2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bu arada, çocuklarınıza isim koyarken muhakkak soyismiyle uyuyormu. Bas harfleri ne oluyor diye bi bakin. Benim yegenimin sinifinda bi arkadaşi var, cocugun iki adiyla soyadının bas harfleri ats. Onemsiz gibi duruyo di mi. Ama cocuga lakap takmislar ats2 diye. Hepsi bi okununca cooook terbiyesiz oluyor. Çocuklar çok acimasiz. Her yonden düşünmek lazim.

Bu arada Devin de kulağa çok hoş geliyor
Ay saol sekerim. Bizim durum daha da zor. Hem ingilizce olacak hem turkce. Kocam da bangladesli ama allahtan dedi ki ben soyadını veriyorum. Ismi turkce olsada olur. Yine de bazi isimler olmuyor. Mesela ben kızlar da ada ismini cok severim ama Bangladeşce de seftali demek. Esim çok guluyor ada isminde bir çocuk gorunce.

Kız olursada düşünürüz güzel bi isim canım,Ada iyiymiş ya şeftaliYa niyeyse oğlun olacak gibi geldi bana

Kız olursada düşünürüz güzel bi isim canım,Ada iyiymiş ya şeftaliYa niyeyse oğlun olacak gibi geldi bana
Aaa valla? Ay herkes böyle diyor. Ben de inadina cok severim kiz cocuklarini. Ama sagliklisi tabi. Geldi kondu rahmime. Bundan sonra bize sevmek duser.

Ay inanmıyorum yatışı ne güzel görünüyo canım maşallah cinsiyet hakkında bi yorumum yok bilmiyorum ben ama doktorların bu haftalarda söyledikleri tahminler genelde doğru çıkıyo :)
Ay sağol tatlım evet ya yüz üstü yatmış findigim ölçüm için uygun değil dedi haftaya yine buluşacağız inşalla h o zaman daha netlesir

Neye gore dedi derken yolk kesesine göre mi nub a göre mi açıklama yaptı mi yani
Kız dedi aklımı başımdan aldı ama neye göre dedi bilemem illa vardır gördüğü keşke sorsaydım bazı doktorlarda yol kese falan diyince de bozuluyorlar canim

Evet canım bide aynı sınıftalar benim kızımın kalbinde delik var çok iyi bakıyorum kolay kolay hastalanmıyor ama kuzeni çabucak hastalanıyor benimkide çabucak kapıyor hadi çocuk bu hastalanır tabiki ama dr a da götürmüyor ilaç kullanımınıza karşı çocukğun ciğerleri sökülüyor öksürmekten bal zencefil veriyor çocuk çekiyor baya

Kiyamam yaaa. Ben devin hasta olunca gönderiyorum krese falan. Evde tutuyorum. Kendim de bilgisayarimi Eve goturup oyle calisiyorum. Hastalik dagildikca cogaliyor. Halbuki anneler evde iki gun tutsa hasta cocugunu hepsi daha az hasta olacak. Gereksiz ilac kullanimina ben de karsiyim. Ama lazimsa da tip var bilim var. Kacinci devirdeyiz.

Reactions: H E

Gelirken eczaneye ugradm kiz da 11 haftalk hamileymis kullaniyomus
Bi de sade soda icine biraz limon ve tuz deneyin dedi eve gelince yaptim gercekten iyi geldi
Deneyin istersenz sizde kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…