2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
4 hamilelik yaşadım 4 unde de oldu bilemedim enfeksiyon da yok bende bakıldı. Bebekse zaten dolaşmaz sabah çok idrara sıkışıkken yukarı kaçar sertlik hissederiz o kadar. Idrar yaptıktan sonra hissedilmez zaten.

Aslında idrar tahlili yapmıştı doktorum son gittiğimde o zaman birşey çıkmamıştı ama tabi geçen sürede ne oldu bilemem.sağlık ocağında kan idrar testlerimi yapmak istiyorum dersem yaparlar mı ? Ben ilk başta beta hcg 2. Defa tekrarlatmak istediğimde oflaya poflaya yaptılar resmen. Mümkün mertebe gitmiyorum.çok istekli değil gibiler

Senin de 4. Gebelik baya tecrübe edinmişsindir.ben de bebek diye düşündüm başta.ama yine de temkinli olmak istiyorum. Zaten pimpirikli bir yapım var en ufak değişikliği hemen nette araştırıyorum

Çatlak kremi nerden ne alacaksınız? Çatlak kremlerine ne zaman başlamak lazım? Şu an erken mi? Kaderimde varsa elbette çatlayacam farkındayım ama elimden gelen önlem Neyse de almak istiyorum.
Ben iki haftadır başladım canım.maalesef benim kalçamda mor renkli çizgiler oluştu. Sebebi bir kaç hafta önce aşırı kaşınması ve benim de düşünmeden kaşımam.

İlk gebelikte yatarak geçirdiğim için sinirlenicek durum yoktu zaten
Mantıklı, doğru söylüyorsun. Dinlenme ve istediğin zaman uyuyabilme bile en büyük lütuf. Bak şimdi uzandım ama çocuk tüm koltuklar boş olmasına rağmen tepemde oturuyor ne zaman kafama basacak diye bekliyorum

Canım yorgunlukta olabılır tabıde bence streste cok büyük etken. Bende tartıstım eşimle benimde 2gundur belimin sol tarafında ınanılmaz bır karıncalanma uyusma var. Gecmek bilmedi. Doktora yazdım bebekle alakalı bir bulgu değil dedi çok şükür. Beni baya rahatsız ediyo

Ahhaah kiyamam. Benim ki de astim. Inhalerlar pufferlar. Ama o kadar cok igne falan filan yemedik biz. Yine de sevmiyodu dr u ama yavas yavas alisti

Biraz önce biz ayni durumdaydik. Devin resmen omzuma papagan gibi kondu. Valla bu ikinciler cok guclu olacak. Bu şartlar altında buyuyo bu bebek.

Teşekkür ederim canım güzel yorumun için sanırım bende stresliyim, eşimin işi çok yoğun sürekli işte nöbetler uzun mesailer filan bende Benin’le ilgilen modundayım, ilgilenmekten kasıt gelsin yanımda otursun o kadar :) ama işte hamilelik hassaslaşıyordur bizi sanırım

Kuzum teşekkür ederim sana da geçmiş olsun herhalde stresten oluyor

Benimki evde dibimde ama oglum hiiic izin vermiyor babasi yaklassin. Yok yok beni degil babasini kiskaniyor. Baba anneme sarılma bana saril diyor
Bi de bu ara tutturdu ben ben ben. Surekli ayni kelime. Ben de azcik ben istiyom yaaa

Benimki evde dibimde ama oglum hiiic izin vermiyor babasi yaklassin. Yok yok beni degil babasini kiskaniyor. Baba anneme sarılma bana saril diyor
Bi de bu ara tutturdu ben ben ben. Surekli ayni kelime. Ben de azcik ben istiyom yaaa
Ayyyy :) devin bi rahat dur çocuğum :)
Koş top oyna, anneyle baba azıcık görüşsün

Ahhaah kiyamam. Benim ki de astim. Inhalerlar pufferlar. Ama o kadar cok igne falan filan yemedik biz. Yine de sevmiyodu dr u ama yavas yavas alisti
İlk iki sene ağır geçti. Sonra Eylül Ekim ayi gibi her sene grip aşısı yaptırmaya başladım kendime de yaptırdım çünkü bende bronşit hastasıyım. Bide zaditen diye alerji şurubu var kışa girerken iki üç ay düzenli kullanınca baya hafifletti hastalığı. Küçük çocuk hasta olunca anne babanın ciğeri sökülüyor sanki. Rabbim sağlık versin cocuklarimiza

Biz kadınlar ilgiyi severiz zaten birde hamilelik eklenince daha hassaslasiyoruz . O kadarcik nazimizi ceksinler dimi ama

Evet cok zor allah kolaylık versin. Buyudukce geçebiliyomus. Inşallah hepsi iyilesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…