İlk gebelikte yatarak geçirdiğim için sinirlenicek durum yoktu zatenO sinirlilik hali bende de var. Oğlum da si irlerim alınmış gibiydim. Bunda da tam aksi acayip sinirliyim
Ben de el kaldırıyorum . 2. Yim :)Peki kac muhendisiz?
Buyuk ihtimal 1. O da ben. Bu meslek kadınlar için cok yanlız. Biz is yerinde 1600 erkek 200 kadiniz. Ama bi de avantajı var. Wc ler her daim bos ve cok temiz
Aslında idrar tahlili yapmıştı doktorum son gittiğimde o zaman birşey çıkmamıştı ama tabi geçen sürede ne oldu bilemem.sağlık ocağında kan idrar testlerimi yapmak istiyorum dersem yaparlar mı ? Ben ilk başta beta hcg 2. Defa tekrarlatmak istediğimde oflaya poflaya yaptılar resmen. Mümkün mertebe gitmiyorum.çok istekli değil gibilerBiz üç gün bebek sanıp o sertliği sevmiştik.ben de akşamları sırt üstü uzanınca oluyordu hatta eşim de eliyle farketmişti. Tesadüfen arkadasla konuşmasam dra bile gitmezdim. Bir de aklınızda olsun eger normal hamılelık yansıyorsanız benım 2.hamılelıgım rahat geçmişti. Ayda bir dra gitmeden ıkı gun once tüm kan ve idrar testlerimi sağlık ocağında yaptırıp muane bitiminde druma gösteriyordum. Her ay demırıme sekerıme idrara ve tüm kan degerlerıme bakmıs oluyordu. Nisan ayında kontrole gidecegım. Gene aynı şeyi yapacağım. Drun da hoşuna gidiyor ben unutsam da sen unutturmuyorsun diyor. Tabi ilk hamılelıgım sorunlu gecince insan tecrube edıyor..
Senin de 4. Gebelik baya tecrübe edinmişsindir.ben de bebek diye düşündüm başta.ama yine de temkinli olmak istiyorum. Zaten pimpirikli bir yapım var en ufak değişikliği hemen nette araştırıyorum4 hamilelik yaşadım 4 unde de oldu bilemedim enfeksiyon da yok bende bakıldı. Bebekse zaten dolaşmaz sabah çok idrara sıkışıkken yukarı kaçar sertlik hissederiz o kadar. Idrar yaptıktan sonra hissedilmez zaten.
Ben iki haftadır başladım canım.maalesef benim kalçamda mor renkli çizgiler oluştu. Sebebi bir kaç hafta önce aşırı kaşınması ve benim de düşünmeden kaşımam.Çatlak kremi nerden ne alacaksınız? Çatlak kremlerine ne zaman başlamak lazım? Şu an erken mi? Kaderimde varsa elbette çatlayacam farkındayım ama elimden gelen önlem Neyse de almak istiyorum.
Mantıklı, doğru söylüyorsun. Dinlenme ve istediğin zaman uyuyabilme bile en büyük lütuf. Bak şimdi uzandım ama çocuk tüm koltuklar boş olmasına rağmen tepemde oturuyor ne zaman kafama basacak diye bekliyorumİlk gebelikte yatarak geçirdiğim için sinirlenicek durum yoktu zaten
Canım yorgunlukta olabılır tabıde bence streste cok büyük etken. Bende tartıstım eşimle benimde 2gundur belimin sol tarafında ınanılmaz bır karıncalanma uyusma var. Gecmek bilmedi. Doktora yazdım bebekle alakalı bir bulgu değil dedi çok şükür. Beni baya rahatsız ediyoSaol canımm eşimle de büyük bi tartışmamız oldu belki çok üzüldüğüm için kasımıştır karnım bilmiyorum. Belki iş yaptığım için dinleneceğim bıgun Allahtan iş yok bıgun tatil
Mantıklı, doğru söylüyorsun. Dinlenme ve istediğin zaman uyuyabilme bile en büyük lütuf. Bak şimdi uzandım ama çocuk tüm koltuklar boş olmasına rağmen tepemde oturuyor ne zaman kafama basacak diye bekliyorum
Ahhaah kiyamam. Benim ki de astim. Inhalerlar pufferlar. Ama o kadar cok igne falan filan yemedik biz. Yine de sevmiyodu dr u ama yavas yavas alistiÜç buçuk aylikken bronşit astim başladı . Çok iğneler serumlar hava tedavileri aldı. Her gittigimizde kan tahlili ayrı eziyet. Çocuk doktorlardan nefret etti. Samir büyüyünce doktor olcakmisin diyorum hayiiirrr diyor
Yok sekerim 3.usun. elde bir elektronik bir de metalurji + kimya mühendisi var. Senin branşın nedir?Ben de el kaldırıyorum . 2. Yim :)
Biraz önce biz ayni durumdaydik. Devin resmen omzuma papagan gibi kondu. Valla bu ikinciler cok guclu olacak. Bu şartlar altında buyuyo bu bebek.Mantıklı, doğru söylüyorsun. Dinlenme ve istediğin zaman uyuyabilme bile en büyük lütuf. Bak şimdi uzandım ama çocuk tüm koltuklar boş olmasına rağmen tepemde oturuyor ne zaman kafama basacak diye bekliyorum
Teşekkür ederim canım güzel yorumun için sanırım bende stresliyim, eşimin işi çok yoğun sürekli işte nöbetler uzun mesailer filan bende Benin’le ilgilen modundayım, ilgilenmekten kasıt gelsin yanımda otursun o kadar :) ama işte hamilelik hassaslaşıyordur bizi sanırımCam silme canım yaa kirli olsa ne olacak. Yemek çamaşır bulaşık bı şekilde olmak zorunda ama cam perde balkon gibi işler için yorma kendini . Bende iki gündür dışarda fazla gezdim. Düşük tehklikem vardı yeni geçti. Çok sırtım ağrıyo şimdi pişman oldum. Ayaklarinin altına yastik koy sırt üstü yat dinlen cnm. İçin rahat etmezse doktorunu ara danış isterse muhtemel
Dün anneme gittim ablam ve cocuklari da vardi. Ablam yatiya kaldı biz oğlumla eve döndük yaklaşık üç saat aralıksız ağladı niye eve geldik kuzenler orda kaldı diye. Ya sabır çeke çeke bı hal oldum. Sitresten sırtıma bı ağrı girdi ölüyorum sandim acisindan. Yorgunluk ve sitres iyi gelmiyo maalesef. Birde hamile kaldigimdan beri sinirli bı insan oldum çabuk sinirleniyorum hormonlarim beni esir aldı resmen
Kuzum teşekkür ederim sana da geçmiş olsun herhalde stresten oluyorCanım yorgunlukta olabılır tabıde bence streste cok büyük etken. Bende tartıstım eşimle benimde 2gundur belimin sol tarafında ınanılmaz bır karıncalanma uyusma var. Gecmek bilmedi. Doktora yazdım bebekle alakalı bir bulgu değil dedi çok şükür. Beni baya rahatsız ediyo
Benimki evde dibimde ama oglum hiiic izin vermiyor babasi yaklassin. Yok yok beni degil babasini kiskaniyor. Baba anneme sarılma bana saril diyorTeşekkür ederim canım güzel yorumun için sanırım bende stresliyim, eşimin işi çok yoğun sürekli işte nöbetler uzun mesailer filan bende Benin’le ilgilen modundayım, ilgilenmekten kasıt gelsin yanımda otursun o kadar :) ama işte hamilelik hassaslaşıyordur bizi sanırım
Ayyyy :) devin bi rahat dur çocuğum :)Benimki evde dibimde ama oglum hiiic izin vermiyor babasi yaklassin. Yok yok beni degil babasini kiskaniyor. Baba anneme sarılma bana saril diyor
Bi de bu ara tutturdu ben ben ben. Surekli ayni kelime. Ben de azcik ben istiyom yaaa
İlk iki sene ağır geçti. Sonra Eylül Ekim ayi gibi her sene grip aşısı yaptırmaya başladım kendime de yaptırdım çünkü bende bronşit hastasıyım. Bide zaditen diye alerji şurubu var kışa girerken iki üç ay düzenli kullanınca baya hafifletti hastalığı. Küçük çocuk hasta olunca anne babanın ciğeri sökülüyor sanki. Rabbim sağlık versin cocuklarimizaAhhaah kiyamam. Benim ki de astim. Inhalerlar pufferlar. Ama o kadar cok igne falan filan yemedik biz. Yine de sevmiyodu dr u ama yavas yavas alisti
Aynen. Biraz önce sırtıma çıkmaya çalıştı at yapacakmış beniBiraz önce biz ayni durumdaydik. Devin resmen omzuma papagan gibi kondu. Valla bu ikinciler cok guclu olacak. Bu şartlar altında buyuyo bu bebek.
Biz kadınlar ilgiyi severiz zaten birde hamilelik eklenince daha hassaslasiyoruz . O kadarcik nazimizi ceksinler dimi amaTeşekkür ederim canım güzel yorumun için sanırım bende stresliyim, eşimin işi çok yoğun sürekli işte nöbetler uzun mesailer filan bende Benin’le ilgilen modundayım, ilgilenmekten kasıt gelsin yanımda otursun o kadar :) ama işte hamilelik hassaslaşıyordur bizi sanırım
Evet cok zorİlk iki sene ağır geçti. Sonra Eylül Ekim ayi gibi her sene grip aşısı yaptırmaya başladım kendime de yaptırdım çünkü bende bronşit hastasıyım. Bide zaditen diye alerji şurubu var kışa girerken iki üç ay düzenli kullanınca baya hafifletti hastalığı. Küçük çocuk hasta olunca anne babanın ciğeri sökülüyor sanki. Rabbim sağlık versin cocuklarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?