2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım merhaba bulantı ilaçlarından hangisini içtin ben kullandım toparladı beni ama vijdan azabıda çekiyorum ya zararı varsa diye
Zararı yokmus canım içini ferah tut okdr insan kullanıyor zararı olsa neden versi nler ♥

Ben metpamid kullandım okdr ağır yanetkisi olan bir ilaçmış .
Zofer önerdiler ama almadım .
Zaten evdeydim bi koltuktan diğer koltuga attım kendimi :)

Az kalmış canım senin iki haftada toparlarsın İnşallah ben premises kullandım iyi gelmişti bu dönemde ne yesek içsek hep bebeğimizi düşünüyoruz zararıı olur mu diye tedirginim

Reactions: H E
Az kalmış canım senin iki haftada toparlarsın İnşallah ben premises kullandım iyi gelmişti bu dönemde ne yesek içsek hep bebeğimizi düşünüyoruz zararıı olur mu diye tedirginim
En güzeli ilaçsız geçirmek ama napcan canım çağımız hormon çağı hiçbirşeyden gerekşi vitamını alamıyoruz hasta gibi durmadan ilaç içiyoru
Doktorum pek ilaç yanlısı değil elinden geldiğin e kullandırmamaya çalışıyor ama bazen mecbur kalıyoruz

sabah ac yazıyor diye yarın baslayayım. Dıger vitaminlere 3 gun sonra baslıcaö. Folik asit ilacım 3 tane kalkmıs. Onu bitireyim. Zaten 12 hafta bıtmıs olur. 3 gun sonra da vitaminlere başlarım.. Benim son adet 13 ocak ama erken döllenme oldugu için 10 gün önde gıdıyor

Hee ozaman aramızda 15 gün falan fark var benım ki en son 2 gün geriden geliyodu doktorum normal dedi ama bakalım aynı mı yoksa yakaladı mı

Hee ozaman aramızda 15 gün falan fark var benım ki en son 2 gün geriden geliyodu doktorum normal dedi ama bakalım aynı mı yoksa yakaladı mı
Dr seninki hep 1 hafta önde gidecek dedi. Cunku verimli dönemde olan sey degıl. Erken yumurtlama ve adetin 7. Günü olan ilişki bebeği.. Cunku verimli dönem 15 tatile denk geliyordu ve ben yoktum

Aynen canım en güzeli ilaçsız bu dönemi atlatmak ama bazen dayanılmaz hal alıyor malesef. Benim doktorumda çok rahat geldi bana başım ağrıyor parol veriyor direk midem ağrıyor gaviskon midem bunayor yine ilaç

İnşallah canım ilk gebelik olduğu için tedirginlik var sadece senin ikinci gebelik mi canım

Benımkinden istedim vermedi
İdrarda yanmam var dedim su iç bişey yapmam şuan deid

Hoşumada gidiyor normalde çünkü ben hiç ilaç içmem .
Evimizde ağrı kesici bile yoktur
Bu kadar karşıt olunca ilaçlar biraz sarsıyor bunyemı

Canım idrarda yanma varsa sağlık ocağında idrar tahlili yaptır. Her muanede Dr idrarda yanmam var mı diye sorar. İdrarda yanma idrar yolu enfeksiyonu belirtisi olabilir. Ben bu sabah idrar tahlili verdim. Gerci 1.hamılelıkte hıc idrarda yanmam yoktu ama enfeksıyon cıkmıstı...ben her ay yaptırıyorum tedbır amaçlı

Canım bizim sağlık ocağı idrar yapmıyor :/
Doktorumda şuan yanman varsa antibıyotık veremem 12. Haftadan sonra tahlıl yapalım başlıyalım dedi .
Şuan bol su iç dedi sadece

Canım merhaba bulantı ilaçlarından hangisini içtin ben kullandım toparladı beni ama vijdan azabıda çekiyorum ya zararı varsa diye
Selam canım, bende çok bulantı olmadığı için kullanmadım ama kullanan arkadaşlar vardı emadur, metpamid, dramamine, zofer, zofran gibi ilaçları. Bebeğe zararı yoktur sen üzülme, ama metpamid çok huzursuzluk ve baş ağrısı yapmış olabilir bünyeden bünyeye değişmekle birlikte.

Canım bizim sağlık ocağı idrar yapmıyor :/
Doktorumda şuan yanman varsa antibıyotık veremem 12. Haftadan sonra tahlıl yapalım başlıyalım dedi .
Şuan bol su iç dedi sadece
Aaa doğru ilk 12 hafta ılac ıcılmıyordu. Benım enfeksıyon 17.haftada olmustu tamam şimdi hatırladım. Saglık ocagı yapmam dıye birsey yok. Drum ıstedı de cnm. Özelde pahalı diye ben hep saglık ocagında her ay hepsine baktırıyom. Ya aile hekiminı degış ya da baska aile hekimleri yapıyo siz nıye yapmıyorsunuz de cnm. Yapmak zorunda olmadı şikayet et. Ben yıllar önce bir drla tartışmıştım şikayet etmiştim anında benı cepten arayıp özur dılemıstı. Aile hekimlerine yaslılar keyiflerine göre habıre kan veriyor. Ha saglık ocagı kucukse bilemem ama bizımkı de kucuk. Ikı Dr var sadece 2 hemşire

Canım her sağlık ocağında butün testler yapılmıuor .
Zaten benım sağlık sigortam var gebelikle ilgili olan hersey ücretsiz ..
şuan yaptırmama sebebim zaten ilaç alamayak olmam .
Bu kontrolde 12. Haftada olucam hepsini yaptırıxaz hemde kan testlerimi tekrarlıcaz

İnan iş ev temizlik yemek buluntı hepsi geçeci en zoruda eşle olan problemmiş o yanlızlık hissi çok kötüymüş çok şükür annemin yanına geldim daha iyiyim
Çok haklisin sadece bir gun coştum eşimn rahatligi artik tmm dedittirdi ama esim çocuklar ve kendi ailem perisan oldu .şimdi çok iyi ama her defasinda ben bi krizmi gecrcm bilemiyorm
Yani bize bir gun bile cok fazla geldi
Allah ev huzurszlgunu kimseye yasatmasin
Yeni mi evlisin bilmiyorm ama ilk 3 4 yilda bu skntilar cok yasaniyo canini skma
Hepsi geciyo hic merak etme

Benim ilk başta bı hafta geri gidiyordu. Sonra üç güne düştü fark. 16 haftada kontrol var bakalım . Geç yada erken döllenme olabiliyor o yüzden bu farklar normal sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…