2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Kesinlikle öyle ben öğrendiğimden beri sadece bir fincan Türk kahvesi içtim. 3 ay boyunca. İsteyince gerçekten yapılıyor. Ağzıma tavuk falan sürmüyorum gerçekten organik olduğunu bildiğim yerden alırsam ancak. Aslında hamilelik olması gereken sağlıklı beslenmeyi öğretiyor bize

Starbucks orta boy latte 150 mg kafein içeriyormuş gün içerisinde çay kahve içmeyenler içebilir haftada bir iki :)

Hamileliğimi öğrenmeden içtiğim kahveler ..... .... aman aman :) beslenmeden hiç bahsetmiyorum bir gün öncesinde midyeler kokereçler
Ertesi gün Hamile miyimmmmm neeee :)))
Ama şimdi sağlıklı beslenme konusunda aşırı titizim.

Bende arada 1 bardak filtre kahve yada bazan 1 fincan türk kahvesi içiyorum .öncesinde 4-5 fincan içerdim bu kadar azaltmam bile mücize .2 fincana kadar bende izin var diye biliyorum .

hee ben haftada bir belkide daha az ama kola fantada içiyorum .bildiğin asitli içecek aşeriyorum .bazen kızıyorum kendime bazende millet esrar eroyin çekip günde 3-4 paket sıgara içip doğuruyor diye avunuyorum

hee ben haftada bir belkide daha az ama kola fantada içiyorum .bildiğin asitli içecek aşeriyorum .bazen kızıyorum kendime bazende millet esrar eroyin çekip günde 3-4 paket sıgara içip doğuruyor diye avunuyorum

Gazlı içecekler içmemeye çalış yine de asit sadece midene değil tüm organlara zarar.
İnsanlar kömür bile aşerip yemiş, bunu da duyunca insanın her şeyi yiyesii geliyor o ayrı

Nedense ali exprese güvenmiyorum ben ozellikte giyim konusunda
Elektronikte bir ariza falan olunca iadesi mümkün degil o yüzden hiiic bulaşmıyorum
Oradan bi mayo almıştım gondermediler yurt dışı diye bekleyeyim demiştim sonra yok dediler isterseniz başka bişey gönderelim para iadesi istedim bugün yarın oyaladilar meğer 6 ay sonra bi hakkın kalmıyormus yarım ingilizcemle rezil oldum dahada yabancı siteden bişey almam

Sağlıklı beslenmeyi öğrettiği kesin canım. Abur cubur çok severdim şimdi kendimi tutuyorum ve dayanamadığım anda yiyorum sadece. Ayrıca artık her öğünü hiç atlamadan yiyorum, ara öğünlere önem veriyorum atlamıyorum, şekerli şeyleri çok azalttım diyette gibiyim :)

Maalesef oyle
Biz 12. Yilimizdayz inan daha yeni yeni otrdu bisryler .hatta otrmayan seyler var

Gerçekten oyle bende 2 yıllık evliyim ama sorunlar bitmiyor gebeliği ilk öğrendiğim gün çok büyük kavga etmiştik ailesi mesele bana demişti ya tamam ya devamçocuğunda ilaç içersin ben şok olmstm haladir icimden çıkmıyor yani bitmiyor sorunlar

zaten bu aileler karışmasa herşey daha kolay hallolacak .onlarlada olmuyor onlarsızda

bizimde 12. senemiz Berrin Yılmaz'ın da dediği gibi halen herşey oturmuş ta değil .

Kizlar doktor gecen hafta 12. Haftamdi %90 ustu kiz dedi sizce degisirmi ya
Gerci 12. Hafta cok erken degilmi tahmin icin
Simdi doktora gitmeye korkuyorum gerci onceligi saglikli ve hayrli olmasi da

Ben kac kez kafayi kirdim gidip yiycm diye
Ama kendimi tuttum

Kizlar doktor gecen hafta 12. Haftamdi %90 ustu kiz dedi sizce degisirmi ya
Gerci 12. Hafta cok erken degilmi tahmin icin
Simdi doktora gitmeye korkuyorum gerci onceligi saglikli ve hayrli olmasi da
12. hafta cinsiyet için çok erken.

banada erkek dedi ama 16. hafta olmadan cinsiyet şuymuş demem erken daha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…