2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben maalesef adam edemedim sen gibi

Çok sevindim canım

Şu iyimser halleridezaten inanılmaz

Merhaba arkadaslar. Cinsiyeti ogrenenler var mi? 15. Haftada gitsem ogrenir miyim acaba bu konuda biraz sabirsiziz :) 13. Haftada gostermedi minigim. Hayirli saglikli olsun da
ahh ahh ben de bekliyorum en son arkasını dönüp uyumuştu göstermemişti. haftaya gideceğim inş o zaman gösterir

Merhaba arkadaslar. Cinsiyeti ogrenenler var mi? 15. Haftada gitsem ogrenir miyim acaba bu konuda biraz sabirsiziz :) 13. Haftada gostermedi minigim. Hayirli saglikli olsun da
bi de ultrason kalitesi olayı var bazı makinalar kaliteli ve görünüyor. geçen hafta başka bir hastaneye gittim bebek taklalar attı ama bu haftada göremeyiz dedidoktor kendi doktorum da ise 1 hafta öncesinde dönerse net söylerim sana demişti.

Bizimki de 12 haftada göstermedi bende çok merak ediyorum. Gösterebilir ama belli olmaz tabi

Birmucize20192024 canım gözünaydın...
Ayyyy çok sevindimmmm herşeyinn yolunda olmasına, bir cimcime geliyor demek
Sağlıkla gelsin

Bir de bas agrisi ceken var mi? Hamilelikten beri ara ara bas agrilarim oldu ama son birkac gundur cok daha agir sekilde oluyor. Basimi yastiga koymak bile agri sebebiydi ozellikle dun

Geçenlerde konuştuk bu konuyu bir çoğumuzda geçen hafta daha yoğun vardı bende de pzt fena vurdu ama işyerinde biraz uzandım geçti çok şükür .12. haftalarda gebelerde sık görülüyormuş baş ağrısı dayanamayacak kadar çok olursa drlar genelde parol öneriyor çok şiddetlenirse belki sormak istersin dra .

Doktor bize erkwge benziyor demişti 1 hafta önce eşim olmaz kızım olacak bana düşkün olacak yanlış görüyonuz dedi doktora:) Bi oglumu var bana düşkün kıskanıyor bizi :)

Kizin hayatina bereket mutlulik gtrsin ins cnm
Ne guzel
Bnm de kizim olurda ins ayni dönm kizlari olur

Iyi bir ozel hastaneye gidiyorum ultrasonda sıkıntı yok cok net ama ayni sekilde benimki de dondu arkasini haftaya tekrar gidebilirim belki gosterir insallah

Ara ara dayanilmayacak siddete ulasiyor ama ne olursa olsun ilac almama taraftariyim. Gecmesi icin dogal yontemleriniz varsa beklerim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…