2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Saçmalamış resmen. O aşılar sayesinde ulkemizde hastaliklar azaldi. Ayrica öyle birsey olsa turkiyede inssn kalmaz cogunluk bu aşıları yaptırıyor. Ben devletin karşıladığı ve karşılamadığı tum asilari yaptirdim. Banada tepki veren cok oldu. Para tuzagi diyen oldu. Otizmden bahsediyorlarki otizm sonradan olan birsey degil. Valla herkesin kendi dusuncesi ama allah korusun cocuklari bir hastaliga yakalanirsa cok pisman olurlar

Aşi mevzusuna gelince Aidin Salih diye bir kadin var alternatif tipla ilgilenen .bu kadina ozel ilfisi olan insanlar ve yerleri var.bunlar asiya kesinlikle karsi.ve yaptirmiyolar .komsumuza yaptrmadgi icin ta saglk bakanlgndan geldiler .kisirlik otizm kanser seker ve bircok hastalgn asi yoluyla cocuklara enjekte edildigine inaniliyor

sanırım bende gözden kaçmışım :)

sat 23 ocak
doğum tarihi 31.10.2019
ilk bebek
istanbul
başlangıç kilosu 60,3
Etiketler gelmemiş olabılır ben etiketleri görünce ss alıyorum .
Artık kusura bakmayın yorumlarımı gördüysejız gebeliğim ağır geçiyor maalesef :/

Kizlar mide bulantisi icin ilac kullananz varmi
Ben kullandım ama hiç işe yaramadı + halsizlik yaptı .
5 tane falan kullandım sanırım sınra bıraktım .

Yaş 29
Sat 7 ocak
Tahmini doğum tarihi 14 ekim
3. Bebeğim
Başlangıç kilom 67

Kizlar mide bulantisi icin ilac kullananz varmi
Bn kullanmiyorm canm o ilaclarin gecirecegine de hic inanmiyorum onceki gebeliklerde gecirmedi hic . Kizimda doktor bosa migdeni yorarsın hamilelkte bulantin varsa cekeceksin baska yolu yok derdi. :) bnde 46bucuk kiloydu 44bucuga düşmüşüm. Dahada düşmem insallah

Reactions: H E
Arkadaşlar bu 7 haftalıkken benim usg m hakkında da tahmin yürütebilir misiniz lütfen
Canim cok bilgim yok ama kese yuvarlaksa kiz diyorlar . :) bnm kizimda bu kadar yuvarlak degildi ama yuvarlak sayilirdi yani :) hayirlsi

Kızlar arkadaşım 9 Ay boyunca çekti mide bulantısından her yediğini çıkardı zofran diye bi ilaç sayesinde midesinde tutabiliyordu yediklerimi hayatımı kurtardı diyordu. Ama tabii ki her ilaç her bünyeye gitmez.. Mesela metpamid bende yan etki yapmıştı.. Alerjim varmış. Doktorunuza danışın onaylarsa alın bi deneyin.

Ben enox 04 kullanıyorum canım. Banada clexan yazdı bende bulamadım tabı. Muadılı enox var dedıler aldım, snra enoxta yok oksapar verelim dedıler ama yıne enoxu buldum sureklı degstrmek ıstemdım çünkü. Benım acımda ıgneyı vurdgum yerın alt tarafındaydı.. Dun işten çıktım yürüyorum Allahım nası bı acı adım attıkça. Korktum bugun hafıflemesydı doktoru arrardım belkı bebeklemı alakalı bişey Allah korusun dıye. Ama azaltı cok şükür. göbegımın baya altına yapmışım ondanmı okadar acıdı anlamadım. Aman bebekler iyi olsunda İnşallah bunlar sorun degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…