Evet bende ilk yazdığından beri devin ismi i düşünüyorum çalsam mı acabaaaa :)Bu arada Devin de kulağa çok hoş geliyor
Ay saol sekerim. Bizim durum daha da zor. Hem ingilizce olacak hem turkce. Kocam da bangladesli ama allahtan dedi ki ben soyadını veriyorum. Ismi turkce olsada olur. Yine de bazi isimler olmuyor. Mesela ben kızlar da ada ismini cok severim ama Bangladeşce de seftali demek. Esim çok guluyor ada isminde bir çocuk gorunce.Bu arada Devin de kulağa çok hoş geliyor
neden olmasınEvet bende ilk yazdığından beri devin ismi i düşünüyorum çalsam mı acabaaaa :)
Biz onore oluruz begendiysenizEvet bende ilk yazdığından beri devin ismi i düşünüyorum çalsam mı acabaaaa :)
Kız olursada düşünürüz güzel bi isim canım,Ada iyiymiş ya şeftaliAy saol sekerim. Bizim durum daha da zor. Hem ingilizce olacak hem turkce. Kocam da bangladesli ama allahtan dedi ki ben soyadını veriyorum. Ismi turkce olsada olur. Yine de bazi isimler olmuyor. Mesela ben kızlar da ada ismini cok severim ama Bangladeşce de seftali demek. Esim çok guluyor ada isminde bir çocuk gorunce.
Aaa valla? Ay herkes böyle diyor. Ben de inadina cok severim kiz cocuklarini. Ama sagliklisi tabi. Geldi kondu rahmime. Bundan sonra bize sevmek duser.Kız olursada düşünürüz güzel bi isim canım,Ada iyiymiş ya şeftaliYa niyeyse oğlun olacak gibi geldi bana
Ay sağol tatlım evet ya yüz üstü yatmış findigim ölçüm için uygun değil dedi haftaya yine buluşacağız inşalla h o zaman daha netlesirAy inanmıyorum yatışı ne güzel görünüyo canım maşallahcinsiyet hakkında bi yorumum yok bilmiyorum ben ama doktorların bu haftalarda söyledikleri tahminler genelde doğru çıkıyo :)
Oy tabi ki kuzum bizim ki muhabbet olsun,tabi Allah gönlüne göre de versinAaa valla? Ay herkes böyle diyor. Ben de inadina cok severim kiz cocuklarini. Ama sagliklisi tabi. Geldi kondu rahmime. Bundan sonra bize sevmek duser.
Kız dedi aklımı başımdan aldı ama neye göre dedi bilemem illa vardır gördüğü keşke sorsaydım bazı doktorlarda yol kese falan diyince de bozuluyorlar canimNeye gore dedi derken yolk kesesine göre mi nub a göre mi açıklama yaptı mi yani
Evet canım bide aynı sınıftalar benim kızımın kalbinde delik var çok iyi bakıyorum kolay kolay hastalanmıyor ama kuzeni çabucak hastalanıyor benimkide çabucak kapıyor hadi çocuk bu hastalanır tabiki ama dr a da götürmüyor ilaç kullanımınıza karşı çocukğun ciğerleri sökülüyor öksürmekten bal zencefil veriyor çocuk çekiyor bayaAy bi de senin çocuğuna zarar. Şimdi onun cocugu asılanmadigi icin hastaliklara daha yatkin. Bir de seninkiyle kuzenler mecbur bir araya gelip oynuyolar. Olur musun oldurur musun?! Kuzey Amerika da da çok çıktı bu asi olmama modasi. Bilmem kim dr u arastirma yaptiginda otizmi destekliyor kızamık aşısı diye bir sonuca varmis. Ustelik bu arastirmanin yanlisligi ispatlandi. Bu yuzden hic kimse yaptirmiyor kızamık asisi. Yakin zamanda kizamik gibi sacma bi hastalik yayginlastigi icin cocuk olumleri oldu. Ya allah korusun asinin yan etkileri cok. Ama olumcul bir hastalık yayilmasindan cok daha iyidir. Ben kendi cocugumu da baskasininkini de tehlikeye atamam. Atana da saygım sifir.
Kiyamam yaaa. Ben devin hasta olunca gönderiyorum krese falan. Evde tutuyorum. Kendim de bilgisayarimi Eve goturup oyle calisiyorum. Hastalik dagildikca cogaliyor. Halbuki anneler evde iki gun tutsa hasta cocugunu hepsi daha az hasta olacak. Gereksiz ilac kullanimina ben de karsiyim. Ama lazimsa da tip var bilim var. Kacinci devirdeyiz.Evet canım bide aynı sınıftalar benim kızımın kalbinde delik var çok iyi bakıyorum kolay kolay hastalanmıyor ama kuzeni çabucak hastalanıyor benimkide çabucak kapıyor hadi çocuk bu hastalanır tabiki ama dr a da götürmüyor ilaç kullanımınıza karşı çocukğun ciğerleri sökülüyor öksürmekten bal zencefil veriyor çocuk çekiyor baya
Aa hadi yaa.. demek bu sene de aras moda. Tüh gitti güzelim isimEvet bende beğeniyorum ama yenidoğanda çalıştığım için hep görüyorum neredeyse bu yol tüm çocuklara Aras ismini koydular bu yol da o patladı :)
Eveet Bulut da güzel bi isim canım, yakın arkadaşlarımdan birinin oğlunun adı amaHep ayni adamdan olacak ama ben bulut ismini de cok severim. Aras bulut
Canım evet gördüm akşam eşimle hepsine bi bakalım, kuşağa hoş geliyor :)Sana yazdığım is
neden olmasınCsnım yukarıda yazdığım isimleri gördün mü güya seni etiketledim olmadı galiba
İnşallah canım, artık cinsiyetler kesinleşmeye başlar zaten grupta :)Ay sağol tatlım evet ya yüz üstü yatmış findigim ölçüm için uygun değil dedi haftaya yine buluşacağız inşalla h o zaman daha netlesir
Vallahi ya 5 sene sonra Çınar ismi gibi herkes de olacak :)Aa hadi yaa.. demek bu sene de aras moda. Tüh gitti güzelim isim
Yok cnm ben medikale gidiyormMustafa Özbek canım .Sen de mi oraya gidiyorsun ?
Kizlar bu arada, çocuklarınıza isim koyarken muhakkak soyismiyle uyuyormu. Bas harfleri ne oluyor diye bi bakin. Benim yegenimin sinifinda bi arkadaşi var, cocugun iki adiyla soyadının bas harfleri ats. Onemsiz gibi duruyo di mi. Ama cocuga lakap takmislar ats2 diye. Hepsi bi okununca cooook terbiyesiz oluyor. Çocuklar çok acimasiz. Her yonden düşünmek lazim.
Gelirken eczaneye ugradm kiz da 11 haftalk hamileymis kullaniyomusBn kullanmiyorm canm o ilaclarin gecirecegine de hic inanmiyorum onceki gebeliklerde gecirmedi hic . Kizimda doktor bosa migdeni yorarsın hamilelkte bulantin varsa cekeceksin baska yolu yok derdi. :) bnde 46bucuk kiloydu 44bucuga düşmüşüm. Dahada düşmem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?