2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
KIZLARRR kardeşim yarın doğuma giriyor İnşallah çatı muayenesine gitti bugün. bebeğin suyu azalmış yarın hemen sezeryan alcaz demişler. 2 haftası vardı daha ama yınede erken doğum sayılmazmış Allaha şükür. Ay okadr duygulandımkı zaten hormonlarım altüst ağladım resmn ( nolur onada dua edin hamileyiz hepimiz dualrımız kabul olur İnşallah. sağlıkla kucağımıza alabılelım ılk gözagrımızı ve kardeşimde çok iyi olsun İnşallah hepimiz ogünlere gelebiliriz sağlıkla

selam kızlar bayağıdan beri yazamıyorum kendimimi dinleyeyim dinleneyim herkestemi aynı sorunlar olur eşimle bende sorunluydum daha kendime gelemedimadam anlayışlı olacağı yerine bir huyu suyu değişti boğasım var resmen
haftasou anneme gittim 3 gün boyunca aramadı ama oğlunu spora götürdü getirdi sonra gelecek sandı ama tabi ama itmedim o akşam bizimkileri hepten rahatsız etti gece 12 de sabahı zor etti tabi sabah hç birşey olmamış gibi geldi şaşkaloz... ama çok üzüyor ne yapıcam bilmiyorum mesele o bu değil içki meselesi yani kaldıramıyorum

buarada bende çaydan kahve den çok tiksindim heleki hamilelik öncesi her müşteri ile kahvem vardı 5 bardak şimdi kokusuna dayanamıyorum

Kizlar doktor gecen hafta 12. Haftamdi %90 ustu kiz dedi sizce degisirmi ya
Gerci 12. Hafta cok erken degilmi tahmin icin
Simdi doktora gitmeye korkuyorum gerci onceligi saglikli ve hayrli olmasi da
merhabalar canım banada ilk kız dedi sonra bir çıkıntı var dedi canım bekleyelim 15 haftaya kadar dedi
seinin 2 oğlunmu vardı canım

Maalesef oyle
Biz 12. Yilimizdayz inan daha yeni yeni otrdu bisryler .hatta otrmayan seyler var
Bizim de sekiz yıl gecti ama ilk üç yıl ağırdı yani ik yıllar atlatinca birşeyler yoluna giriyor eşler birbirini tanimaya başlıyor alttan almayi öğreniyor . Biraz sabretmek lazım alışma sürecinde. Ama şiddet ve ihanet varsa asla beklenmemeli. Bdv de bı konular var yok artık diyorum adam dövüyor kadın çocuk yapcam diyo. Dehşete düşüyorum

Ateşölçer ile ilgili bir deneyimim yok ama omron’da çalıştım daha önce marka olarak arastırın temassız ölçerleri vardı. Aliexpresse kıyafette güvenemem direkt Çin’den geliyor. Kahve bende artık istemiyorum ama günde bir fincana izin veriyor doktorlar isteseydim kasmazdım bu kadar sağlıklı besleneyim derken vücudunuzu strese sokmayın bu kısmı daha önemli

Kolay bı doğum olur inşallah sağlıcakla bebisine kavuşur. Sezeryandan çıkınca anneyi iyi giydirin cnm. Ayağına corap sırtına yelek. Ben Eylül'de doğum yaptım hava iyi diye yelek falan hiç giymedim bronşit oldum. Bol sütlü bol uykulu bebiş olsun inşallah

Merhaba, starbuckta eger talep ederseniz kafeinsiz kahve var. Ozellikle hamile musterilerinin talep ettigi bir urun. Kahvenizi alirken kafeinsiz olsun diye belirtmeyi unutmayin
Tam bunu diyecektim ben de arkadaşlara. Decaf (dikef) diyebilirsiniz

Kızlar birşey soracağım. Ben toxoplasma yı daha önce hiç geçirmemişim bağışıklığım yok yani. Hangi sıklıkla yeniliyorlar tahlili bilginiz var mı

Bana doktorum 12. Haftada erkek gibi 13. Haftada kız gibi dedi. Daha da inanmam 16yı bekliycem paşa paşa

Merak etme birşey olmaz Allahın izniyle. Benimde doğum tarihinden iki hafta önce suyum azaldığı için sezeryan ile doğum yaptım. Çok şükür sıkıntısız atlattım.

İlk defa benle aynı fikirde olan birini buldum ohh. Meptamit serumla bana verilince deliye dönüyordum sıkıntıdan doktor dahi inanmadı ya sanki niye yalan söyleyeyim.bi sevindim ki msjnı görünce

Az kalmış canım senin iki haftada toparlarsın İnşallah ben premises kullandım iyi gelmişti bu dönemde ne yesek içsek hep bebeğimizi düşünüyoruz zararıı olur mu diye tedirginim
Korkma yaklaşık 10 tüp damardan 10 tane agızdan zofer kullandım ve hala kullanıyorum. Çünkü lokma durmuyor içimde. Korkma bişey olmuyor ilk hamileligimde de böyle geçirdim

Valla ben temassiz olanlara güvenmiyorum. Arkadasim almıştı markasını hatirlamiyorum. Cocugun atesi oldugu halde dusuk göstermişti. Suphelenip eczaneden 10tl lik ates olcer aldi cocugun atesi cok yuksekti. Apar topar hasteneye gittiler. Domuz gribi olmustu. Hatta firmayi mahkemeye verecekti sonra ne oldu bilmiyorum.
Kizlar doktor gecen hafta 12. Haftamdi %90 ustu kiz dedi sizce degisirmi ya
Gerci 12. Hafta cok erken degilmi tahmin icin
Simdi doktora gitmeye korkuyorum gerci onceligi saglikli ve hayrli olmasi da
Neden uzuldun erkek mi istiyorsun

Kendi kızlarına bu kadar vijdansız olabilirler mi acaba inan aileler uzak kalsa biraz herşey daha güzel olacak. Kaynanam yüzünden kavga ediyoruz kadın gelip başıma hadi ben burda sizi barıştırırımda kendi evinizde kim barıştırcak demişti geçen Oysa kendi uzak olsa kavga edicek bi sebebiz bile kalmaz bizim

İnşallah canım Allah razı olsun. Soyledıklerınız dırek bıldırıırm annneme :)

En güveniliri koltuk altı digitalmiş canım zaten. Civalı olanlar çok tehlikeliymiş.kırılması anında çocuğu zehirleyebilir miş. Ama temassız da rahat. Koltuk altı digital var evde. 4yıldır kullandım hala da çalışıyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…