2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aln cns merhaba canım , bebekler için hastahanede kullandığınız ateş ölçer hangisi .
ben ateş ölçeri alayım çıksın aradan istiyorum .ilk bebekte hep orta halli aldım 4-5 tane çöp oldu .bu sefer hem 9 yaşında kızım var ona kullanırım hem bebeğe iyi birşey olsun istiyorum .bebeğin masrafı başlamadan alayım ne önerirsin ?
bebeğin giyeceği eksik olsun ama ateş ölçer iyi birşey olsun kızlar ilk 5-6 yıl malesef çok ihtiyacımız olacak .

Medisana ya da omron alabilirsin biz memnunuz,çoğu zaman ailelerin olduğu ucuz10liralık dijitalleri kullanıyoruz aslında 1 tane Medisa var tüm hastalara yetmiyor ama
Medisana iyi bi cihaz alabilirsin

Ben 5.5 yıl önce buyuk oğluma doguma 2 ay kala braun ates olçer aldım o zaman 130 TL vermiştim ve cok uzülmüştüm. Aman helali hoş olsun.. İlk oğlum gecırıkmedık ateslı hastalık kalmadı, 2.oğlumda cok ateslendi bsna mısın demedi. Bozulmadı. Buyuk oğlum cok fena kac kere yere fırlattı bozulmadı. Dolabın ustunden dustu gene dogru olçtu. Şimdi inşşl 3.yu buyutecek tam evladiyelik

Bende braun kulaktan ölceni almistim ogluma hic yanilma olmuyor, cok hizli ölçüyor ve gercekten saglam bir cihaz

15 gun ideal sonra ben de sıkılırım. Ama gitmesem de üzülmem. Sınıflar 45 47 kışı. Susturana kadar imanım catlıyor. Öğrenciler sımarık saygısız veliler benım cocugum bir numara der.. Gerek yok yormaya.. Ama rapor hakkımı boşa kullanmak istemiyorum.. Haziran seminerine ve EYLUL seminerine gitmeyeceğim ve EYLUL ayı hep rapor kullancam 5 gun 5 gun. Eylül ayında zaten yuruyen bidon oluyorum.. 37 de ayrılcam dogum ıznıne... Dogum izinleri 1.dönemi cıkarıyor. 2.dönem 30 gün rapor hakkımı 5 gun 5 gun kullancam kalan 10 gun cocuklar hasta olur dıye saklı am. 30 gun rapordan sonra ucretsız izin kullanıp gıtmıcem... Bu bebegıme 11 ay evde bakarım. Eylulde de seneye basarım. Neredeyse 1 yas olacak. O zMan da bakıcı ya veırırım.. Yani sınıflar az olsa ve deger verilse giderim.. Ama baktım düzelmiyorum alırım evde yatarım enerji toplarım.. Zaten okulun kapanmasına birsey kalmadı. İdare de dedı hocam bebegın daha onemlı okulu dusunme. Ama 15 gun sonra baktın duzelmıyorsun bize bildir milli egıtımden öğretmen isteyelim dedi.tamam haber verırım burayı da zor durumda bırakmam dedım. Mudur gelme gelip de napcan yat evde TV izle dıyor. Bebege birsey olsa ben de çok üzülürüm dedi. Ha baskası girer 2 ay bırseycıkte olmaz dedi... Hocanımm sen kursu nobeti tum dersleri bırakınca ne yalan soyleyeyım ne var ki altı ustu hamıle aylık 2000 nin uzerı zararı var kadının dedım.. Iyı ki bırakmışsın dıyor. Bırakmassan daha kötu olurdu Allah korusun diyor. Kendimizi biliyoruz ki bırakıyoruz dedim. Erkek işte parayı hesaplar, kadında bebegıni kuzusu u düşünür

Benım doktorumda gyneferon vericekmiş . 12. Haftada başlıyalım dedi en hafifi buymus benım bulantıltım ağır geçti korkuyoruz tekrar başlıcak diye .
Ayrıxa bu ilacı gebe değilken 1 ay kullandım herhangi bir yan etki yaşamadım .
Rengi mükemmel
Yutmasıda güzel bonıbon gibi :)

kızlar selam. bende dün gittim kontrole herşey yolundaydı çok şükür. haftasıyla uyumlu dedi doktor. haftaya 2lı taramayı yaptıralım dedi. ama özellikle perınatogdan istiyorum taramayı dedi. taksımde kardesımın gıttıgı bı devlet hastanesı vardı onda yaptırmayı dusunuyodum ama ılla perınatolog dıyınce tıkandım devlet hastanesı dırek perınatologa randevu acmıo. once kadındoguma gıdıp ordan yönlendırılmen gerekıyomus. onun içinde hem gec kalmış olabılırım randevu bulabilmek ıcın hemde işten 2 kere izin almam sıkıntı olabılır. özellerede 400 600 arası fıyat cıkarıyo. varmı perınatologda daha uyguna yaptıran

Benım de bulantım kusma coktu drum hep bulantı ılacı vereyim kendine işkence etme dedi ama bebege yan etkisi olmasın dıye ıcmedım. Bu sabah bile araba kullanırken bulanıyordu. Cok sevindim hafif olmasına. Hep ya ferrum fort verirse degıstırtırım diyordum. O acayip bulantı yapıyordu. Gece uyumadan once ıcıp hemen uyumaya calısuyordum. Hemen içeyim o zaman

Braun ırt 6520 380 TL
Medisana 260 TL

kullanıcı yorumlarınada bakıp birini alayım bende ikisi arasında kalmıştım sizde arada bıraktınız :)

Bulantı ilaçlarını iyi ki içmemişsin .
Ben 2-3 tanr kullandım hiç faydası olmadığı giib yan etki yaptı bende attım çöpe hepsini .

İnşallah senınde bünyene bu ilaç iyi gelir tarihlerihlerimi yakınmıs pazartesi flaan başlıcam sanırıım bu ilaca bende

çamlıca Medipol 'de Perinatalog'a 355 tl ye yaptırdım .çokta candan tatlı dilli bir bayandı güzel güzel 20 dk baktı .

Evet ondan bende bağırsakları çalıştırıyor ishal yapmadı şükür. Aklıma multivitamin başlayınca ikisinde de folik olacak ağır olmaz mı sorusu geldi
Bu ilk gebelikte de demir ilaçları bana hep ishal yapiodu. Doktora guvenmekten başka yol yok ne verirse alioz .

Braun ırt 6520 380 TL
Medisana 260 TL

kullanıcı yorumlarınada bakıp birini alayım bende ikisi arasında kalmıştım sizde arada bıraktınız :)

Braun Irt 6520
Bende de braun var canım çok kaliteli ama eşimde birde omron getirmiş hastanelerde kullanılıyormus ..

Omron kullanmadım ama eşim on numara cihaz diye getirdi

Rica ederim belki birinin faydasina olur diye ara ara yazıyorum. Doğru doktoru bulmak çok zor. İnşallah sende istediğin gibi bı doktor bulursun cnm

Ferrum çok kilo yapiodu bana. Bu sefer gyne Ferro sanol verdi doktor. Umarım ismi doğru yazmisimdir ishal yapio bende sabahları sonra rahatliyorum. Evet bu ilaca basladigimdan beri daha enerjigim bulantim daha az ilgisi varmı bilmiyorum

Bende oniki haftada basladim bu ilaca.

Canım merhaba bulantı ilaçlarından hangisini içtin ben kullandım toparladı beni ama vijdan azabıda çekiyorum ya zararı varsa diye

Canım merhaba bulantı ilaçlarından hangisini içtin ben kullandım toparladı beni ama vijdan azabıda çekiyorum ya zararı varsa diye

Ben ilk gebeliğimde 8. haftadan 16. haftaya kadar kullandım dramamine diye bir ilaç vardı o zaman.çok şükür birşey de olmadı .Zaten zararı olsa dr istediğin kadar kötüyüm , ölüyorum bittim de vermezler .için rahat olsun zararlı birşeyi kullandırırlarmı hiç .

Zararı olsa vermez doktor sıkıntı etme. Zofer kullanmıştım ilk hamileliğimde 14 tane falan içtim toplamda düşün yani. Çok şükür bir sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…