2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende o zamani istedim de malesef 30 nisana kadar dolu 30 nisanda 13+4olcam biraz gec aslinda ama olsun bn genede gidicem :)

Clexane kullaniyorm daha 4 kutu oldu aldigim onuda zor bulduk ama eczacimiz ayarlarm bn size elimden geldigi kadar dedi . Ben diger hamileligimde bi kere oksapar aldim onun ucu oynuyor gbi ve morartti baya sertlesti faln sevemedm onu insallah ayarlar clexane yi herzaman :) bendede yara ve morluk zor iyilesir pihtilasmadan kaynakli diye dusunuyorum .

Reactions: H E
Aaa piyasada clexane var mıymış ?? Tüh daha yeni dün 9 kutu oksapar aldık . Eczacıya bir sorayım varsa clexane ile değiştireyim olmazsa

Teşekkürler canım hemen sipariş verdim ben kızımda kullanmıştım baya memnun kalmıştım normalde birazcık kilo alsam bile çatlarım hiç esnek değil derim ama hamileyken çatlağım olmadı ama düzenli kullanmıştım

Son düzenleme:
Aaa iyi yapmışsın ilk hamilelikten çatlak kalmadı mı ne güzel imşallah bizde de kalmaz :) bende dün sipariş verdim yarın geliyor hemen

Reactions: H E
Kızlar benim doktorum d vitamini ile multivitamini 12. Hafta da başlamamış söyledi. Kan hapını da öyle. Sizinkiler başlattı mı veya ne zaman başlatacaklar

Aaa iyi yapmışsın ilk hamilelikten çatlak kalmadı mı ne güzel imşallah bizde de kalmaz :) bende dün sipariş verdim yarın geliyor hemen
Çatlaklarım var ama kilo alıp vermekten hamilelikte hiç çatlağım olmadı ama dediğim gibi düzenli ve bol kullandım ama kaçıncı haftada başladığımı hatırlamıyorum bu sefer ikiz olduğu için erken başlarım heralde

Aaa piyasada clexane var mıymış ?? Tüh daha yeni dün 9 kutu oksapar aldık . Eczacıya bir sorayım varsa clexane ile değiştireyim olmazsa
Sanmam oldugunu canim ama bunlar bitince baska bi eczaneden bulursan bilmem. Aslinda bnde zor buluyorum ilk basladigimda hastanenin orda bi eczaneden son kutuyu aldk baska yok gelmezde artik demisti. Biz herzaman gittigimiz eczaneden rica ettik o buluyor umarimda hep bulur bulamazsa yapacak birsey yok oksapar kullancaz mecbur. Yani burda da 10 eczaneye sor belki birinde bulursun

Bugün pulmoner emboli hastayla konuştum o da clexane bulamadığını oksapar ve enox un yan etki yaptığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…