2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İyiyiz canım çok şükür en son bir ay önce gittik ilaç yada test hiç bişey yaptırmadım perşembe gidicem bakalım İnşallah bişey yoktur sen nasılsın nasıl gidiyo
Ben iyiyim canım, iki hafta sonra bizim de kontrol, baş ağrıları vardı onlar da azaldı bayağı çok şükür

Iyiyz cnm bizde aynen sen gubiyiz
Is ev cocuklar bazen eslerle problmler bi de ustune hamilelik yorgunlgu bulantisi kusmasi depresifligi
Yani sen gibiyiz bizde

erkek olan bebek daha önce hissedilirmiş öyle duymuştum.
Benim oglumda üç aylıkken hareket başladı ama ilk gebelik olduğu için emin olamadım ucbucuk aylıkken emin oldum bebek olduguna. Ve çok hareketli bı bebeketi şuan ucbucuk yasinda tozu dumana katıyor ikinci daha erken hareketlendi gözüm korkmuyo değil yani oğlumdan daha hareketli bı bebek mi geliyor diye eskiler öyle der erkek bebek erken canlanır diye. Rüyamda iki üç kere bebegimi doğmuş gördüm erkekti emziriyordum. En son kız gördüm ama . Bı genç kız sen hamilesin dimi kız bebek bekliyosun dedi. Çok merak ediyorum . Üç hafta kaldı kontrolüm e 16 hafta bitmiş olmucak gittigimde

Sevindim canım benim cinziyetini öğrenmeye mi gidiceksin benim perşembe belli olur İnşallah çok merak ediyorum
Cinsiyet tahmini hiç yapmadı henüz ama belki bunda olabilir evet canım, ay senin bayağı ilerlemiş yaa maşallah çok heyecanlı Var mı gönlünden geçen şu an

Iyiyz cnm bizde aynen sen gubiyiz
Is ev cocuklar bazen eslerle problmler bi de ustune hamilelik yorgunlgu bulantisi kusmasi depresifligi
Yani sen gibiyiz bizde
İnan iş ev temizlik yemek buluntı hepsi geçeci en zoruda eşle olan problemmiş o yanlızlık hissi çok kötüymüş çok şükür annemin yanına geldim daha iyiyim

İnan iş ev temizlik yemek buluntı hepsi geçeci en zoruda eşle olan problemmiş o yanlızlık hissi çok kötüymüş çok şükür annemin yanına geldim daha iyiyim
Üzüldim canım yaşadıklarına bir de hamileyken, hakkında hayırlısı olur inşallah bundan sonrası için

Cinsiyet tahmini hiç yapmadı henüz ama belki bunda olabilir evet canım, ay senin bayağı ilerlemiş yaa maşallah çok heyecanlı Var mı gönlünden geçen şu an
Ultrasona girmeden önce çikolata yemeyi düşünüyorum İnşallah gösterir çok heyecanlı gerçekten. Kız istiyorum canım ismi bile hazır sueda olcak rabbim hayırılısnı nasip etsin

İlk olduğu için anlamadım : )
Kelebegin kanat cirpişı gibi olur. İlk zamanlar bebeğin olduğu yer bı an çok tatlı kasinir oda bebek hareketi aslında. Oğlumda bu zamanlar balık gibi yüzüğünü hissederdim ama bı bebek yüzmuyor mesela akşam oglum uyuduktan sonra oturup tatlı bişey atistiriyorum o zaman hemen hareket baslio. Hareket diyince çok büyük şeyler beklemeyin şimdi kelebek kanat cirpişı gibi hafif tatlı bı kaşıntı gibi. İki hafta sonra falan hareketi artar o zaman sende emin olursun cnm

Ultrasona girmeden önce çikolata yemeyi düşünüyorum İnşallah gösterir çok heyecanlı gerçekten. Kız istiyorum canım ismi bile hazır sueda olcak rabbim hayırılısnı nasip etsin
Karnını güzel doyur çikolata vişne suyu iç. Bide birazcık yürü ki bebek uyuyosa uyansın benim fasülye son ultrason da uyuyodu

Ultrasonda erkek gibi geldi ilk nedense Ama kız çok başka herhalde
Kız olsun erkek olsun diyoruz ama. Cinsiyet i ne olursa olsun ilk gördüğü an insan aşık oluyor. Ben çok kız isterdim erkek bebekler sevimsiz gelirdi. Oğluma hamile kalınca erkek bebek sevgisi verdi Allah kalbime. Allah'ım bı doğdu nasıl ağlıyor sol yanağıma getirdiler üç kere öptüm o an sustu. İşte o an anne oldum ben dedim ki bu bebek benim . Bu dünyada en büyük sevincim. Rabbime şükürler olsun bize bu nimeti bahsettiği icin

Y
Tamam canım söylediklerini uygulicam İnşallah. Sinir bozucu öyle değilmi bebeğin uyuyor olması o kadar ümitle gidip
Canım hoş geldin tekrar buralara. Biz genel olarak iyiyiz çok şükür. Sen de kontrole gidicekmişsin. Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…