Ben haftada bir Türk kahvesi içiyorum. O da bir zevkim olsun. Önceden günde 1 kez sekersız turk kahvem vardı. Simdi haftada 1 olsun o kadar... Allahtan sıgara kullanmıyorum bazen burnuma kahve kokuyor. Sigara bagımlıların hamilelikleri zor geçer, gerçi bebek ıcın herseyi bırakmaya deger
Kesinlikle öyle ben öğrendiğimden beri sadece bir fincan Türk kahvesi içtim. 3 ay boyunca. İsteyince gerçekten yapılıyor. Ağzıma tavuk falan sürmüyorum gerçekten organik olduğunu bildiğim yerden alırsam ancak. Aslında hamilelik olması gereken sağlıklı beslenmeyi öğretiyor bize
Bende hamilelikten once gunde 3 fincan filtre kahve icerdim ama sonra bulantilarim baslayinca icemedim, bir haftadir günde 1 Türk kahvesi içiyorum hollanda gunde 2 fincan yani 200 mg kafein tuketmeye izin veriyor
İlk hamileliğimde Türkiyedeki doktorum Türk kahvesini onaylamıştı
Hamileliğimi öğrenmeden içtiğim kahveler ..... .... aman aman :) beslenmeden hiç bahsetmiyorum bir gün öncesinde midyeler kokereçler
Ertesi gün Hamile miyimmmmm neeee :)))
Ama şimdi sağlıklı beslenme konusunda aşırı titizim.
Kızlar hamilelik boyunca 3 ayda nerdeyse hiç kahve içmedim. Bir kere Türk kahvesi içmiştim sadece ama öğrenmeden önce çok kahve içiyordum günde 3-4 bardak diyebilirim. Bu yüzden de direk kestim kahveyi. Şimdi canım inanılmaz kahve istedi ve orta boy latte aldım en az kafein bundaymış.
Hamilelik sürecinde starbucks nero kahve dünyası gibi yerlerden kahve içen var mı? Fikir alışverişi yapalım. Haftada bir iki kahveden bir şey olmaz bence :)
Bende arada 1 bardak filtre kahve yada bazan 1 fincan türk kahvesi içiyorum .öncesinde 4-5 fincan içerdim bu kadar azaltmam bile mücize .2 fincana kadar bende izin var diye biliyorum .
hee ben haftada bir belkide daha az ama kola fantada içiyorum .bildiğin asitli içecek aşeriyorum .bazen kızıyorum kendime bazende millet esrar eroyin çekip günde 3-4 paket sıgara içip doğuruyor diye avunuyorum
hee ben haftada bir belkide daha az ama kola fantada içiyorum .bildiğin asitli içecek aşeriyorum .bazen kızıyorum kendime bazende millet esrar eroyin çekip günde 3-4 paket sıgara içip doğuruyor diye avunuyorum
Gazlı içecekler içmemeye çalış yine de asit sadece midene değil tüm organlara zarar.
İnsanlar kömür bile aşerip yemiş, bunu da duyunca insanın her şeyi yiyesii geliyor o ayrı
Oradan bi mayo almıştım gondermediler yurt dışı diye bekleyeyim demiştim sonra yok dediler isterseniz başka bişey gönderelim para iadesi istedim bugün yarın oyaladilar meğer 6 ay sonra bi hakkın kalmıyormus yarım ingilizcemle rezil oldum dahada yabancı siteden bişey almam
Kesinlikle öyle ben öğrendiğimden beri sadece bir fincan Türk kahvesi içtim. 3 ay boyunca. İsteyince gerçekten yapılıyor. Ağzıma tavuk falan sürmüyorum gerçekten organik olduğunu bildiğim yerden alırsam ancak. Aslında hamilelik olması gereken sağlıklı beslenmeyi öğretiyor bize
Sağlıklı beslenmeyi öğrettiği kesin canım. Abur cubur çok severdim şimdi kendimi tutuyorum ve dayanamadığım anda yiyorum sadece. Ayrıca artık her öğünü hiç atlamadan yiyorum, ara öğünlere önem veriyorum atlamıyorum, şekerli şeyleri çok azalttım diyette gibiyim :)
Merhaba, starbuckta eger talep ederseniz kafeinsiz kahve var. Ozellikle hamile musterilerinin talep ettigi bir urun. Kahvenizi alirken kafeinsiz olsun diye belirtmeyi unutmayin
Aynen öyle canım birşeylerin düzene girmesi için illa sıkıntı mı yaşanması gerekiyo Rabbim yuvamıza huzur versin teyzemde derdi 5 yılda evlilik oturur diye gerçekten doğru bende 2 yıllık evliyim ❤
Aynen öyle canım birşeylerin düzene girmesi için illa sıkıntı mı yaşanması gerekiyo Rabbim yuvamıza huzur versin teyzemde derdi 5 yılda evlilik oturur diye gerçekten doğru bende 2 yıllık evliyim ❤
Gerçekten oyle bende 2 yıllık evliyim ama sorunlar bitmiyor gebeliği ilk öğrendiğim gün çok büyük kavga etmiştik ailesi mesele bana demişti ya tamam ya devamçocuğunda ilaç içersin ben şok olmstm haladir icimden çıkmıyor yani bitmiyor sorunlar
Hamileliğimi öğrenmeden içtiğim kahveler ..... .... aman aman :) beslenmeden hiç bahsetmiyorum bir gün öncesinde midyeler kokereçler
Ertesi gün Hamile miyimmmmm neeee :)))
Ama şimdi sağlıklı beslenme konusunda aşırı titizim.
Gerçekten oyle bende 2 yıllık evliyim ama sorunlar bitmiyor gebeliği ilk öğrendiğim gün çok büyük kavga etmiştik ailesi mesele bana demişti ya tamam ya devamçocuğunda ilaç içersin ben şok olmstm haladir icimden çıkmıyor yani bitmiyor sorunlar
ben bu gebeliğimde 2 hafta önce yedimde .hem yiyorum hem söyleniyorum .geçen gün iğrendiğim halde kızımı kırmamak için 2 tane suşi yedim . çok yemek konuştuk ben yine acıkıyorum .kızlarda kızacak şimdi aşeren olabilir
Kizlar doktor gecen hafta 12. Haftamdi %90 ustu kiz dedi sizce degisirmi ya
Gerci 12. Hafta cok erken degilmi tahmin icin
Simdi doktora gitmeye korkuyorum gerci onceligi saglikli ve hayrli olmasi da
ben bu gebeliğimde 2 hafta önce yedimde .hem yiyorum hem söyleniyorum .geçen gün iğrendiğim halde kızımı kırmamak için 2 tane suşi yedim . çok yemek konuştuk ben yine acıkıyorum .kızlarda kızacak şimdi aşeren olabilir
Kizlar doktor gecen hafta 12. Haftamdi %90 ustu kiz dedi sizce degisirmi ya
Gerci 12. Hafta cok erken degilmi tahmin icin
Simdi doktora gitmeye korkuyorum gerci onceligi saglikli ve hayrli olmasi da