Zararı yokmus canım içini ferah tut okdr insan kullanıyor zararı olsa neden versi nler ♥Canım merhaba bulantı ilaçlarından hangisini içtin ben kullandım toparladı beni ama vijdan azabıda çekiyorum ya zararı varsa diye
Az kalmış canım senin iki haftada toparlarsın İnşallah ben premises kullandım iyi gelmişti bu dönemde ne yesek içsek hep bebeğimizi düşünüyoruz zararıı olur mu diye tedirginimZararı yokmus canım içini ferah tut okdr insan kullanıyor zararı olsa neden versi nler ♥
Ben metpamid kullandım okdr ağır yanetkisi olan bir ilaçmış .
Zofer önerdiler ama almadım .
Zaten evdeydim bi koltuktan diğer koltuga attım kendimi :)
En güzeli ilaçsız geçirmek ama napcan canım çağımız hormon çağı hiçbirşeyden gerekşi vitamını alamıyoruz hasta gibi durmadan ilaç içiyoruAz kalmış canım senin iki haftada toparlarsın İnşallah ben premises kullandım iyi gelmişti bu dönemde ne yesek içsek hep bebeğimizi düşünüyoruz zararıı olur mu diye tedirginim
Çok saol canım. Çamlıcayı bılmıyorumda bağcılar medıpolu aradım 500lıra dedıçamlıca Medipol 'de Perinatalog'a 355 tl ye yaptırdım .çokta candan tatlı dilli bir bayandı güzel güzel 20 dk baktı .
sabah ac yazıyor diye yarın baslayayım. Dıger vitaminlere 3 gun sonra baslıcaö. Folik asit ilacım 3 tane kalkmıs. Onu bitireyim. Zaten 12 hafta bıtmıs olur. 3 gun sonra da vitaminlere başlarım.. Benim son adet 13 ocak ama erken döllenme oldugu için 10 gün önde gıdıyorBulantı ilaçlarını iyi ki içmemişsin .
Ben 2-3 tanr kullandım hiç faydası olmadığı giib yan etki yaptı bende attım çöpe hepsini .
İnşallah senınde bünyene bu ilaç iyi gelir tarihlerihlerimi yakınmıs pazartesi flaan başlıcam sanırıım bu ilaca bende
Hee ozaman aramızda 15 gün falan fark var benım ki en son 2 gün geriden geliyodu doktorum normal dedi ama bakalım aynı mı yoksa yakaladı mısabah ac yazıyor diye yarın baslayayım. Dıger vitaminlere 3 gun sonra baslıcaö. Folik asit ilacım 3 tane kalkmıs. Onu bitireyim. Zaten 12 hafta bıtmıs olur. 3 gun sonra da vitaminlere başlarım.. Benim son adet 13 ocak ama erken döllenme oldugu için 10 gün önde gıdıyor
Dr seninki hep 1 hafta önde gidecek dedi. Cunku verimli dönemde olan sey degıl. Erken yumurtlama ve adetin 7. Günü olan ilişki bebeği.. Cunku verimli dönem 15 tatile denk geliyordu ve ben yoktumHee ozaman aramızda 15 gün falan fark var benım ki en son 2 gün geriden geliyodu doktorum normal dedi ama bakalım aynı mı yoksa yakaladı mı
Aynen canım en güzeli ilaçsız bu dönemi atlatmak ama bazen dayanılmaz hal alıyor malesef. Benim doktorumda çok rahat geldi bana başım ağrıyor parol veriyor direk midem ağrıyor gaviskon midem bunayor yine ilaçEn güzeli ilaçsız geçirmek ama napcan canım çağımız hormon çağı hiçbirşeyden gerekşi vitamını alamıyoruz hasta gibi durmadan ilaç içiyoru
Doktorum pek ilaç yanlısı değil elinden geldiğin e kullandırmamaya çalışıyor ama bazen mecbur kalıyoruz
İnşallah canım ilk gebelik olduğu için tedirginlik var sadece senin ikinci gebelik mi canımBen ilk gebeliğimde 8. haftadan 16. haftaya kadar kullandım dramamine diye bir ilaç vardı o zaman.çok şükür birşey de olmadı .Zaten zararı olsa dr istediğin kadar kötüyüm , ölüyorum bittim de vermezler .için rahat olsun zararlı birşeyi kullandırırlarmı hiç .
Benımkinden istedim vermediAynen canım en güzeli ilaçsız bu dönemi atlatmak ama bazen dayanılmaz hal alıyor malesef. Benim doktorumda çok rahat geldi bana başım ağrıyor parol veriyor direk midem ağrıyor gaviskon midem bunayor yine ilaç
Canım idrarda yanma varsa sağlık ocağında idrar tahlili yaptır. Her muanede Dr idrarda yanmam var mı diye sorar. İdrarda yanma idrar yolu enfeksiyonu belirtisi olabilir. Ben bu sabah idrar tahlili verdim. Gerci 1.hamılelıkte hıc idrarda yanmam yoktu ama enfeksıyon cıkmıstı...ben her ay yaptırıyorum tedbır amaçlıBenımkinden istedim vermedi
İdrarda yanmam var dedim su iç bişey yapmam şuan deid
Hoşumada gidiyor normalde çünkü ben hiç ilaç içmem .
Evimizde ağrı kesici bile yoktur
Bu kadar karşıt olunca ilaçlar biraz sarsıyor bunyemı
Medisana siviyi da ölcen modelimi?Braun ırt 6520 380 TL
Medisana 260 TL
kullanıcı yorumlarınada bakıp birini alayım bende ikisi arasında kalmıştım sizde arada bıraktınız :)
Canım bizim sağlık ocağı idrar yapmıyor :/Canım idrarda yanma varsa sağlık ocağında idrar tahlili yaptır. Her muanede Dr idrarda yanmam var mı diye sorar. İdrarda yanma idrar yolu enfeksiyonu belirtisi olabilir. Ben bu sabah idrar tahlili verdim. Gerci 1.hamılelıkte hıc idrarda yanmam yoktu ama enfeksıyon cıkmıstı...ben her ay yaptırıyorum tedbır amaçlı
Selam canım, bende çok bulantı olmadığı için kullanmadım ama kullanan arkadaşlar vardı emadur, metpamid, dramamine, zofer, zofran gibi ilaçları. Bebeğe zararı yoktur sen üzülme, ama metpamid çok huzursuzluk ve baş ağrısı yapmış olabilir bünyeden bünyeye değişmekle birlikte.Canım merhaba bulantı ilaçlarından hangisini içtin ben kullandım toparladı beni ama vijdan azabıda çekiyorum ya zararı varsa diye
Aaa doğru ilk 12 hafta ılac ıcılmıyordu. Benım enfeksıyon 17.haftada olmustu tamam şimdi hatırladım. Saglık ocagı yapmam dıye birsey yok. Drum ıstedı de cnm. Özelde pahalı diye ben hep saglık ocagında her ay hepsine baktırıyom. Ya aile hekiminı degış ya da baska aile hekimleri yapıyo siz nıye yapmıyorsunuz de cnm. Yapmak zorunda olmadı şikayet et. Ben yıllar önce bir drla tartışmıştım şikayet etmiştim anında benı cepten arayıp özur dılemıstı. Aile hekimlerine yaslılar keyiflerine göre habıre kan veriyor. Ha saglık ocagı kucukse bilemem ama bizımkı de kucuk. Ikı Dr var sadece 2 hemşireCanım bizim sağlık ocağı idrar yapmıyor :/
Doktorumda şuan yanman varsa antibıyotık veremem 12. Haftadan sonra tahlıl yapalım başlıyalım dedi .
Şuan bol su iç dedi sadece
Canım her sağlık ocağında butün testler yapılmıuor .Aaa doğru ilk 12 hafta ılac ıcılmıyordu. Benım enfeksıyon 17.haftada olmustu tamam şimdi hatırladım. Saglık ocagı yapmam dıye birsey yok. Drum ıstedı de cnm. Özelde pahalı diye ben hep saglık ocagında her ay hepsine baktırıyom. Ya aile hekiminı degış ya da baska aile hekimleri yapıyo siz nıye yapmıyorsunuz de cnm. Yapmak zorunda olmadı şikayet et. Ben yıllar önce bir drla tartışmıştım şikayet etmiştim anında benı cepten arayıp özur dılemıstı. Aile hekimlerine yaslılar keyiflerine göre habıre kan veriyor. Ha saglık ocagı kucukse bilemem ama bizımkı de kucuk. Ikı Dr var sadece 2 hemşire
Galiba benim de 450’ydi, perinatolog doktrotum, kendi muaynehanesinde yaptıÇok saol canım. Çamlıcayı bılmıyorumda bağcılar medıpolu aradım 500lıra dedı
Çok haklisin sadece bir gun coştum eşimn rahatligi artik tmm dedittirdi ama esim çocuklar ve kendi ailem perisan oldu .şimdi çok iyi ama her defasinda ben bi krizmi gecrcm bilemiyormİnan iş ev temizlik yemek buluntı hepsi geçeci en zoruda eşle olan problemmiş o yanlızlık hissi çok kötüymüş çok şükür annemin yanına geldim daha iyiyim
8. haftadaydı sanırım hemen yaptır bence de çünkü benimki yarı yarıya düşmüşBende aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmadim yaptirmadim
Benim ilk başta bı hafta geri gidiyordu. Sonra üç güne düştü fark. 16 haftada kontrol var bakalım . Geç yada erken döllenme olabiliyor o yüzden bu farklar normal sayılıyorHee ozaman aramızda 15 gün falan fark var benım ki en son 2 gün geriden geliyodu doktorum normal dedi ama bakalım aynı mı yoksa yakaladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?