2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Nerde oturuyosun canm. Ben İstanbul'dayım Esenler Medipol eğitim hastanesi ne gidiyorum özel ama fiyatlar makul. Şehruz Soysal hanimin hastasıyım . Bu gebeligimde tanistm çok memnun kaldim. Tecrübeli bo doktor hastasini sitrese sokmuyor sakince acele etmeden kontrolleri yapıyor her defasında ilgileniyor gebelik dışı bı sıkıntın varmı diye soruyor. Kendi semtimde üç tane hastahane var ben her ay taksiyle medipole gidiyorum

ay hadi inş

Z zeraseba ben de İstanbul’ da yaşıyordum, eşimin iş değilşikliği sebebiyle Bursa ya taşındık bir süre önce.
İstanbul da olsa daha kolay olacaktı herşey ama...
Bursa da tanıdığım vs de pek yok.
İnternette araştırıyorum ama bir yere kadar o da.
Yine de önerin için teşekkür ederim

Kesinlikle öyle canım bende 20 gün kalıcam Allahım gecmesin günler diye dua edilorum Amin canım çok teşekkür ederim rabbim güzel sağlıklı bi gebelik nasip etsin

benimki anasına çekecek belli ki anası da garip kendi de garip olacak bizleri unutma buraya da yaz olur mu ?
Ya çok tatlısın yok burdayım canım artık burası iyi geliyor bana gebelik hakkında bilgilere sahip oluyorum kafam dağılıyor inan uzak kaldım ya şuan bu dönem ki gebelik hakkında hiç bilgim yok

Bu dönemde çok seçiciyiz galiba o yüzden içimizi rahatlatıcak bi doktor tam olarak bulamıyoruz benimde şuan gittiğim doktor tamam bu diyemiyorum açıkçası İnşallah bebeşin için en iyi doktoru bulursun. Aynen canım çok şükür çok çok iyiyim şuan

Ikılı test yaptırdım ense kalınlığı 1.7 cıktı.. Sanırım 2 den aşagısı normal. Dr ıyı dedi. Ac gitmeme ragmen ölçümü zor yaptı. Iyı ki ac gelmişsin tok gelsen hıc olçemezdım dedi. Aman Dr bey yanlışlık olmasın da dedim. Cinsiyete cok ugraştı benı en cok sen ugrastırdın dedi. Herkese 12.haftada dermiş ve dogru cıkarmış.. Buna yorum bile yapamıyorum dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Gynoferon demir hapı yazdı ıcınde folik asit te var.. Bır de duosvıt balık yagı olan ıcınde tum vitaminlerin oldugu ılac verdi.. Eskiden kan ılacı ferrum fort kullandım. Bu nıye dedım bunda folik asit te var dedi. Bu mide bulandırmıyor dedi. Bu ılacları kullanan var mı.. Ozellıkke gynoteronu..

Gyno ferro benim ki de. Folik ve b12 var içinde. Mideyi rahatsız etmiyor cidden. Bağırsakta çözülüyormuş. Bu neden de bağırsakları da çalıştırıyor. Ferrum fort u hamilelikten önce kullanmıştım. O zaman bile midemi rahatsız etmişti

Ferrum fortu hep öğürerek ıcerdim ve gunde ıkı kere o zaman demırım cok dusuktu... Bundan degıl mi canım senin ki. Gyno ferro yazmışsın da benımki Gynoferon... Aynısı herhalde. Gecen hafta kan degerlerı cok iyiydi saglık ocagında persembe yatırmıstım... Kanama cok olunca yatarken de kan degerlerı e baktı. Dr ıkı gunde degerlerı cok düşmüş kanaman o kadar cok muydu dedi. Hocam siz gece yoktunuz ebe kanama miktarını gördü.. Tamam dedi hemen kan ilacına basla dedi. Kanama alanını ölçün lutfen dedım. Baktı kaybolmuş dedı. Zaten pazar gunu de azdı ama yok göremiyorum dedı. Allahıma bin şükür olsun... Bu drumda eski riskli gebe uzmamnım gıbı rahat... Bana gene istersen bir kova kanaman olsun bebek saglıklıysa doğar.sağlıksızza kalbi durur. Rahat ol dedı kanama yasanmamıs gıbı devam... Progestan 15 gun kullanılacak devam... Ikı hafta istihbarat ondan sonra hıc olmassa kanama git işe dedi.. Cinsiyete de ben 15 gün sonra göreceğim ben de hadi ınsallah dedim. Hırs yaptım dedı 10 dk cinsiyete ufrastı ama gostermedı. Zaten kanamadan sonra artık Allah ne verirse kabulu. Kız demeyeceğim erkek olsun tek saglıkla gelsin. Dr beklerken ikiz bebekler dogumdan cıktı. Birı besıkte birı babalarının kucagında. Ya ben nasıl alasım yanımdaki bayan ilk bebegın mı yooo 3.dedım guldü.. Bu ara herseye aglıyorum

Eklentiler

• IMG_20190409_120526.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20190409_120523.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 50
Sevindim canım kanama alanının kaybolmasına. Bir daha tekrarlamaz inşallah. Sen de etkilendin tabi kolay değil hiç duygusallık istemeden olur. Geçti gitti diye düşün kendinide yormamaya çalış. Raporlusun galiba. Bir de benim ilaç farklı canım. Belki senin kanama çok olduğu için daha etkili bir ilaç vermiştir doktor. İsimleri benzer, aynı türev olabilir. Bu da bulantı yapmaz dediyse rahatça içersin

Eklentiler

• 1554807525452-1368125376.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 50
Evet farklıymış canım ama aynı ayardır.ben de sadece b12 yok. Dıger ılacta her vitamin var. Ferrum fort olmasında ne olursa razıyım.. Bir de idrar tahlili istedi. Kanama yoksa idrar tahlılı yaptır bir enfeksıyon var mı yok mu bakalım dedi. Tam kafama göre Dr her ay tsh ve seker tahlili istiyor.. Tsh 2.5 altı cıktı. Aclık sekerı de iyi... cok tatlı yiyorum dedim . Tabı ki bir tane ye, Çok yeme dedi. Ama kanama aklımı basıma getirdi. Sacma sapan besleniyordum. Cocukların corba ları hep ılıklı et suyu.. Ben de cocuklarınkinden içecegım.meyve sebze yemeye basladım. Yogurt yiyorum 2 gundur. Tatlıyı bıraktım. Dr ekmegı komple bırak. Sadece kahvaltıda 1 dilim tam bugday. Az az sık sık ye dedi .. Gecen haftalarda cok tatlı yememe ragmen 1kg vermısım. Gecen haftada 1 kg vermiştim. Dra sordum. En son ne zmn yiyorsun ben midem bulanır diye 6 dan sonra yıyemıyom dedım. Tamam ondan dedi. Kg zaten gec yenilince alınır. Birsey olmaz dedi. Ama kg alabilirsin zayıfsın dedi. Zaten 3 cocukla ne kg kalır ne bir sey. Sadece seker ekmek bebege zarar dedi.

Doktorun ilgiliymiş ne güzel. Çocuklara baktığımız gibi kendimize bakmıyoruz zaten. Bende öyle oğlana gün içinde aman eti o çok yesin, daha besleyici olsun diye düşünüyorum. Eşim de kızıyor kendine bakmıyorsun diye. Yavaş yavaş bende iyi beslenmeye başladım. Zaten çocuk olunca ev daha çok dağılıyor, ilgi bekliyor özel. Kendimize ilkinden daha dikkat etmemiz gerekiyor aslında

Selam herkeseee! 7. haftadan beri yazmiyordum ama yazdiklarinizi hep okudum. Cok cok bulantim vardi bazen buraya bakinca bile kotu oluyordum. Dun ikili testi yaptik, 12. hafta ultrason falan erken tam da bebegin keyifli zamanina denk geldik. O kadar cok hoplayip durdu ki olcumleri doktor zor yapti ne tuhaf kocaman olmus baya her yeri belli.

Bu arada benim hamilelikle beraber sag yumurtaligimda kocaman bir kist cikti ve ilk iki ay surekli buyudu. 11 cm'e kadar geldi. Dun bir baktik 3 santimetreye kadar gerilemis. Doktor demisti zaten ama yine de rahatladim. Kisti olan arkadaslar endise etmeyin kendi kendine eriyip gidiyor.

Herkesi cok cok opuyorum!

gözün aydın kanama alanıda gitmiş , yavaş yavaş hastapsikolojisinden çıkarsın .işe gitmeyip dinlenmek iyi ama yatmayı sevene ( mecburiyet olmadığı sürece) ben 5 gün yattım daha beter oldum tamam kanama kesildi ama hasta halsiz keyifsiz nemrut birşey oldu .işe başladımda kendime geldim .iş yorucu evet ama evde yat yatta insan hasta oluyor.çalışmaya alışkın olanlar için geçerli belkide ufak ufak kalkmak sanada iyi gelebilir.

duygular karışık yine kanama olunca insana kaybetme korkusu gelince aslında ne kadarda çok alıştığını anlıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…