2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kiyamam ne çekmişsin. Insan dr a guvense mi guvenmese mu bilemiyo. Bizim aile dr dolu. Hepsi durmadan dr unu dinle der. Ama bazen gercekten dr hastayi dinlemiyor ki hasta nasil dr u dinlesin? Ameliyattan cikmissin, elinde kucucuk bebek, belki emziklisin. O soguk alginligi hic de küçücük degil bunlarin üstüne.

Kızlar selamlar . Allah nasip ederse ben de ekim 2019 annesi olacağım . Sata göre 8+5 , ultrason ölçümüne göre 9 haftalık hamileyim . Dün gördük yavrumu kontrolde . Baya hareketliydi . O minicik kollarını ayaklarını oynatıyordu . Sizin bu zamanlar bebişin kalp atım hızı nasıldı . Doktorum annesi gibi heycanlı bu bebek dedi . :) benim de normalde kalbim hızlı atıyor, heycanlı bir yapım var . Benim 2. Gebeliğim . İlkinde 9+3 te kalbi durmuştu . İnşallah bu sefer yavrum bırakmaz beni . Ve İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur .

Ben hiç dayanamam eşimde dayanamaz söylemeyelim dedik ama dayanamadık hep
Ben esimle ayni is yerinde çalışıyorum. Ilk gebeligim tam oyle bi zamana geldi ki patronum 1 sene sonra ki projeleri hazirliyor. Bi de bizim burda hamilelik izni 1 sene. Simdi adam 12 kisinin projesini hazirlayacak edecek, sonra ben 1 sene izine cikiyorum diyicem. Sonra o ayni projeleri 11 kisiye dagitacak ki bu cok acimasizca olacakti. Ben de kocamla konustum bir tek patronuma soyleme karari aldik. Bu arada adamin 4 oglu var. Cok seviyor cocuklari. Gercekten de cok teşekkür etti falan filan. Ama benim adam durru mu? Sen patronuna söyledin ben de soylucem. Yaa adam diyorum sen izin alacaksin hepi topu 2 hafta. Ben 1 sene iste olmucam. Ayni sey degil. Yok. Basimin etini yedi. Tamam dedim bir tek patronuna soyle. 9 haftalikken ben girmis takim toplantasina. Butun takimi onunde ben baba oluyorum diye haykirmis. Dogal olarak onun takim arkadaslari benim is arkadaslarim. Hepsi masamda bitti tebrik ederiz diye. Bu sefer benim takim arkadaslarim basladi noluyo diye. E onlar da duydu. Daha 9 haftalik gebeyken sağır sulta dahi biliyodu benim gebe oldugumu. Allahtan oglum saglikla dogdu. Yoksa ben is arardim herhalde.
Simdi 10+4 hamileyim. Kocama her gun 10 gun kaldi. 10 gun daha sabret diyorum. Ama var ya. 10 gun bi dolsun, sanırım davul zurnayla bildircek etrafa.

Ay bi de senin çocuğuna zarar. Şimdi onun cocugu asılanmadigi icin hastaliklara daha yatkin. Bir de seninkiyle kuzenler mecbur bir araya gelip oynuyolar. Olur musun oldurur musun?! Kuzey Amerika da da çok çıktı bu asi olmama modasi. Bilmem kim dr u arastirma yaptiginda otizmi destekliyor kızamık aşısı diye bir sonuca varmis. Ustelik bu arastirmanin yanlisligi ispatlandi. Bu yuzden hic kimse yaptirmiyor kızamık asisi. Yakin zamanda kizamik gibi sacma bi hastalik yayginlastigi icin cocuk olumleri oldu. Ya allah korusun asinin yan etkileri cok. Ama olumcul bir hastalık yayilmasindan cok daha iyidir. Ben kendi cocugumu da baskasininkini de tehlikeye atamam. Atana da saygım sifir.

Kızlar şimdi doktordan geldikkkk
Melegimiz yatmış yüz üstü ohhh ayyy çok güzeldi 11+4 gözüküyor ultrasonda ve büyük ihtimalle kız dediii
Birde siz bakarmısınız
Ay inanmıyorum yatışı ne güzel görünüyo canım maşallah cinsiyet hakkında bi yorumum yok bilmiyorum ben ama doktorların bu haftalarda söyledikleri tahminler genelde doğru çıkıyo :)

Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım benim bebişimin de kalbi hızlı atıyo canım, doktor gayet normal atışları dedi. En son geçen hafta 9+1 ken gitmiştim dakikada 186 atıyodu. Çok da hareketliydi maşallah

Kızlar özellikle modern güzel erkek isim önerilerine açığım, bakıyorum bakıyorum bulamıyorum yahu
Erkek ismi çok sıkıntı kuzum ya ben de hep bakıyorum hiç içime sinen modern erkek ismi yok. Bi tek Aras var. Herhalde erkek olursa büyük ihtimalle Aras koyarız artık :) sen bulursan bize de söyke :)

canım okadar okadar okadar ıyı anlıyorumkı. aynı şeyi 2defa yasadım hemde ılk hamılelıklerımde senın yıne sağlıklı bı yavrun var şükret herzaman Allahım ona sağlıklı uzun ömür bagıslasın İnşallah. İnsanları asla susturamazsın bana neler dendi yok zayıfmışım ondan düşmüş yok işe gitmişim ondan düşmüş yok sıgara içmişim odan düşmüş. Bi sebep aramadan Allah boylesını uygun gördü demek bukadarmı zordu??? He bunuda söylüyolar ama bıyandanda ben suçlanıyorum. Benden zayıfıda doğurdu. Ben 5 sıgaraya dusmustum 1 paket ıcende doğurdu. Son gunune kadar işe gidende dogurdu… bunlar gorunmuyomu anlamadım. Ama kesınlıkle kesınlkle kesınlkle takmamaya calıs canım soylenenlerı. Vardır bunda bı hayır de yavruna sarıl.. Budefa bende söylemek ıstmedım kalp atışına kadr ama aıleler mecbur duydu. arkadaşa bıcok akrabaya fln kalp atışından snra soyledım. yıne bıle 3 ay dolmadan soylemesemydım acaba dedımde okdadarda tutmıyım dedım Allaha emanet yavrularımz

Kızlar özellikle modern güzel erkek isim önerilerine açığım, bakıyorum bakıyorum bulamıyorum yahu
Uydurmaya calistigin başka isim var mi?

Ben Atlas, Ares gibi mitolojik isimleri çok seviyorum.yegenim demir oğlumun adi devin.
Onun disinda sevdiklerim uzay, Barlas, miran, aksel

Uydurmaya calistigin başka isim var mi?

Ben Atlas, Ares gibi mitolojik isimleri çok seviyorum.yegenim demir oğlumun adi devin.
Onun disinda sevdiklerim uzay, Barlas, miran, aksel
Barlas bana da güzel geliyor.. eşimin adı ünsal ona uyacak isim de pek Yok İlber de güzel geliyor ve uygar, konuralp var sevdiğim bi hocamın adı aklıma gelen bunlar fikirleriniz neler :)
Eymen Çınar Ege rüzgar Efe gibi isimlerden artık bıkmış durumdayım bütün çocuklarda bu isimler var hele ki Çınar her 2 erkek çocuktan 1 i Çınar :) anneler alınmasın ama bana :)

aynen canım birazda nasibi varsa doğar çocuk,benim 2çocuğum var canım,eşim 3.ye çok heveslenince denedik oldu ama 10.haftada kürtaj oldum kalbi çoktan durmuş,yine istiyor eşim bu sefer bende istiyorum,bu güzel duygudan kimse mahrum kalmaz umarımİsteyen herkese versin Allah inşallah

Normalde doktorlari dinlerim ama körü körüne inanmamak lazm. Bebek zaten küçücük bırakmaya kiyamiyo insan. En son bezmialem üniversite hastanesi ne acilden gittim orda bayan bi hekim vardı. Derdimi anlatinca dediki seni çok iyi anlıyorum canin çok acıyor hemen iğne tedavisi baslicaz iyi olacaksın. Bi hafta iğne oldum sabah akşam. Zaturenin esiginden döndüm. Bazen özele gidersin alay eder gibi gönderirler. Bazen bu acil hekimi derman olur....

Evet seker. Ben de biraz ozel olmasindan yanayim ismin. Yani arkadaşım cocugunun adini ege koydu. Ta küçüklüğümuzden beri çok sever ve ister. İzmirliyiz. Yakışıyor da. Ama bi oyun alanina gidiyoruz. Ege vaktin doldu diyorlar meselam 10 tane ege cikip hangi Ege diyorlar.

Ah canim bilmez miyim. Ben dr lardan ne çektim bi bilsen. Ben de devin 4 aylik falandi dogaya yurumeye çıkardım. Hava da cok guzeldi. Ama bi bocek gel sen gir kulagima. Ben cikarmaya calisirken panikle beni soktu. Kulağım bi sisti. Enfeksiyon oldu hemen. Dr dedi ki emziklisin antibiyotik kullanma. Ok evee donduk. Ama yuruyecek halim yok. 3 gün sonra evde bayildim. Kocam ambulans cagirmis. 42 derece ateşle aldılar beni. 3 gun hastanede kaldim. Enfeksiyonu anca serumla verdikleri antibiyotikle temizlediler. Acil dr u dedi ki bu suru antibiyotik var emzikliyken alabileceğin. Ne diye sana vermemiş dr. Dedim ne bileyim. Ben yeni anneyim. Oğlum emsin herşeyden daha onemli. Ama afadersin bok yoluna da gönderilir mi niyazi. Nerdeyse sol kulagimdaki isitme yetimi kaybediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…