Onun görüşüne göre aşılar komplo teorisi milletimizi aşılarla hasta etmeye çalışıyorlar dediğiniz gibi az biraz bilgisi var yanlış yorumluyor bikaçkere anlatmaya çalıştım aslında çünkü benimki ile yaşıt kızı var ama hoş olmayan bi gülümsemeyle sanki aptalmışımda kolayca kandırılmışım gibi davranınca vaz geçtim artık herkesin kendi kararı
Saçmalamış resmen. O aşılar sayesinde ulkemizde hastaliklar azaldi. Ayrica öyle birsey olsa turkiyede inssn kalmaz cogunluk bu aşıları yaptırıyor. Ben devletin karşıladığı ve karşılamadığı tum asilari yaptirdim. Banada tepki veren cok oldu. Para tuzagi diyen oldu. Otizmden bahsediyorlarki otizm sonradan olan birsey degil. Valla herkesin kendi dusuncesi ama allah korusun cocuklari bir hastaliga yakalanirsa cok pisman olurlar
Aşi mevzusuna gelince Aidin Salih diye bir kadin var alternatif tipla ilgilenen .bu kadina ozel ilfisi olan insanlar ve yerleri var.bunlar asiya kesinlikle karsi.ve yaptirmiyolar .komsumuza yaptrmadgi icin ta saglk bakanlgndan geldiler .kisirlik otizm kanser seker ve bircok hastalgn asi yoluyla cocuklara enjekte edildigine inaniliyor
Kızlar arkadaşım 9 Ay boyunca çekti mide bulantısından her yediğini çıkardı zofran diye bi ilaç sayesinde midesinde tutabiliyordu yediklerimi hayatımı kurtardı diyordu. Ama tabii ki her ilaç her bünyeye gitmez.. Mesela metpamid bende yan etki yapmıştı.. Alerjim varmış. Doktorunuza danışın onaylarsa alın bi deneyin.
Kızlar şimdi doktordan geldikkkk
Melegimiz yatmış yüz üstü ohhh ayyy çok güzeldi 11+4 gözüküyor ultrasonda ve büyük ihtimalle kız dediii
Birde siz bakarmısınız
Kızlar şimdi doktordan geldikkkk
Melegimiz yatmış yüz üstü ohhh ayyy çok güzeldi 11+4 gözüküyor ultrasonda ve büyük ihtimalle kız dediii
Birde siz bakarmısınız
Oksapar 4000. Sen hangi iğneyi kullanıyorsun ? Benim de o durum sol tarafta var ama iğneyi yaptığım yerde değil az daha altta bildiğin temas ettikçe yara gibi acıyor. Dün aile hekimi bi şey demedi ptesi günü kendi doktorumda randevum var ona da gösterecem bakalım
Ben enox 04 kullanıyorum canım. Banada clexan yazdı bende bulamadım tabı. Muadılı enox var dedıler aldım, snra enoxta yok oksapar verelim dedıler ama yıne enoxu buldum sureklı degstrmek ıstemdım çünkü. Benım acımda ıgneyı vurdgum yerın alt tarafındaydı.. Dun işten çıktım yürüyorum Allahım nası bı acı adım attıkça. Korktum bugun hafıflemesydı doktoru arrardım belkı bebeklemı alakalı bişey Allah korusun dıye. Ama azaltı cok şükür. göbegımın baya altına yapmışım ondanmı okadar acıdı anlamadım. Aman bebekler iyi olsunda İnşallah bunlar sorun degıl