8. Haftada ki görüntüsüne göre konuştu kızlar. Bu haftada cinsiyet hücreleri yolk kesesinden bebeğe geçiyormuş. Benim yolk kesesi bebeğin ayakucındaydı erkek dedi. İnternetten epey baktım ama böyle bir teori bulamadım. Bakalım tutacak mı?Benim de ayrıallahım umutlanmak istemiyorum Ay bu doktorlar kafaları karıştırmasın ya..
Sağolun aminBabaya Allah rahmet eylesin .
yaşanmış ne acı bir tecrübe kardeşine de çok geçmiş olsun .
He tamam canım o zaman bana işlemez..8. Haftada ki görüntüsüne göre konuştu kızlar. Bu haftada cinsiyet hücreleri yolk kesesinden bebeğe geçiyormuş. Benim yolk kesesi bebeğin ayakucındaydı erkek dedi. İnternetten epey baktım ama böyle bir teori bulamadım. Bakalım tutacak mı?
Benim babamda halk ekmeği büfesinde çalıştı son zamanlarda. Ve bütün müşteri nerdeyse suriyeliydi Allah bilir tabi ama doktorlar bulaşmış dediÇok geçmiş olsun. Son yılllarda görülmeyen hastalıklar hortladı. Görümcemin çocukları menenjit geçirdi. Anneleri öğretmen suriyeli öğrencisinden geçtiğini düşünüyor. O ayakta atlattı ama çocukları üç hafta hastanede yattı. Çok şükür sıkıntısız atlattılar.
Başınız sağolsun canımBenim babamda halk ekmeği büfesinde çalıştı son zamanlarda. Ve bütün müşteri nerdeyse suriyeliydi Allah bilir tabi ama doktorlar bulaşmış dedi
Bugun saglik ocagina gittim sanirm ikili testi artik daha cok onemsiyorlar sonucları bizede getir dedilerBenim ikili randevum da 13 artılarda olacak. Sıkıntınolmaz sanmam
Amin çok sağol canımKıyamam çok üzüldüm... Allahım kardeşine acil şifalar versin, babana da Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın .... bu en net açık örneği işte
Ahhh bu herşeyi bildiğini zanneden insanlar deli oluyorummm
TeşekkürlerAnladm cnm gecmis olsun
Çok üzücü Allah rahmet eylesin. Abiniz de bir an evvel iyileşir inşallahBenim babamda halk ekmeği büfesinde çalıştı son zamanlarda. Ve bütün müşteri nerdeyse suriyeliydi Allah bilir tabi ama doktorlar bulaşmış dedi
Amin çok sağol canım.Başınız sağolsun canım
Rabbim kardeşine de acil şifalar versin
Evet canım benden de istemişlerdi oğlum dört yaşında ta o zamandan.Bugun saglik ocagina gittim sanirm ikili testi artik daha cok onemsiyorlar sonucları bizede getir dediler
İnşallahÇok üzücü Allah rahmet eylesin. Abiniz de bir an evvel iyileşir inşallah
Bizim ülkemizde maalesef ki düşünceye saygi yok . Bu en ufak sey bile olsa müdahele etmek elestirmek genlerde var . Tabi bide ego var " bn herseyin en iyisine karar veririm" biliyor çünkü o herseyi uzman kendisiSorma canım ya benim eltim kızımın aşılarını yaptırdığını bildiği halde aşı yaptıranlar az gelişmiş ülkelerde yaşayan yeterince zeki olmayan insanlar dedi şok oldum sen kendi tercihlerinde özgürsün kendi çocuğun hakkında istediğin kararı ver ama karşındakinin düşüncelerine saygı duy biraz
Yok etiketlemistim ama gozden kacti dmkCanım benı etiketlememişsen gözden kaçmış olabılır .
Bugun pc ye geçicem tekrar yazarmısın ?
Basiniz sagolsun . Kardesiniz de insallah atalatir en kisa zamanda tamamen .Arkadaşlar aramizda aşı karşıtı varmı bilmiyorum ama hayat çok acımasız. Tam bir sene önce babamı tüberküloz dan kaybettik. Annemin verem asisi yapılmış çocukken anneme bulasmadi. Ama erkek kardeşimin aşısı yoktu ve bulaştı beş aydır veremle mücadele ediyor. Biz çocukken aşılar İsrail den geliyordu o zaman söylenti vardı o aşılar kısırlık yapıyor diye bize yapılmamıştı aşı. Varsın insanlar kısır olsun hayatta kalmak daha önemli değil mi. 23 yaşında gencecik kardeşim veremle uğraşıyor. Allah'tan genç olduğu için ayakta tedavi görüyor yarı yarıya atlattık ama yaşadığımız üzüntü sitres çok büyük . Bu aşı karşıtı olanlara hele sosyal medyada bunu empoze etmeye çalışanlara baş bas bağırmak istiyorum. Siz istemezseniz çocuğunuza yaptirmayin aşı falan. Ama kimseyi etkilemeye calismayin.
Kizim 1bucuk yasinda hic istememislerdi onda demekki her saglik ocagi farkli :)Evet canım benden de istemişlerdi oğlum dört yaşında ta o zamandan.
Amin sagolunBasiniz sagolsun . Kardesiniz de insallah atalatir en kisa zamanda tamamen .
Basin sagolsun cnmArkadaşlar aramizda aşı karşıtı varmı bilmiyorum ama hayat çok acımasız. Tam bir sene önce babamı tüberküloz dan kaybettik. Annemin verem asisi yapılmış çocukken anneme bulasmadi. Ama erkek kardeşimin aşısı yoktu ve bulaştı beş aydır veremle mücadele ediyor. Biz çocukken aşılar İsrail den geliyordu o zaman söylenti vardı o aşılar kısırlık yapıyor diye bize yapılmamıştı aşı. Varsın insanlar kısır olsun hayatta kalmak daha önemli değil mi. 23 yaşında gencecik kardeşim veremle uğraşıyor. Allah'tan genç olduğu için ayakta tedavi görüyor yarı yarıya atlattık ama yaşadığımız üzüntü sitres çok büyük . Bu aşı karşıtı olanlara hele sosyal medyada bunu empoze etmeye çalışanlara baş bas bağırmak istiyorum. Siz istemezseniz çocuğunuza yaptirmayin aşı falan. Ama kimseyi etkilemeye calismayin.
Olabilir, hatta arayıp istemişlerdi getirir misiniz diye.Kizim 1bucuk yasinda hic istememislerdi onda demekki her saglik ocagi farkli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?