2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
39 +0 üm diyeceğimiz günlere imşallah canım :) zaman çabucak geçse de öyle deseydik değil miiii :)
Ay hem çok merak ediyorum bebeğimi hem de tadına varalım istiyorum hamileliğin çok değişik birşey bu hamilelik

Bence sezeryan dr larin da biraz kolayina geliyor. Riski az. Girip tik tik kesiyolar, bik bik biçiyolar. Antibiyotigi de dayadilar mi arkasindan bitti gitti.
Ama tabi sezeryanin hayat kurtardigi da bi gerçek. Ben normal dogum olacak diye o kadar israr ettim, ama makineler o ötüp bebek strese girmeye basladiginda da kuzu kuzu yattim bicak altina.

Amann ne bileyim. Daha cok var. Su an tek gayem ogle yemegimi icimde tutabilmek. Zira sabah kahvaltisini iki kere istifra ettim. Ve su an midem cok bulaniyo. Bitsin artik bu bulantilar yaa

Kızlar bir kitap okuyorum, bulantıya B6 vitamini takviyesi iyi geliyormuş, ben decavit kullanıyordum, içinde var. O yüzden rahat atlatıyor olabilirim. 1-2 hafta kokuya hassaslaştım, sonra geçti gitti. Bir tek belirti; ara sıra başım dönüyor.

Ben ş

12+4 garanti olur canım. Ben bugün 11+1 dim ense kalınlığı tam hesaplanamıyor şu an önümüzdeki hafta değil ondan sonra ki hafta gideceğim.
Anladım canım o zaman ben 12+4 e randevu alayım. Bana da o daha mantıklı geliyo zaten

Aras Nehri yok mu ülkemizde bildiniz mi? Ordan koyuyor koyanlar at kılından tavşan tüyünden değil
At kılından tavşan tüyünden koyuyorlar demedim. Böyle de bi anlamı var bilin dedim. Bir de espri yapmak istedim. Kimse bi şey bulmamış bu isme henüz deyince anlamı da şu dedim
Çemkirme hemen

Bnm doktor en iyi vakit 12+lar dedi dün. Normalde hafta hesabi nasil bilmiyorum ama bn 12+0dan sonra 12 haftalik diyorm 13+0a kadar
Ben de hesabı hep o şekilde yapıyorum canım. Bana da doktorum 12.haftada yapalım en iyisi o olur dedi ama sormayı unutmuşum 12+ lar mı 12 haftalık oluyo diye. Ama bana mantıklı gelen de o canım, 12+4 e randevu alıcam nasipse

12+4 artık 13. Hafta içindesin demek ikili test için beni de o zamanlarda çağırdı zaten çok bir şey fark ermez bence

İyi oldu söylediğin canım ben de lierac kullanıcam ama 20.haftadan sonra kullan dedi doktor, şimdi kakao yağı alıcam yarın. Bu sürede onu kullanayım diyorum

12+4 artık 13. Hafta içindesin demek ikili test için beni de o zamanlarda çağırdı zaten çok bir şey fark ermez bence
Tamam canım çok teşekkür ederim ben de zaten 12+4 e randevu almaya karar verdim her şey daha garanti olur

Bende doktorların kolayına geldiğini düşünüyorum risk az sonuçta. Sende mi benim gibi bulantılar la uğraşıyorsun. Bir gün iyi iki gün kötüyüm bende

At kılından tavşan tüyünden koyuyorlar demedim. Böyle de bi anlamı var bilin dedim. Bir de espri yapmak istedim. Kimse bi şey bulmamış bu isme henüz deyince anlamı da şu dedim
Çemkirme hemen
Ben de espri yaptım da terbiyenizi takının ya da benimle bu uslupla diyaloga girmeyin rica ederim bundan sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…