Benimde bugün ikili taramanın kan sonucunu ve geçen hafta ultrasonda görünen kanama alanı küçülmüş mü kaybolmuş mu diye bakılacaktı. Kanama alanı kaybolmayı bırak küçülmemiş bile yine dışarı akan bi kan yok. Memlekete gidecektik eşimin işinden dolayı önümüzdeki hafta dr yolculuk önermiyorum dedi. 3 hafta sonra üçlü tarame testi için çağırdı kanama alanınıda kontrol edicek. İlk gebeliğim çok bilmiyorum. İkili tarama testi iyi çıkanlar üçlü taramayı yaptıracak mısınız ben stres oluyorum böyle ikide bir hastaneye gitmekten
Canım ıkılı ıyı cıktıysa 3 luye gerek yok. Ben ilk hamılelıgımde ıkılı ıyı cıktı Dr illa 3 lü isterim dedi. Tecrubesızdım yaptırdım yanlış olçmüş. Benı bebek down sendromlu dıye cok uzdu. Testı yeniledik de rahatladık.. Tum drlar ikiliyi baz alıyor. İlk hamılelıgımde de kanama alanı aylarca kuculmemişti... Bu 3.de de kanama yasadım yarın kontrol var. Ben de ölçturcem. O gün panıkten olçturmeyı unuttum. Bu sefer ınsallah uzun sürmez
Gebelikte İlk üç ay 2.5 olmaliymis benim dörde yakın çıktı o. Bı ay sonra normale yaklasti ama takip altında olucam. Doğuma kadar ilaca devam. Özellikle aç karına diyo dahiliye uzmani
Gebelikte İlk üç ay 2.5 olmaliymis benim dörde yakın çıktı o. Bı ay sonra normale yaklasti ama takip altında olucam. Doğuma kadar ilaca devam. Özellikle aç karına diyo dahiliye uzmani
Anladım canım gebelikte çıktı senin o zaman İnşallah normal değerde seyreder bende troid kanseriydim troidlerin yarısı alındı şuan takip altındayım ama çok şükür geçen ay iyi demişti umarım böyle devam eder
Kelebegin kanat cirpişı gibi olur. İlk zamanlar bebeğin olduğu yer bı an çok tatlı kasinir oda bebek hareketi aslında. Oğlumda bu zamanlar balık gibi yüzüğünü hissederdim ama bı bebek yüzmuyor mesela akşam oglum uyuduktan sonra oturup tatlı bişey atistiriyorum o zaman hemen hareket baslio. Hareket diyince çok büyük şeyler beklemeyin şimdi kelebek kanat cirpişı gibi hafif tatlı bı kaşıntı gibi. İki hafta sonra falan hareketi artar o zaman sende emin olursun cnm
Kızlarrr merhaba ben geldim uzun zaman yazamadım hem iş hem ev birde eşimle problemlerim vardı pek iyi değildim o yüzden girip yazamadım. Sizler nasılsınız bebişler nasıl inanın o kadr uzak kaldım ki ben en son 1 ay önce gittim doktor bişey vermelişti folik asiti almayı bıraktım perşembe doktora gidicem İnşallah bi sıkıntı yoktur
Birmucize20192024
canım hoşgeldin, seni tekrar burada görmek güzel.
Bizler iyiyiz çok şükür, hep birlikte güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.
Perşembe gününe çok az kalmış, bir süredir görmediğin için şimdi kocaman olmuş ve hareketli görecek ve muhtemelen çok duygulanacaksın..
Mutlaka meyve suyu ve çikolata bende öneririm sana.
Bende işe yarıyor
Perşembe günü güzel haberlerini bekliyor olacağız.
Kızlarrr merhaba ben geldim uzun zaman yazamadım hem iş hem ev birde eşimle problemlerim vardı pek iyi değildim o yüzden girip yazamadım. Sizler nasılsınız bebişler nasıl inanın o kadr uzak kaldım ki ben en son 1 ay önce gittim doktor bişey vermelişti folik asiti almayı bıraktım perşembe doktora gidicem İnşallah bi sıkıntı yoktur
Birmucize20192024
canım hoşgeldin, seni tekrar burada görmek güzel.
Bizler iyiyiz çok şükür, hep birlikte güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.
Perşembe gününe çok az kalmış, bir süredir görmediğin için şimdi kocaman olmuş ve hareketli görecek ve muhtemelen çok duygulanacaksın..
Mutlaka meyve suyu ve çikolata bende öneririm sana.
Bende işe yarıyor
Perşembe günü güzel haberlerini bekliyor olacağız.
Canom ne sıcak bi karşılama böyle hoşbuldum ❤ inan aklıma geliyodu ama o kadr takatsizdim ki girip bakamadım bile. Evet uzun oldu bebeği görmeyeli İnşallah iyidir bebişim kesinlikle meyve suyu ve çikolata unutmicam aklımda ☺ sen nasılsın nasıl gidiyo
Anladım canım gebelikte çıktı senin o zaman İnşallah normal değerde seyreder bende troid kanseriydim troidlerin yarısı alındı şuan takip altındayım ama çok şükür geçen ay iyi demişti umarım böyle devam eder
Canom ne sıcak bi karşılama böyle hoşbuldum ❤ inan aklıma geliyodu ama o kadr takatsizdim ki girip bakamadım bile. Evet uzun oldu bebeği görmeyeli İnşallah iyidir bebişim kesinlikle meyve suyu ve çikolata unutmicam aklımda ☺ sen nasılsın nasıl gidiyo
Ben de iyiyim çok şükür, doktor arayışlarına devam
Bir türlü aradığım doktor bu diyemedim henüz, denemeye devam
İnsanın bazen modu düşük oluyor, kendine de yetemiyor.
Hepimize oluyordur zaman zaman, şimdi iyisin ya boşver..
Birmucize20192024
hoşgeldin :) kafa dağıtmak iyi oluyor ben 15 gün annemdeydim şimdi yine gidiyorum :) çok iyi geliyor emin ol :) herşey gönlünce olsun sağlıklı mutlu bir hamileliğimiz olsun inşallah