2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün pulmoner emboli hastayla konuştum o da clexane bulamadığını oksapar ve enox un yan etki yaptığını söyledi.
Bugün pulmoner emboli hastayla konuştum o da clexane bulamadığını oksapar ve enox un yan etki yaptığını söyledi.
neden üretmiyorlar acaba ya . Depolara sordursun bence insallah bulur. Bnde yarin alicam bitiyor ignem bakalm varmi hala

Reactions: H E
neden üretmiyorlar acaba ya . Depolara sordursun bence insallah bulur. Bnde yarin alicam bitiyor ignem bakalm varmi hala
Bugun eczaci oksapar inda zor bulundugunu soyledi. Enox ondanda kötüymüş. Bana bol bol ayirin dedim. Onuda bulamazsak yandik

Bende o zamani istedim de malesef 30 nisana kadar dolu 30 nisanda 13+4olcam biraz gec aslinda ama olsun bn genede gidicem :)
Geç değil canım sonuçta 11-14.hafta arasında yapılıyo 2li tarama. Yani sen de tam zamanında gitmiş olucaksın canım

Benim de suyum geldi sancim başladı aciklik üç cm di. Ama doktor bebek iri catin dar olursa zor doğum olcak olmazsa sezeryan dedi. Benim icimi korku sardı beklemek istemedim suyun çoğu gelmişti zaten . Spinal sezeryan olmak istedim . Doğumda kordon iki tür boğazına dolanmış meğer doktor iyiki normal için beklemedik dedi. Yani normal sansim varmı normal doğum için bilmiyorum. Öncelik duam tabiki sağlıcakla kucağımiza alabilmek.

Benimde yaklaşık dört buçuk yaş fark olacak canım. benim ki direk sezeryan tarihi söyledi. Her doktor yapmıyor galiba sezeryan sonrası normal doğumu. Benim çatı çok dardı. Sen neden sezeryan oldun
Benim de çatı dardı bebek bebek iriydi . Devlete gitsem normal yaptirirlardi kesin acilmam baslamisti çünkü. Zaten kordon dolanmış boynuna iki tür. Sezeryan olmak bizim için iyi oldu

Büyük ihtimal Kız dedi. Foto varda araba da kaldı canım. Ekimin ilk haftası sezeryan olacağım. İki hafta sonra da ikili test
Oyyy maşallah sen baya datayla gelmişsin:))) şimdiden Sezeryana hatta haftasına kadar nasıl karar verebildiniz? Eriştiğinde foto eklesene merak ettim

Oyyy maşallah sen baya datayla gelmişsin:))) şimdiden Sezeryana hatta haftasına kadar nasıl karar verebildiniz? Eriştiğinde foto eklesene merak ettim
Benim ilki sezeryan ondan hızlı oldu karar sezeryan normal doğumdan bir hafta falan önce yapılıyor yaklaşık. bende bu detayı konuşunca kendimi son haftalarda falan hissettim

bizde eşimle kararımızı aldık 2.reglimden sonra tekrar denicez,4yaşındaki oğluma durumu anlatamadık sadece biraz geç geleceğini söyledik kardeşinin,kardeş hayallerinde sürekli ve bu sefer Allahın izniyle olursa kalp atşını net duymadan kimseyle paylaşmıyacaz,gerçekten insanlar yıprattı bizi özellikle eşimin akrabalarıher kafadan bi ses çıkıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…