2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de ayrı allahım umutlanmak istemiyorum Ay bu doktorlar kafaları karıştırmasın ya..
8. Haftada ki görüntüsüne göre konuştu kızlar. Bu haftada cinsiyet hücreleri yolk kesesinden bebeğe geçiyormuş. Benim yolk kesesi bebeğin ayakucındaydı erkek dedi. İnternetten epey baktım ama böyle bir teori bulamadım. Bakalım tutacak mı?

He tamam canım o zaman bana işlemez.. 7 haftalık görüntüsü var mercimeğimin
Ay ne olursa olsun sağlıklı olsun diyorum ama kız için ayrı atıyor kalbim hayırlısı
Senin doktor da çok ilginçmiş hemen de demiş dur bi bekle

Benim babamda halk ekmeği büfesinde çalıştı son zamanlarda. Ve bütün müşteri nerdeyse suriyeliydi Allah bilir tabi ama doktorlar bulaşmış dedi

Reactions: H E
Bizim ülkemizde maalesef ki düşünceye saygi yok . Bu en ufak sey bile olsa müdahele etmek elestirmek genlerde var . Tabi bide ego var " bn herseyin en iyisine karar veririm" biliyor çünkü o herseyi uzman kendisi

Basiniz sagolsun . Kardesiniz de insallah atalatir en kisa zamanda tamamen .

Basin sagolsun cnm
Kardesinede acil sifalar

Kizlar bugun igne aldm maalesef clexana yok oksapar aldm. Ama ilginc olan hic ucret almadilar . Igneler icin rapor ciktigindan ucret yansimiyor dediler . Varmi boyle olan siz ödüyormusunuz?

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…