallaahh gözünüz aydın ♥♥
3. Cinsiyet senden geldi ♥♥ bakalım değişcekmi aynı mı kalcaklar
Yaaaa ilk kız bebek haberi senden geldiMerhaba bayanlar. Bende gittim doktora bugün. 11 haftalık olmuşum. İki hafta sonraya ikili için çağırdı. Kız geliyor gibi dedi
İnşallah o günleride görürüz canımEkimin ilk haftası da sezeryan olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?