Ben braun prt 2000 kullaniyorum cok memnunum. Cok hizli ve dogru ölçüyor. Bozulma olmadi. Ikinci bebegimede kullanacağım. Tavsiye ederim bana arkadadim hediye etmisti. 130tl civari fiyati.
Ben braun prt 2000 kullaniyorum cok memnunum. Cok hizli ve dogru ölçüyor. Bozulma olmadi. Ikinci bebegimede kullanacağım. Tavsiye ederim bana arkadadim hediye etmisti. 130tl civari fiyati. Eki Görüntüle 2256757
Sağol. Kızılötesi değil demi canım. Yani temassız ölçer. Bu tarz var benim de oğluma kullandığım ama ateşi yükselince vücuduna birşey dokunmasına izin vermiyor. Temassız düşünüyorum bu sefer
Çok haklisin sadece bir gun coştum eşimn rahatligi artik tmm dedittirdi ama esim çocuklar ve kendi ailem perisan oldu .şimdi çok iyi ama her defasinda ben bi krizmi gecrcm bilemiyorm
Yani bize bir gun bile cok fazla geldi
Allah ev huzurszlgunu kimseye yasatmasin
Yeni mi evlisin bilmiyorm ama ilk 3 4 yilda bu skntilar cok yasaniyo canini skma
Hepsi geciyo hic merak etme
Aynen öyle canım birşeylerin düzene girmesi için illa sıkıntı mı yaşanması gerekiyo Rabbim yuvamıza huzur versin teyzemde derdi 5 yılda evlilik oturur diye gerçekten doğru bende 2 yıllık evliyim ❤
Kızlar ateş ölçeri kim sormuştu hatırlamıyorum ama az önce aliexpressten baktım fiyatları 50 - 70 tl arasında değişiyor. (hatta daha uygun fiyata da var da eski tip )şimdi sipariş versen 2 ayda geliyor e acelemizde yok zaten belki bir fikir olur size de
Sağol. Kızılötesi değil demi canım. Yani temassız ölçer. Bu tarz var benim de oğluma kullandığım ama ateşi yükselince vücuduna birşey dokunmasına izin vermiyor. Temassız düşünüyorum bu sefer
Civalı değildi digitaldi benim ki ama onlar da sıkıntı oluyor canım. Ateşi olunca zaten huysuz oluyorlar. Koca çocuk oldu 4yaşında hala ölçtürmez mesala. Kızılötesi alıcam bu sefer bakalım. Marka araştırması yapmam lazım
Ali expreste harika şeyler var ama bebek kıyafet konusunda emin değilim. Yüzde 100 pamuk diyor ama bilemedim.daha önce bebek ve cocuklarına alanlarınız var mı. Kaliteli mi gelıyor
benim ikinci canım .ilk gebelikte evet bilmediğimizden çok tedirgin oluyoruz ama ben o bulantılar ile gebeliği nasıl tatamlardım bilmiyorum düşünmesi bile halen kötü yapar beni .
idrar yolları enfeksiyonu olabileceği gibi protein eksikliğide olabilir .bende ilkinde idrar yanmasından idrar vermiştim protein eksikliği çıkmıştı .
evet mama ve banyo suyuda ölçenden .
ben daha önce arzum -wee-chicco ve ezcane kısımlarından almıştım çabuk bozuldu .yeni makine 2. el attığımda gecenin bir vakti pil bitmiş falan .çok çok önemli ateş ölçer burdan bilindik kullanılan sağlam birşey alma taraftarıyım .yine de sağol .farklı ürünlerine bakabilirim .
Biz ilk o modeli almistik temassiz,mama,su,ortamin derecesinide olcuyordu ama ozelikle oglanin atesini dogru ölçmüyordu 1 dakika icinde 3 farkli derece gosteriyordu guven vermedi bana pek tavsiye etmiyorum sonra braunun kulaktan olceni aldim ondan cok memnunum
Ali expreste harika şeyler var ama bebek kıyafet konusunda emin değilim. Yüzde 100 pamuk diyor ama bilemedim.daha önce bebek ve cocuklarına alanlarınız var mı. Kaliteli mi gelıyor
Ben braun prt 2000 kullaniyorum cok memnunum. Cok hizli ve dogru ölçüyor. Bozulma olmadi. Ikinci bebegimede kullanacağım. Tavsiye ederim bana arkadadim hediye etmisti. 130tl civari fiyati. Eki Görüntüle 2256757
Ben 1.gebeligindede bu ilaci kullanmadim bundada vermedi doktor. Bana icinde omega olan bir vitamin,devit,demir ilaci verdi. Demir ilacini ilk kez gördüm. Garip bir ilac cignenede biliyor
Kızlar hamilelik boyunca 3 ayda nerdeyse hiç kahve içmedim. Bir kere Türk kahvesi içmiştim sadece ama öğrenmeden önce çok kahve içiyordum günde 3-4 bardak diyebilirim. Bu yüzden de direk kestim kahveyi. Şimdi canım inanılmaz kahve istedi ve orta boy latte aldım en az kafein bundaymış.
Hamilelik sürecinde starbucks nero kahve dünyası gibi yerlerden kahve içen var mı? Fikir alışverişi yapalım. Haftada bir iki kahveden bir şey olmaz bence :)
Kızlar hamilelik boyunca 3 ayda nerdeyse hiç kahve içmedim. Bir kere Türk kahvesi içmiştim sadece ama öğrenmeden önce çok kahve içiyordum günde 3-4 bardak diyebilirim. Bu yüzden de direk kestim kahveyi. Şimdi canım inanılmaz kahve istedi ve orta boy latte aldım en az kafein bundaymış.
Hamilelik sürecinde starbucks nero kahve dünyası gibi yerlerden kahve içen var mı? Fikir alışverişi yapalım. Haftada bir iki kahveden bir şey olmaz bence :)
Bende hamilelikten once gunde 3 fincan filtre kahve icerdim ama sonra bulantilarim baslayinca icemedim, bir haftadir günde 1 Türk kahvesi içiyorum hollanda gunde 2 fincan yani 200 mg kafein tuketmeye izin veriyor
İlk hamileliğimde Türkiyedeki doktorum Türk kahvesini onaylamıştı
Ben haftada bir Türk kahvesi içiyorum. O da bir zevkim olsun. Önceden günde 1 kez sekersız turk kahvem vardı. Simdi haftada 1 olsun o kadar... Allahtan sıgara kullanmıyorum bazen burnuma kahve kokuyor. Sigara bagımlıların hamilelikleri zor geçer, gerçi bebek ıcın herseyi bırakmaya deger