2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynı sıkıntıları bizde yaşadık. Kızıma hamile kaldığımda 3 ay kimseye soylemedik. Kafamız rahat etti.

Arkadaşlar o kadar halsizim ki sabah kızlarımı okula bıraktım eve geldim kahvaltı yaptim saat 2.30 a kadar yattım uyudum ara ara sonra birşeyler atıştırdım çocukları almaya gidemedim amcaları aldı okuldan .halsizlikten gözlerimi açamıyorum benim gibi olan var mı ya. Borde vücudum acayip ödem tuttu . Çok moralim bozuk daha şimdiden 3 kilo aldım . Herşeyden öte hafta sonu sınavlarım var son 2 dersim kaldı ata aof e gidiyorum bir tek soru bile çözmedim. Girmiş olmak için giricem sınava.

Ve şöylebir şey daha yaşıyorum. Araba kullanmak ta sıkıntı çekiyorum algılarım bozuldu resmen neden önceki 2 hamileliğinde böyle şeyler yaşamadım.

Bi arasa 29 yaşındayım kızlarımdan biri 2013 biri 2014 doğumlu

SlmmmNasılsınız kızlar,pataloji sonucum ve tahlillerim temiz çıktı sıkıntı yok yani☺Sizler ve meleklerinizde iyidir umarım,Allaha emanet olun her zaman
Çok şükür canım bu güzel haber, inşallah sağlıklı bi bebiş gelir bir an önce

Catin dar ise yine sansin azdir ama tabi dar catiyla doğum yapan yok mu, o da var. Ya insan o psikolojide veriyor kararını aslinda. Yoksa simdi bizimkisi laf sadece. Hayirlisi ile gelsinler de

canım aynı duurm bendede var gündüzleri çalışıyorum akşamları uyuyorum.. bu ara akşamları yediklerimi çıkarmayada başladım.. kol kaldırcak halim yok... kızlar gaviscon ve rennie şurup içen varmı aranızda.. ?? faydası oldumu ..rennie kullanıyodum gaviscona başladım yediklerimi çıkarmaktan çok halsiz kaldım..

Ben de hic iyi degilim cnm mide bulantm vardi sadece şimdi bi de kusmalar başladi .bi de çalisiyorm okuldada olur diye odum kopuyo
Halsizlikten duscek gibiyim ama bnm yas 37 onunda etkisivardr tabi

Çok mantıklı söylememek.. En azından kimseye laf anlatmadan çıkılır işin içinden..
Ay hadi hayırlısı inşallah sağlıkla hamiş kalır sağlıkla doğurursun

Sabah kalktım çocukları hazırladım saç toplamada falan tam yerimden kalkıyordum burnumdan kan maya başladı zor kostüm lavaboya doktorumu aradım gribin ilerlemiştir parol içebilirsin dedi . Çok korktum burnumdan kan akincahiç alışık değilim hayatımda 3. Kez oluyor ağladım baya kayinvalidem i aradım çocukları kaynım götürdü okula kayinvalidem yanımageldi biraz sakinlestim.

Inşallah bir daha kanama olmaz

Reactions: H E
Catin dar ise yine sansin azdir ama tabi dar catiyla doğum yapan yok mu, o da var. Ya insan o psikolojide veriyor kararını aslinda. Yoksa simdi bizimkisi laf sadece. Hayirlisi ile gelsinler de
Aynen sağlıkla dogsunlar başka bişey istemem. Benim sezeryanim zor oldu . Birazda o yüzden normal doğum istiyorum. Doğumla beraber bronşit oldum aynı gün. On beş oksurdukce içim parcalandi sanki öyle acı çektim. Doktora gittim adam bana hiç birşeyi yok dedi. Ben olsurmekten dikislerim patlicak dedim mümkün değil dedi. Tam onbeş günlükken gerçekten dikislerim açıldı. Ben iki gün anlayamadm. O iki günde enfeksiyon kaptim. Sonraki tedavi sürecini anltamayim. Nadir bı durum ama çok acısını çektim. Aslında bebek üç günlükken ayaklanmistim bebeğin tüm bakimini yapmaya başladım ama oksurmekten yaralarim mahvoldu onbeş gün kendi basima yataktan kalkamadim. Tek sorumlu bana biseyin yok diyen dahiliye uzmanı. Bana ben otuz senelik doktorum bana guvenmiyormusun sadece ufacik soğuk alginligi varılacak bile lazm değil dedi. O doktora rastlamak istiyorum bigun . Hala unutamam.

Bi seviçle paylaştık herkes yaydı sonra bebeği kaybedince toparlamak zor oldu,karar aldık şimdiden bizde:))
Ah canım kasımda aynılarını yaşadım .
İnan en zoru ailelere anlatmaktı
O süreçte herkesle konusmak benı çok yıorattı .
O kadar yıptandım kı hala sadece annem biliyor ..

En doğrusu böyle herkese ders olsun bence evet bir heyecanla söylüyoruz ama Allah korusun kötü sonuclanınca herkes düşünüp konusmuyor

Allahım en yakın zamanda tekrar nasip etsın canım

Benim ilk gebeligim kimyasal gebelikti ama ben bile anlamamistim. Test bozuk sandım meğer düşük olmuş. Sonra hamile kaldım kalp atışı almadık. Ama herkes biliyodu kürtaj oldum. Geçmiş olsuna gelen insanlardan dahi nefret ettim o ara. Altı ay sonra oğluma hamile kaldım. Üç ay kimse bilmedi. Anneme bile soylemedim de annem yedi haftalikken benim ayilip bayilmamdan anladı . Oğlum buc buçuk yaşında şimdi inşallah kardeşi bekliyoruz. Çok yakinlarim hariç kimse bilmiyor. Sizde en yakın zamanda yeniden bu sevinci yasayacaksiniz inşallah. Maalesef hepimizin başına gelebiyor bu durum. Doktorlar çok normal karşılıyor. Geçmiş olsun tekrar

ayy cok zor olmuş..Allah bidaha yaşatmasın sizlere

Reactions: H E

Ben hiç dayanamam eşimde dayanamaz söylemeyelim dedik ama dayanamadık hep

ayy cok zor olmuş..Allah bidaha yaşatmasın sizlere
Tecrubesizdim o zaman. Ameliyattan sonra hemen ayağa patik üste yelek giymek lazım. Ameliyathanede fazla bekledim orda da üşüttüm. Eylül ayı diye yelek patik almamistim yanıma. Almak lazım doğumun ayı olmaz. Lohusa çabuk üşüyor. Oğlumla odamıza geldik sabaha kadar çok yağmur yağdı. Annem ve eşim uyudu bebek uyudu. Ben sabaha kadar yağmur sesi eşliğinde oğlumu seyrettim. Hele eşimin bebegimizi kucağına ilk aldığı an varya resmini cektim. O an yasadigim duygu anlatılmaz. Rabbim bütün kadınlara nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…