2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Y
Tamam canım söylediklerini uygulicam İnşallah. Sinir bozucu öyle değilmi bebeğin uyuyor olması o kadar ümitle gidip
Ben aç gittim tsh için kan verdim sonra kahvaltı yaptim vişne suyu içtim. Meğer bizim bebek karni doyunca uyumuş çikolata cok işe yarar ama .

[/QUOTE] Canım ıkılı ıyı cıktıysa 3 luye gerek yok. Ben ilk hamılelıgımde ıkılı ıyı cıktı Dr illa 3 lü isterim dedi. Tecrubesızdım yaptırdım yanlış olçmüş. Benı bebek down sendromlu dıye cok uzdu. Testı yeniledik de rahatladık.. Tum drlar ikiliyi baz alıyor. İlk hamılelıgımde de kanama alanı aylarca kuculmemişti... Bu 3.de de kanama yasadım yarın kontrol var. Ben de ölçturcem. O gün panıkten olçturmeyı unuttum. Bu sefer ınsallah uzun sürmez

Troid rahatsızlığın mı var benimde var perşembe onu ölçtürcemde tok yada aç farkmez demişti doktorum
Gebelikte İlk üç ay 2.5 olmaliymis benim dörde yakın çıktı o. Bı ay sonra normale yaklasti ama takip altında olucam. Doğuma kadar ilaca devam. Özellikle aç karına diyo dahiliye uzmani

Gebelikte İlk üç ay 2.5 olmaliymis benim dörde yakın çıktı o. Bı ay sonra normale yaklasti ama takip altında olucam. Doğuma kadar ilaca devam. Özellikle aç karına diyo dahiliye uzmani
Anladım canım gebelikte çıktı senin o zaman İnşallah normal değerde seyreder bende troid kanseriydim troidlerin yarısı alındı şuan takip altındayım ama çok şükür geçen ay iyi demişti umarım böyle devam eder

Şuan bunları hissediyomusun Maşallah tecrübe galiba benim ilk ve ben şuan bebeğin nerde olduğunu bile hissedemiyorum

Birmucize20192024 canım hoşgeldin, seni tekrar burada görmek güzel.
Bizler iyiyiz çok şükür, hep birlikte güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.
Perşembe gününe çok az kalmış, bir süredir görmediğin için şimdi kocaman olmuş ve hareketli görecek ve muhtemelen çok duygulanacaksın..
Mutlaka meyve suyu ve çikolata bende öneririm sana.
Bende işe yarıyor
Perşembe günü güzel haberlerini bekliyor olacağız.

Seni başlardan hatırlıyordum canım.Aramızda bir gün var. Hep aklımdaydın merak etmiştim.merak etme kontrol de birşey çıkmaz içini ferah tut

Canom ne sıcak bi karşılama böyle hoşbuldum ❤ inan aklıma geliyodu ama o kadr takatsizdim ki girip bakamadım bile. Evet uzun oldu bebeği görmeyeli İnşallah iyidir bebişim kesinlikle meyve suyu ve çikolata unutmicam aklımda ☺ sen nasılsın nasıl gidiyo

Geçmiş olsun cnm. Bebeğin de hayırlı olsun.

Ben de iyiyim çok şükür, doktor arayışlarına devam
Bir türlü aradığım doktor bu diyemedim henüz, denemeye devam
İnsanın bazen modu düşük oluyor, kendine de yetemiyor.
Hepimize oluyordur zaman zaman, şimdi iyisin ya boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…