Ben şimdiden çoook fazla kaçındığım için aldım kuzum direk ordan alabilirsin araştırdım uygun fiyat orijinal ürün :)İyi oldu söylediğin canım ben de lierac kullanıcam ama 20.haftadan sonra kullan dedi doktor, şimdi kakao yağı alıcam yarın. Bu sürede onu kullanayım diyorum
İnşallah canım bende öyle diyordum 8 haftada yarın 12 ye giriyorum ne çabuk geçti :)Şu an ilk 3 ayı bitirsem de rahatlasam diye bakıyorum ben de. Riskli dönem geçse...
Tamam canım bıgun dermomarket lierac çatlak kremi aldım orada çok uygun orjinalini hemde 400 ml aldım 184 tl tercih edecek arkadaşlara duyurulur efendimmmmçok aradım boşuna siz de arayıp yorulmayın sevgili arkadaşlarım :)
Canım şu benim aldığım link atıyorum yasak değildir umarım yasaksa sileyim https://www.dermomarket.com/urun/lierac-phytolastil-jel-catlak-karsiti-bakim-400-mlCanım baktım ama bulamadım acaba bitmiş olabilirmi iki adat 100ml lık var oda 228 tl
bende medikale düşündüm ama çok pahalı 180 ile 200 küsürlü olunca vazgeçtim
ama tuba hanımı iyi tanımışım okadar güzel bir doktor kiön yargılıydım bayanlara karşı...
kesinlikle tavsiye ederim fiyatı da 120 tl canımcım
Cnm ben yuzyila gidicem heralde esra sahin diye genc ama cok tatli bi bayandibende medikale düşündüm ama çok pahalı 180 ile 200 küsürlü olunca vazgeçtim
ama tuba hanımı iyi tanımışım okadar güzel bir doktor kiön yargılıydım bayanlara karşı...
kesinlikle tavsiye ederim fiyatı da 120 tl canımcım
10 hafta 1 gunluk oluyor. 11 olabilmesi icin 11+0 olmasi gerekTamam kuzum işte aynı şeyden bahhsediyoeuz 10+1 de girsen 11 haftalık olacaktın :)
Ben de sahidim evt yaramaz oluyolarGerçekten mi Ege ismi çok naif geliyordu bana. Sanki Ege olanlar akıllı olurmuş gibi
Canım öyle olması için 11 i doldurması gerek biz kadındoğumda hesaplamaları böyle yapıyoruz tüm hamilelere :) 10+1 haftalıkbebek 11 haftalık içindedir 11+0 da artık 11. Hafta bitmiş denektir 11+1 de 12. Hafta başlamış denektir :)10 hafta 1 gunluk oluyor. 11 olabilmesi icin 11+0 olmasi gerek
Oksapar kullanıyorum. Aslında doktorum clexane yazdı sma o piyasada yokmuş Muadili buymuş. Yapımda bir hatam yok ama tenim hassas zaten bir yerimi ufacık vurayım hemen mosmor olur, yaralarım filan da geç iyileşir izli iyileşir. Sen ne kullanıyorsun?ignenin markasi ney? Yanls mi vuruyorsun acaba . Bnde yapiyorum cok aciyor ama morarma olmuyor . Ilk gebeliktede karnim büyüyüp sertlesince oluyordu morarmalar. Belkide tenin cok hassas
Oksapar 4000. Sen hangi iğneyi kullanıyorsun ? Benim de o durum sol tarafta var ama iğneyi yaptığım yerde değil az daha altta bildiğin temas ettikçe yara gibi acıyor. Dün aile hekimi bi şey demedi ptesi günü kendi doktorumda randevum var ona da gösterecem bakalımya benımkıde mor ona alıstımda suan dokunduğum an acı var. normalde gecıyodu bu vakte kadar acısı. sankı bısey toplanmış gıbı gobegımde oyuzden korktum. hangı ıgneyı kullanıyosun sen
Tamam canım aklımda bu, ben de ordan alabilirimBen şimdiden çoook fazla kaçındığım için aldım kuzum direk ordan alabilirsin araştırdım uygun fiyat orijinal ürün :)
Bebeğin tam ayak ucundaydı. Bu haftanın gelişmelerini okuduğumda cinsiyet organlarını oluşturacak hücreler yolk kesesinden bebeğe geçer yazıyor. Doktorun fikrine göre demek ki erkek bebekte orada duruyor. Bakalım doğru mu çıkacak eşimle biz de meraktayız :)-Pandora- cnm nasildiki yolk kesesi
Ahmetler yaramaz oluyoHer isme de bi kulp taka taka geriye ne kaldı acabaÇok şükür Ali, Ahmet ve Mehmet’e olumsuz yorum gelmedi henüz
kız yok bende binmem dün eşime kızdım vurdum başımı çıktım iişyerinden hem beraber çalışıyoruz biz kadının biri eşime gözümün önünde yazdı resmen çk bozuldum yk gerip olan eşimde resmen yavşadıııı
sinir oluyorum
Çok tatlısınızAhmetler yaramaz oluyoAllahtan bnm oglmn ismi Ahmet Selim kurtariyorz biraz
Diger oglmn ismide yusuf kemal
Bi tane daha olursa Ali ..... ikinci isimbelli degil koyacagm
Ama kemal koyun miss gibi cocuk baya olgun oluyo tecrubeyle sabittr
Selim koyun halim selim olsun gerci bnmki hic halim selim degil ama
Tabi ins 3. Kiz ismi dusunmk nasip olur bu sefer
Oo pendikte oturan 3 kisi olduk cnmYAŞ : 28
SAT:21.01.2019
DOĞUM TARİHİ :21.10.2019
1.BEBEĞİMİZ
İSTANBUL PENDİK BÖLGE HASTANESİ
BAŞLANGIÇ KİLOM : 57.5
Küculuyo Daha kotu oluyo hattaPeki 95 ten aşağı düştümü doğumdan sonraHeee geri 75 mi oldu :) tüh yaa bende heveslenıyodum böyle kalcakmdıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?