- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
Çok sevindimFerrum fortu hep öğürerek ıcerdim ve gunde ıkı kere o zaman demırım cok dusuktu... Bundan degıl mi canım senin ki. Gyno ferro yazmışsın da benımki Gynoferon... Aynısı herhalde. Gecen hafta kan degerlerı cok iyiydi saglık ocagında persembe yatırmıstım... Kanama cok olunca yatarken de kan degerlerı e baktı. Dr ıkı gunde degerlerı cok düşmüş kanaman o kadar cok muydu dedi. Hocam siz gece yoktunuz ebe kanama miktarını gördü.. Tamam dedi hemen kan ilacına basla dedi. Kanama alanını ölçün lutfen dedım. Baktı kaybolmuş dedı. Zaten pazar gunu de azdı ama yok göremiyorum dedı. Allahıma bin şükür olsun... Bu drumda eski riskli gebe uzmamnım gıbı rahat... Bana gene istersen bir kova kanaman olsun bebek saglıklıysa doğar.sağlıksızza kalbi durur. Rahat ol dedı kanama yasanmamıs gıbı devam... Progestan 15 gun kullanılacak devam... Ikı hafta istihbarat ondan sonra hıc olmassa kanama git işe dedi.. Cinsiyete de ben 15 gün sonra göreceğim ben de hadi ınsallah dedim. Hırs yaptım dedı 10 dk cinsiyete ufrastı ama gostermedı. Zaten kanamadan sonra artık Allah ne verirse kabulu. Kız demeyeceğim erkek olsun tek saglıkla gelsin. Dr beklerken ikiz bebekler dogumdan cıktı. Birı besıkte birı babalarının kucagında. Ya ben nasıl alasım yanımdaki bayan ilk bebegın mı yooo 3.dedım guldü.. Bu ara herseye aglıyorum
Bana da aynısını verdi ama daha başlama dedi herhalde 12.haftadwn sonra kullanıcam bunu. Rahat mı canım bu ilaçSevindim canım kanama alanının kaybolmasına. Bir daha tekrarlamaz inşallah. Sen de etkilendin tabi kolay değil hiç duygusallık istemeden olur. Geçti gitti diye düşün kendinide yormamaya çalış. Raporlusun galiba. Bir de benim ilaç farklı canım. Belki senin kanama çok olduğu için daha etkili bir ilaç vermiştir doktor. İsimleri benzer, aynı türev olabilir. Bu da bulantı yapmaz dediyse rahatça içersin
Bende 12 den sonra başladım canım. Rahat benim gibi çok bulantısı olan birine dokunmadı düşün. B12 ve folik de var içinde dinç tutuyor insanıBana da aynısını verdi ama daha başlama dedi herhalde 12.haftadwn sonra kullanıcam bunu. Rahat mı canım bu ilaç
Ben daha öncede kullandım bunu ama 5 sene olmuştur demir tedavisinde hamişliktr nasıl olur bilemedim decavit tuhaf ya koku yapıyorBende 12 den sonra başladım canım. Rahat benim gibi çok bulantısı olan birine dokunmadı düşün. B12 ve folik de var içinde dinç tutuyor insanı
Evet decavit in kendi kokusu bile ağır. İlk hamileliğimde zor içmiştim. Birde büyük bir ilaç, ben daha başlamadım canım. 16. Haftadan sonra istersem başlıcam doktor vermek istemiyor. Ama ben alırım galiba. Eskiden sağlık ocağı veriyordu. Prdan mı aldın canımBen daha öncede kullandım bunu ama 5 sene olmuştur demir tedavisinde hamişliktr nasıl olur bilemedim decavit tuhaf ya koku yapıyor
12.haftaya az kaldı inşallah kontrolde söyler başla diye
Yok canım doktor yazdı ya.. Büyük wc kolum acayip iğrenç.. Hiç sevmedim bu ilacı.. Dediğin gibi kocaman yutcam diye neler çekiyorum.. İçmek istemiyorum ama kutu bitene kadar en azından içeyim dedimEvet decavit in kendi kokusu bile ağır. İlk hamileliğimde zor içmiştim. Birde büyük bir ilaç, ben daha başlamadım canım. 16. Haftadan sonra istersem başlıcam doktor vermek istemiyor. Ama ben alırım galiba. Eskiden sağlık ocağı veriyordu. Prdan mı aldın canım
Bulantın yok biraz bulantı yapayım dedi demekkiYok canım doktor yazdı ya.. Büyük wc kolum acayip iğrenç.. Hiç sevmedim bu ilacı.. Dediğin gibi kocaman yutcam diye neler çekiyorum.. İçmek istemiyorum ama kutu bitene kadar en azından içeyim dedim
Beni niye erken başlattı anlamadım yabulantım olmadığı içinse bu ilaç bulantı yapıyor
Yapmayaydı iyiydi..Bulantın yok biraz bulantı yapayım dedi demekki
Biz aliexpress ten Cok sey aliriz 15 gunde gelir en gec. Bir tek Christmas ta 45 gun surmustu gelmesi Onda da satici para iadesi yapmisti sakin hakkimda urun gec geldi diye sikayetci olmayin eksi puan vermeyin diyeKızlar ateş ölçeri kim sormuştu hatırlamıyorum ama az önce aliexpressten baktım fiyatları 50 - 70 tl arasında değişiyor. (hatta daha uygun fiyata da var da eski tip )şimdi sipariş versen 2 ayda geliyor e acelemizde yok zaten belki bir fikir olur size de
Biz aliexpress ten Cok sey aliriz 15 gunde gelir en gec. Bir tek Christmas ta 45 gun surmustu gelmesi Onda da satici para iadesi yapmisti sakin hakkimda urun gec geldi diye sikayetci olmayin eksi puan vermeyin diye
Evet ama Sizin De aklinizda olsun Internet alisverislerinde hep Sanal kart tanimlaryip sanal kart kullanin.Aliexpresste kredi kartiyla alisveris yapiliyor degil mi sadece ?
Evet ama Sizin De aklinizda olsun Internet alisverislerinde hep Sanal kart tanimlaryip sanal kart kullanin.
max 60 gün diyorlar ya o yüzden yazdım aslında benim de sipariş 40 günde falan gelmişti gümrük sıkıntılarından dolayıBiz aliexpress ten Cok sey aliriz 15 gunde gelir en gec. Bir tek Christmas ta 45 gun surmustu gelmesi Onda da satici para iadesi yapmisti sakin hakkimda urun gec geldi diye sikayetci olmayin eksi puan vermeyin diye
Yeni reform paketi ile Bu aliexpress ten alimlarda da ekstra gumruk vergisi gelebilir. Ben bekliyorum boyle bir adimmax 60 gün diyorlar ya o yüzden yazdım aslında benim de sipariş 40 günde falan gelmişti gümrük sıkıntılarından dolayıçoğu eşyayı oradan alacağım hem daha ucuz hem de daha çok seçenek var cinsiyetin belli olmasını bekliyorum. cep uygulaması da var aradığın herşeyi bulabiliyorsun hemde tl olarak gösteriyor . ahhh şu dolar artmasaydı da neler neler alırdık
ay hayır yaYeni reform paketi ile Bu aliexpress ten alimlarda da ekstra gumruk vergisi gelebilir. Ben bekliyorum boyle bir adim
İnşallah canım ilk gebelik olduğu için tedirginlik var sadece senin ikinci gebelik mi canım
Benımkinden istedim vermedi
İdrarda yanmam var dedim su iç bişey yapmam şuan deid
Hoşumada gidiyor normalde çünkü ben hiç ilaç içmem .
Evimizde ağrı kesici bile yoktur
Bu kadar karşıt olunca ilaçlar biraz sarsıyor bunyemı
Medisana siviyi da ölcen modelimi?
Kızlar ateş ölçeri kim sormuştu hatırlamıyorum ama az önce aliexpressten baktım fiyatları 50 - 70 tl arasında değişiyor. (hatta daha uygun fiyata da var da eski tip )şimdi sipariş versen 2 ayda geliyor e acelemizde yok zaten belki bir fikir olur size de
Ben 1.gebeligindede bu ilaci kullanmadim bundada vermedi doktor. Bana icinde omega olan bir vitamin,devit,demir ilaci verdi. Demir ilacini ilk kez gördüm. Garip bir ilac cignenede biliyorYok canım doktor yazdı ya.. Büyük wc kolum acayip iğrenç.. Hiç sevmedim bu ilacı.. Dediğin gibi kocaman yutcam diye neler çekiyorum.. İçmek istemiyorum ama kutu bitene kadar en azından içeyim dedim
Beni niye erken başlattı anlamadım yabulantım olmadığı içinse bu ilaç bulantı yapıyor
elektronik alet biraz da şans işi diye düşünüyorum arzum kalitesiz değil aslında ama neden bozuldu kibenim ikinci canım .ilk gebelikte evet bilmediğimizden çok tedirgin oluyoruz ama ben o bulantılar ile gebeliği nasıl tatamlardım bilmiyorum düşünmesi bile halen kötü yapar beni .
idrar yolları enfeksiyonu olabileceği gibi protein eksikliğide olabilir .bende ilkinde idrar yanmasından idrar vermiştim protein eksikliği çıkmıştı .
evet mama ve banyo suyuda ölçenden .
ben daha önce arzum -wee-chicco ve ezcane kısımlarından almıştım çabuk bozuldu .yeni makine 2. el attığımda gecenin bir vakti pil bitmiş falan .çok çok önemli ateş ölçer burdan bilindik kullanılan sağlam birşey alma taraftarıyım .yine de sağol .farklı ürünlerine bakabilirim .
N11 de de var 50-70arası ateş ölçer. Hem sıkıntı çıkarsa kolay iade edebilirsinizKızlar ateş ölçeri kim sormuştu hatırlamıyorum ama az önce aliexpressten baktım fiyatları 50 - 70 tl arasında değişiyor. (hatta daha uygun fiyata da var da eski tip )şimdi sipariş versen 2 ayda geliyor e acelemizde yok zaten belki bir fikir olur size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?