2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
N11 de de var 50-70arası ateş ölçer. Hem sıkıntı çıkarsa kolay iade edebilirsiniz
Ben braun prt 2000 kullaniyorum cok memnunum. Cok hizli ve dogru ölçüyor. Bozulma olmadi. Ikinci bebegimede kullanacağım. Tavsiye ederim bana arkadadim hediye etmisti. 130tl civari fiyati.

Ben braun prt 2000 kullaniyorum cok memnunum. Cok hizli ve dogru ölçüyor. Bozulma olmadi. Ikinci bebegimede kullanacağım. Tavsiye ederim bana arkadadim hediye etmisti. 130tl civari fiyati.
Eki Görüntüle 2256757
Sağol. Kızılötesi değil demi canım. Yani temassız ölçer. Bu tarz var benim de oğluma kullandığım ama ateşi yükselince vücuduna birşey dokunmasına izin vermiyor. Temassız düşünüyorum bu sefer

Aynen öyle canım birşeylerin düzene girmesi için illa sıkıntı mı yaşanması gerekiyo Rabbim yuvamıza huzur versin teyzemde derdi 5 yılda evlilik oturur diye gerçekten doğru bende 2 yıllık evliyim ❤

Canım sipariş verdiğinde hangi marka olduğunu yazarmısın bende sipariş vermek istiyorum da

evet, 4 yaş sonrası o civalıları koltuk altında tutabiliyorsun ama bebekte kolu sıkıştır bekle çok zor oluyor .

Canım sipariş verdiğinde hangi marka olduğunu yazarmısın bende sipariş vermek istiyorum da
tamam canım şimdi araştırıyorum bakayım biraz haber veririm.
evet, 4 yaş sonrası o civalıları koltuk altında tutabiliyorsun ama bebekte kolu sıkıştır bekle çok zor oluyor .
evet onun için ben de 3 5 cm uzaktan ölçenlere bakıyorum şimdi diğerleri ucuz ama çocuk onu bırakmaz diye düşünüyorum

Civalı değildi digitaldi benim ki ama onlar da sıkıntı oluyor canım. Ateşi olunca zaten huysuz oluyorlar. Koca çocuk oldu 4yaşında hala ölçtürmez mesala. Kızılötesi alıcam bu sefer bakalım. Marka araştırması yapmam lazım

Ali expreste harika şeyler var ama bebek kıyafet konusunda emin değilim. Yüzde 100 pamuk diyor ama bilemedim.daha önce bebek ve cocuklarına alanlarınız var mı. Kaliteli mi gelıyor

Biz ilk o modeli almistik temassiz,mama,su,ortamin derecesinide olcuyordu ama ozelikle oglanin atesini dogru ölçmüyordu 1 dakika icinde 3 farkli derece gosteriyordu guven vermedi bana pek tavsiye etmiyorum sonra braunun kulaktan olceni aldim ondan cok memnunum

Ali expreste harika şeyler var ama bebek kıyafet konusunda emin değilim. Yüzde 100 pamuk diyor ama bilemedim.daha önce bebek ve cocuklarına alanlarınız var mı. Kaliteli mi gelıyor
Nedense ali exprese güvenmiyorum ben ozellikte giyim konusunda
Elektronikte bir ariza falan olunca iadesi mümkün degil o yüzden hiiic bulaşmıyorum

Kızlar hamilelik boyunca 3 ayda nerdeyse hiç kahve içmedim. Bir kere Türk kahvesi içmiştim sadece ama öğrenmeden önce çok kahve içiyordum günde 3-4 bardak diyebilirim. Bu yüzden de direk kestim kahveyi. Şimdi canım inanılmaz kahve istedi ve orta boy latte aldım en az kafein bundaymış.
Hamilelik sürecinde starbucks nero kahve dünyası gibi yerlerden kahve içen var mı? Fikir alışverişi yapalım. Haftada bir iki kahveden bir şey olmaz bence :)

Ben canım çok isteyince sütün içine çok az kahve atıyorum. Sadece içim öyle rahat ediyor. O şekilde bir kere falan içtim

Ben canım çok isteyince sütün içine çok az kahve atıyorum. Sadece içim öyle rahat ediyor. O şekilde bir kere falan içtim

Bende Starbucks’dan latte aldım. Sıcak içimlerde en az kafein oranı buymuş. 3 ay sonunda dayanamadım. Bunu da bir doktora danışayım.

Bende hamilelikten once gunde 3 fincan filtre kahve icerdim ama sonra bulantilarim baslayinca icemedim, bir haftadir günde 1 Türk kahvesi içiyorum hollanda gunde 2 fincan yani 200 mg kafein tuketmeye izin veriyor
İlk hamileliğimde Türkiyedeki doktorum Türk kahvesini onaylamıştı

Ben haftada bir Türk kahvesi içiyorum. O da bir zevkim olsun. Önceden günde 1 kez sekersız turk kahvem vardı. Simdi haftada 1 olsun o kadar... Allahtan sıgara kullanmıyorum bazen burnuma kahve kokuyor. Sigara bagımlıların hamilelikleri zor geçer, gerçi bebek ıcın herseyi bırakmaya deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…