2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok sevindim
Ne guzel
Rabbim kimseyi sikntida koymasin ins

Bana da aynısını verdi ama daha başlama dedi herhalde 12.haftadwn sonra kullanıcam bunu. Rahat mı canım bu ilaç

Bana da aynısını verdi ama daha başlama dedi herhalde 12.haftadwn sonra kullanıcam bunu. Rahat mı canım bu ilaç
Bende 12 den sonra başladım canım. Rahat benim gibi çok bulantısı olan birine dokunmadı düşün. B12 ve folik de var içinde dinç tutuyor insanı

Bende 12 den sonra başladım canım. Rahat benim gibi çok bulantısı olan birine dokunmadı düşün. B12 ve folik de var içinde dinç tutuyor insanı
Ben daha öncede kullandım bunu ama 5 sene olmuştur demir tedavisinde hamişliktr nasıl olur bilemedim decavit tuhaf ya koku yapıyor
12.haftaya az kaldı inşallah kontrolde söyler başla diye

Ben daha öncede kullandım bunu ama 5 sene olmuştur demir tedavisinde hamişliktr nasıl olur bilemedim decavit tuhaf ya koku yapıyor
12.haftaya az kaldı inşallah kontrolde söyler başla diye
Evet decavit in kendi kokusu bile ağır. İlk hamileliğimde zor içmiştim. Birde büyük bir ilaç, ben daha başlamadım canım. 16. Haftadan sonra istersem başlıcam doktor vermek istemiyor. Ama ben alırım galiba. Eskiden sağlık ocağı veriyordu. Prdan mı aldın canım

Yok canım doktor yazdı ya.. Büyük wc kolum acayip iğrenç.. Hiç sevmedim bu ilacı.. Dediğin gibi kocaman yutcam diye neler çekiyorum.. İçmek istemiyorum ama kutu bitene kadar en azından içeyim dedim
Beni niye erken başlattı anlamadım ya bulantım olmadığı içinse bu ilaç bulantı yapıyor

Bulantın yok biraz bulantı yapayım dedi demekki

Kızlar ateş ölçeri kim sormuştu hatırlamıyorum ama az önce aliexpressten baktım fiyatları 50 - 70 tl arasında değişiyor. (hatta daha uygun fiyata da var da eski tip )şimdi sipariş versen 2 ayda geliyor e acelemizde yok zaten belki bir fikir olur size de

Biz aliexpress ten Cok sey aliriz 15 gunde gelir en gec. Bir tek Christmas ta 45 gun surmustu gelmesi Onda da satici para iadesi yapmisti sakin hakkimda urun gec geldi diye sikayetci olmayin eksi puan vermeyin diye

Biz aliexpress ten Cok sey aliriz 15 gunde gelir en gec. Bir tek Christmas ta 45 gun surmustu gelmesi Onda da satici para iadesi yapmisti sakin hakkimda urun gec geldi diye sikayetci olmayin eksi puan vermeyin diye

Aliexpresste kredi kartiyla alisveris yapiliyor degil mi sadece ?

max 60 gün diyorlar ya o yüzden yazdım aslında benim de sipariş 40 günde falan gelmişti gümrük sıkıntılarından dolayı çoğu eşyayı oradan alacağım hem daha ucuz hem de daha çok seçenek var cinsiyetin belli olmasını bekliyorum. cep uygulaması da var aradığın herşeyi bulabiliyorsun hemde tl olarak gösteriyor . ahhh şu dolar artmasaydı da neler neler alırdık

Yeni reform paketi ile Bu aliexpress ten alimlarda da ekstra gumruk vergisi gelebilir. Ben bekliyorum boyle bir adim

İnşallah canım ilk gebelik olduğu için tedirginlik var sadece senin ikinci gebelik mi canım

benim ikinci canım .ilk gebelikte evet bilmediğimizden çok tedirgin oluyoruz ama ben o bulantılar ile gebeliği nasıl tatamlardım bilmiyorum düşünmesi bile halen kötü yapar beni .

idrar yolları enfeksiyonu olabileceği gibi protein eksikliğide olabilir .bende ilkinde idrar yanmasından idrar vermiştim protein eksikliği çıkmıştı .
Medisana siviyi da ölcen modelimi?

evet mama ve banyo suyuda ölçenden .

ben daha önce arzum -wee-chicco ve ezcane kısımlarından almıştım çabuk bozuldu .yeni makine 2. el attığımda gecenin bir vakti pil bitmiş falan .çok çok önemli ateş ölçer burdan bilindik kullanılan sağlam birşey alma taraftarıyım .yine de sağol .farklı ürünlerine bakabilirim .

Ben 1.gebeligindede bu ilaci kullanmadim bundada vermedi doktor. Bana icinde omega olan bir vitamin,devit,demir ilaci verdi. Demir ilacini ilk kez gördüm. Garip bir ilac cignenede biliyor

elektronik alet biraz da şans işi diye düşünüyorum arzum kalitesiz değil aslında ama neden bozuldu ki bi göz gezdirisin

N11 de de var 50-70arası ateş ölçer. Hem sıkıntı çıkarsa kolay iade edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…