2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen, bir fincan Türk kahvesi 60 mg diye biliyorum, sınır da 200 evet

Bende aşırı kusma var su içemiyorum günde 1 küçük kutu meyve suyu ve Bi parça ekmek kraker le günü bitiriyorum oda kalırsa midemde. 2 günde 1 serum var o toparlıyor beni.
Bulanti mide suyunun fazlalasmasindan oluyor sık sık tost,kraker,leblebi,meyve,yemeye calis canim
Bugun ebe bana 3 ana öğün, 4 ara öğün ye bulantin kalmaz dedi

Canım, Allah ablana kolaylıklar versin. Kolay bir doğum olsun ve sağlıkla alsın inşallah bebeğini kucağına.

Katılıyorum canım...

Çoğunluk sebzeden şikayetçi sanırım ben de de tam tersi et yiyemiyorum hem de hiç bi şekilde özellikle kofteve kızartma tarzı olanları sebze de hiç sorunum olmadı şimdiye kadar

İnşallah sağlıkla alırım kucağına bebeğimi canım kendisi de inşallah hemencecik sağlığına kavuşup ayağa kalkar

Bende et kulturu de cok yok.Kofte yiyebiliyordum.Gecen gun icindeki sogan koktu.Ondan da soguma geldi.Afiyet olsun.Midenizde kalsin tememnnisi de soyleyeyim cunku yemek yer yemez midemde kalsin diye yatiyorum ben:)
Yumurta haşlama kokusu diye bişey olur mu hamilelikte onu bile almaya başladım şaka gibi eşim hasliyor sağolsun. Bu sefer cezvenin kulpu yanmış sadece altını kapattım arada yanık kokusunu alınca ne varsa midemde boşalttım hemde mutfak lavabosuna banyoya bile yetisemedim. Midende kalması önemli bişey nasıl üzüldüm anlatamam yediklerim çocuğa gitmedi diye

sesli guldum ne guzel bi dilin var seni okurken egleniyorm
Ama cnm senin burcun ne bilemiyorum ben o ddigini yapamadim cok tez canliyim
Aksamlari cok agirlasiyorum midem bulaniyo nmzin farzini zor kilip kendimi yataga atiyorum .gecen hafta sonu dedim bak mutfagi oyle birakma toparla sabah kesinlikle toplamam yemkde yapmam .yapmadimmi yaptim esek gibi .ertesi gun de benzer olay artik ben çildrdm.ise yaradimi .evt şimdi mum gibi oldu ama kisa suruyo bikac ay sonra tekrar istiyo
Yani ben bu işin olurunu bulamadim
2 erkek cocugu buyuk oglm 5e gidiyo ödevler vs.ben yatinca hepsi kaliyo.beyim napiyo ergen gibi tel çeviriyo

Yok cnm üzulurmuyum aksine havalara uctum kiz deyince adam bile şasrdi.nerdeyse 40 yasindayim 2 oglm var cok sukur ins bi kizm olur diye bu yasta girdim bu yola
Baya bi kesin konustu acaba degisrmi acep simdide gitmeye korkuyorm kiz degilmis diyck diye

Başak burcuyum cnm. Ben cocuktan önce adam ettim. Çocuklarla zor olurdu.bu akşam evi supurdu. Lavabo ovdu. 2 oğlum var onları parka göturdu.zaten cocuklar uyuyana kadar babanın tepesinden ınmıyorlar. Biri 5 biri 3.5 yasında. Evde bırak telefonu haberleri izleyemiyor... Allahtan oğluşlar 9 da uyumus oluyorlar. O zaman da ses etmıyom.ben de kız dıye 3.yu dusundum. Ikılı den cıkınca kız dedı Dr dedım. Benımki Üzüldü. Uyuz oldum. Bu zamanda kız cocugu zormuş. Dr yanlış görmüştür dedı teli kapattı. Gerçi Dr daha göremedi.. Oğluşlarım bana düşkün. Babaya gelsin uçan tekmeler.. Ev haliyle savaş alanı. Okul ödev aşamasını düşünmek istemiyorum. Kreste verilen ödevlerin hiçbirini yaptırmıyorum. Okuldan sopurlar yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…