Aynı sıkıntıları bizde yaşadık. Kızıma hamile kaldığımda 3 ay kimseye soylemedik. Kafamız rahat etti.bizde eşimle kararımızı aldık 2.reglimden sonra tekrar denicez,4yaşındaki oğluma durumu anlatamadık sadece biraz geç geleceğini söyledik kardeşinin,kardeş hayallerinde sürekli ve bu sefer Allahın izniyle olursa kalp atşını net duymadan kimseyle paylaşmıyacaz,gerçekten insanlar yıprattı bizi özellikle eşimin akrabalarıher kafadan bi ses çıkıyor ya
Anladm cnm gecmis olsunKan sulandirici igne canim . Pihtilasmadan dolayi yapiyorum ben. Ama masallah grubumuzda baya var kullanan anlasilan
Bi seviçle paylaştık herkes yaydı sonra bebeği kaybedince toparlamak zor oldu,karar aldık şimdiden bizde:))Aynı sıkıntıları bizde yaşadık. Kızıma hamile kaldığımda 3 ay kimseye soylemedik. Kafamız rahat etti.
Çok şükür canım bu güzel haber, inşallah sağlıklı bi bebiş gelir bir an önceSlmmmNasılsınız kızlar,pataloji sonucum ve tahlillerim temiz çıktı sıkıntı yok yani☺Sizler ve meleklerinizde iyidir umarım,Allaha emanet olun her zaman
Ay bu ara cok fena. Ne yediysem cikariyorum. Ben gececek diye beklerken daha da artiyor sankiBende doktorların kolayına geldiğini düşünüyorum risk az sonuçta. Sende mi benim gibi bulantılar la uğraşıyorsun. Bir gün iyi iki gün kötüyüm bende
Catin dar ise yine sansin azdir ama tabi dar catiyla doğum yapan yok mu, o da var. Ya insan o psikolojide veriyor kararını aslinda. Yoksa simdi bizimkisi laf sadece. Hayirlisi ile gelsinler deBenim de suyum geldi sancim başladı aciklik üç cm di. Ama doktor bebek iri catin dar olursa zor doğum olcak olmazsa sezeryan dedi. Benim icimi korku sardı beklemek istemedim suyun çoğu gelmişti zaten . Spinal sezeryan olmak istedim . Doğumda kordon iki tür boğazına dolanmış meğer doktor iyiki normal için beklemedik dedi. Yani normal sansim varmı normal doğum için bilmiyorum. Öncelik duam tabiki sağlıcakla kucağımiza alabilmek.
Arkadaşlar o kadar halsizim ki sabah kızlarımı okula bıraktım eve geldim kahvaltı yaptim saat 2.30 a kadar yattım uyudum ara ara sonra birşeyler atıştırdım çocukları almaya gidemedim amcaları aldı okuldan .halsizlikten gözlerimi açamıyorum benim gibi olan var mı ya. Borde vücudum acayip ödem tuttu . Çok moralim bozuk daha şimdiden 3 kilo aldım . Herşeyden öte hafta sonu sınavlarım var son 2 dersim kaldı ata aof e gidiyorum bir tek soru bile çözmedim. Girmiş olmak için giricem sınava.
Ve şöylebir şey daha yaşıyorum. Araba kullanmak ta sıkıntı çekiyorum algılarım bozuldu resmen neden önceki 2 hamileliğinde böyle şeyler yaşamadım.
Bi arasa 29 yaşındayım kızlarımdan biri 2013 biri 2014 doğumlu
Ben de hic iyi degilim cnm mide bulantm vardi sadece şimdi bi de kusmalar başladi .bi de çalisiyorm okuldada olur diye odum kopuyoArkadaşlar o kadar halsizim ki sabah kızlarımı okula bıraktım eve geldim kahvaltı yaptim saat 2.30 a kadar yattım uyudum ara ara sonra birşeyler atıştırdım çocukları almaya gidemedim amcaları aldı okuldan .halsizlikten gözlerimi açamıyorum benim gibi olan var mı ya. Borde vücudum acayip ödem tuttu . Çok moralim bozuk daha şimdiden 3 kilo aldım . Herşeyden öte hafta sonu sınavlarım var son 2 dersim kaldı ata aof e gidiyorum bir tek soru bile çözmedim. Girmiş olmak için giricem sınava.
Ve şöylebir şey daha yaşıyorum. Araba kullanmak ta sıkıntı çekiyorum algılarım bozuldu resmen neden önceki 2 hamileliğinde böyle şeyler yaşamadım.
Bi arasa 29 yaşındayım kızlarımdan biri 2013 biri 2014 doğumlu
Canım benı etiketlememişsen gözden kaçmış olabılır .
Çok mantıklı söylememek.. En azından kimseye laf anlatmadan çıkılır işin içinden..bizde eşimle kararımızı aldık 2.reglimden sonra tekrar denicez,4yaşındaki oğluma durumu anlatamadık sadece biraz geç geleceğini söyledik kardeşinin,kardeş hayallerinde sürekli ve bu sefer Allahın izniyle olursa kalp atşını net duymadan kimseyle paylaşmıyacaz,gerçekten insanlar yıprattı bizi özellikle eşimin akrabalarıher kafadan bi ses çıkıyor ya
Aynen sağlıkla dogsunlar başka bişey istemem. Benim sezeryanim zor oldu . Birazda o yüzden normal doğum istiyorum. Doğumla beraber bronşit oldum aynı gün. On beş oksurdukce içim parcalandi sanki öyle acı çektim. Doktora gittim adam bana hiç birşeyi yok dedi. Ben olsurmekten dikislerim patlicak dedim mümkün değil dedi. Tam onbeş günlükken gerçekten dikislerim açıldı. Ben iki gün anlayamadm. O iki günde enfeksiyon kaptim. Sonraki tedavi sürecini anltamayim. Nadir bı durum ama çok acısını çektim. Aslında bebek üç günlükken ayaklanmistim bebeğin tüm bakimini yapmaya başladım ama oksurmekten yaralarim mahvoldu onbeş gün kendi basima yataktan kalkamadim. Tek sorumlu bana biseyin yok diyen dahiliye uzmanı. Bana ben otuz senelik doktorum bana guvenmiyormusun sadece ufacik soğuk alginligi varılacak bile lazm değil dedi. O doktora rastlamak istiyorum bigun . Hala unutamam.Catin dar ise yine sansin azdir ama tabi dar catiyla doğum yapan yok mu, o da var. Ya insan o psikolojide veriyor kararını aslinda. Yoksa simdi bizimkisi laf sadece. Hayirlisi ile gelsinler de
Ah canım kasımda aynılarını yaşadım .Bi seviçle paylaştık herkes yaydı sonra bebeği kaybedince toparlamak zor oldu,karar aldık şimdiden bizde:))
Benim ilk gebeligim kimyasal gebelikti ama ben bile anlamamistim. Test bozuk sandım meğer düşük olmuş. Sonra hamile kaldım kalp atışı almadık. Ama herkes biliyodu kürtaj oldum. Geçmiş olsuna gelen insanlardan dahi nefret ettim o ara. Altı ay sonra oğluma hamile kaldım. Üç ay kimse bilmedi. Anneme bile soylemedim de annem yedi haftalikken benim ayilip bayilmamdan anladıbizde eşimle kararımızı aldık 2.reglimden sonra tekrar denicez,4yaşındaki oğluma durumu anlatamadık sadece biraz geç geleceğini söyledik kardeşinin,kardeş hayallerinde sürekli ve bu sefer Allahın izniyle olursa kalp atşını net duymadan kimseyle paylaşmıyacaz,gerçekten insanlar yıprattı bizi özellikle eşimin akrabalarıher kafadan bi ses çıkıyor ya
Aynen sağlıkla dogsunlar başka bişey istemem. Benim sezeryanim zor oldu . Birazda o yüzden normal doğum istiyorum. Doğumla beraber bronşit oldum aynı gün. On beş oksurdukce içim parcalandi sanki öyle acı çektim. Doktora gittim adam bana hiç birşeyi yok dedi. Ben olsurmekten dikislerim patlicak dedim mümkün değil dedi. Tam onbeş günlükken gerçekten dikislerim açıldı. Ben iki gün anlayamadm. O iki günde enfeksiyon kaptim. Sonraki tedavi sürecini anltamayim. Nadir bı durum ama çok acısını çektim. Aslında bebek üç günlükken ayaklanmistim bebeğin tüm bakimini yapmaya başladım ama oksurmekten yaralarim mahvoldu onbeş gün kendi basima yataktan kalkamadim. Tek sorumlu bana biseyin yok diyen dahiliye uzmanı. Bana ben otuz senelik doktorum bana guvenmiyormusun sadece ufacik soğuk alginligi varılacak bile lazm değil dedi. O doktora rastlamak istiyorum bigun . Hala unutamam.
Benim ilk gebeligim kimyasal gebelikti ama ben bile anlamamistim. Test bozuk sandım meğer düşük olmuş. Sonra hamile kaldım kalp atışı almadık. Ama herkes biliyodu kürtaj oldum. Geçmiş olsuna gelen insanlardan dahi nefret ettim o ara. Altı ay sonra oğluma hamile kaldım. Üç ay kimse bilmedi. Anneme bile soylemedim de annem yedi haftalikken benim ayilip bayilmamdan anladı. Oğlum buc buçuk yaşında şimdi inşallah kardeşi bekliyoruz. Çok yakinlarim hariç kimse bilmiyor. Sizde en yakın zamanda yeniden bu sevinci yasayacaksiniz inşallah. Maalesef hepimizin başına gelebiyor bu durum. Doktorlar çok normal karşılıyor. Geçmiş olsun tekrar
Tecrubesizdim o zaman. Ameliyattan sonra hemen ayağa patik üste yelek giymek lazım. Ameliyathanede fazla bekledim orda da üşüttüm. Eylül ayı diye yelek patik almamistim yanıma. Almak lazım doğumun ayı olmaz. Lohusa çabuk üşüyor. Oğlumla odamıza geldik sabaha kadar çok yağmur yağdı. Annem ve eşim uyudu bebek uyudu. Ben sabaha kadar yağmur sesi eşliğinde oğlumu seyrettim. Hele eşimin bebegimizi kucağına ilk aldığı an varya resmini cektim. O an yasadigim duygu anlatılmaz. Rabbim bütün kadınlara nasip etsin.ayy cok zor olmuş..Allah bidaha yaşatmasın sizlere
Eşim bu konuda çok azimli arkadaşlarına bile soylemedi. Akrabalarida bilmiyor. Sadece anne babası. Zaten üst katta oturuyolarBen hiç dayanamam eşimde dayanamaz söylemeyelim dedik ama dayanamadık hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?