- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bende o zamani istedim de malesef 30 nisana kadar dolu 30 nisanda 13+4olcam biraz gec aslinda ama olsun bn genede gidicem :)Ben de hesabı hep o şekilde yapıyorum canım. Bana da doktorum 12.haftada yapalım en iyisi o olur dedi ama sormayı unutmuşum 12+ lar mı 12 haftalık oluyo diye. Ama bana mantıklı gelen de o canım, 12+4 e randevu alıcam nasipse
Benımkılerde
Limon yanında büyük kalırdı
Eşim diyo artık onlara hanımefendi diceksin
Onlar artık bir birey diyo
Evde baya alay konuusyum yanı
Dogru tespit aynenKız küçük memeler avantajlı asla sarkmazlarazıcık sönecek ama olsun.. Şanslıyız yine de
Clexane kullaniyorm daha 4 kutu oldu aldigim onuda zor bulduk ama eczacimiz ayarlarm bn size elimden geldigi kadar dedi . Ben diger hamileligimde bi kere oksapar aldim onun ucu oynuyor gbi ve morartti baya sertlesti faln sevemedm onu insallah ayarlar clexane yi herzaman :) bendede yara ve morluk zor iyilesir pihtilasmadan kaynakli diye dusunuyorum .Oksapar kullanıyorum. Aslında doktorum clexane yazdı sma o piyasada yokmuş Muadili buymuş. Yapımda bir hatam yok ama tenim hassas zaten bir yerimi ufacık vurayım hemen mosmor olur, yaralarım filan da geç iyileşir izli iyileşir. Sen ne kullanıyorsun?
Aaa piyasada clexane var mıymış ?? Tüh daha yeni dün 9 kutu oksapar aldık . Eczacıya bir sorayım varsa clexane ile değiştireyim olmazsaClexane kullaniyorm daha 4 kutu oldu aldigim onuda zor bulduk ama eczacimiz ayarlarm bn size elimden geldigi kadar dedi . Ben diger hamileligimde bi kere oksapar aldim onun ucu oynuyor gbi ve morartti baya sertlesti faln sevemedm onu insallah ayarlar clexane yi herzaman :) bendede yara ve morluk zor iyilesir pihtilasmadan kaynakli diye dusunuyorum .
Peki benim 12.hafta ilaçları bırakmam gerekiyo sence tam kaçta bırakmalıyımTamam kuzum işte aynı şeyden bahhsediyoeuz 10+1 de girsen 11 haftalık olacaktın :)
Cnm ertesi gun sonuclaniyor ama bazen e nabiza dusmuyormus bnm de oyle oldu hemsire boyle acikladi.saglk ocagina gitmn gerekiyoKizlar saglik ocagina verilen kan tahlilleri ne zaman sonuclaniyor, bilginiz var mi? Asagida ve
Eki Görüntüle 2247983
9 kutu oksapar? Canım sen ne zaman’a kullanıcan ki iğneyi?Aaa piyasada clexane var mıymış ?? Tüh daha yeni dün 9 kutu oksapar aldık . Eczacıya bir sorayım varsa clexane ile değiştireyim olmazsa
Teşekkürler canım hemen sipariş verdim ben kızımda kullanmıştım baya memnun kalmıştım normalde birazcık kilo alsam bile çatlarım hiç esnek değil derim ama hamileyken çatlağım olmadı ama düzenli kullanmıştımCanım şu benim aldığım link atıyorum yasak değildir umarım yasaksa sileyim https://www.dermomarket.com/urun/lierac-phytolastil-jel-catlak-karsiti-bakim-400-mlLierac Phytolastil Jel Çatlak Karşıtı Bakım 400 ml | Dermomarket
Lierac Phytolastil Jel Çatlak Karşıtı Bakım 400 ml ve tüm Lierac çeşitleri online güvenilir kozmetik marketi Dermomarket.com'da.www.dermomarket.com
184 tl hemde 400 ml ayy kendimi reklamcı gibi hissettim kendimi
Kizlar siz ne ignesi yapiyosunzignenin markasi ney? Yanls mi vuruyorsun acaba . Bnde yapiyorum cok aciyor ama morarma olmuyor . Ilk gebeliktede karnim büyüyüp sertlesince oluyordu morarmalar. Belkide tenin cok hassas
12. Haftaya girince bırak dediyse 12+0 da bırakman gerekir canımPeki benim 12.hafta ilaçları bırakmam gerekiyo sence tam kaçta bırakmalıyım
Aaa iyi yapmışsın ilk hamilelikten çatlak kalmadı mı ne güzel imşallah bizde de kalmaz :) bende dün sipariş verdim yarın geliyor hemenTeşekkürler canım hemen sipariş verdim ben kızımda kullanmıştım baya memnun kalmıştım normalde birazcık kilo alsam bile çatlarım hiç esnek değil derim ama hamileyken çatlağım olmadı ama düzenli kullanmıştım
Çatlaklarım var ama kilo alıp vermekten hamilelikte hiç çatlağım olmadı ama dediğim gibi düzenli ve bol kullandım ama kaçıncı haftada başladığımı hatırlamıyorum bu sefer ikiz olduğu için erken başlarım heraldeAaa iyi yapmışsın ilk hamilelikten çatlak kalmadı mı ne güzel imşallah bizde de kalmaz :) bende dün sipariş verdim yarın geliyor hemen
AaaÇok tatlısınızBenim eşimin ilk ismi Ahmet, dünyanın en uslu çocuğuymuş, halen de efendi biridir hem evde, hem işte.
Sanmam oldugunu canim ama bunlar bitince baska bi eczaneden bulursan bilmem. Aslinda bnde zor buluyorum ilk basladigimda hastanenin orda bi eczaneden son kutuyu aldk baska yok gelmezde artik demisti. Biz herzaman gittigimiz eczaneden rica ettik o buluyor umarimda hep bulur bulamazsa yapacak birsey yok oksapar kullancaz mecbur. Yani burda da 10 eczaneye sor belki birinde bulursunAaa piyasada clexane var mıymış ?? Tüh daha yeni dün 9 kutu oksapar aldık . Eczacıya bir sorayım varsa clexane ile değiştireyim olmazsa
Kan sulandirici igne canim . Pihtilasmadan dolayi yapiyorum ben. Ama masallah grubumuzda baya var kullanan anlasilanKizlar siz ne ignesi yapiyosunz
Kan sulandırıcı iğne yapıyoruz doguma kadarKizlar siz ne ignesi yapiyosunz
Kızlar benim doktorum d vitamini ile multivitamini 12. Hafta da başlamamış söyledi. Kan hapını da öyle. Sizinkiler başlattı mı veya ne zaman başlatacaklar
Bugün pulmoner emboli hastayla konuştum o da clexane bulamadığını oksapar ve enox un yan etki yaptığını söyledi.Sanmam oldugunu canim ama bunlar bitince baska bi eczaneden bulursan bilmem. Aslinda bnde zor buluyorum ilk basladigimda hastanenin orda bi eczaneden son kutuyu aldk baska yok gelmezde artik demisti. Biz herzaman gittigimiz eczaneden rica ettik o buluyor umarimda hep bulur bulamazsa yapacak birsey yok oksapar kullancaz mecbur. Yani burda da 10 eczaneye sor belki birinde bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?