Merhaba arkadaslar. Cinsiyeti ogrenenler var mi? 15. Haftada gitsem ogrenir miyim acaba bu konuda biraz sabirsiziz :) 13. Haftada gostermedi minigim. Hayirli saglikli olsun da
Başak burcuyum cnm. Ben cocuktan önce adam ettim. Çocuklarla zor olurdu.bu akşam evi supurdu. Lavabo ovdu. 2 oğlum var onları parka göturdu.zaten cocuklar uyuyana kadar babanın tepesinden ınmıyorlar. Biri 5 biri 3.5 yasında. Evde bırak telefonu haberleri izleyemiyor... Allahtan oğluşlar 9 da uyumus oluyorlar. O zaman da ses etmıyom.ben de kız dıye 3.yu dusundum. Ikılı den cıkınca kız dedı Dr dedım. Benımki Üzüldü. Uyuz oldum. Bu zamanda kız cocugu zormuş. Dr yanlış görmüştür dedı teli kapattı. Gerçi Dr daha göremedi.. Oğluşlarım bana düşkün. Babaya gelsin uçan tekmeler.. Ev haliyle savaş alanı. Okul ödev aşamasını düşünmek istemiyorum. Kreste verilen ödevlerin hiçbirini yaptırmıyorum. Okuldan sopurlar yoksa.
Kızlarr merhaba nasılsınız Az önce doktordan geldim bebeşim çok iyi kızım olacak herşey yolunda dedi çok hareketliydi kollarını hareket ettiriyodu dokkor çok şımarık bi çocuk bu kıpır kıpır dedi ve vitamin yazdı henüz almadım alınca ismini yazarım kızlar
Bir de bas agrisi ceken var mi? Hamilelikten beri ara ara bas agrilarim oldu ama son birkac gundur cok daha agir sekilde oluyor. Basimi yastiga koymak bile agri sebebiydi ozellikle dun
Kızlarr merhaba nasılsınız Az önce doktordan geldim bebeşim çok iyi kızım olacak herşey yolunda dedi çok hareketliydi kollarını hareket ettiriyodu dokkor çok şımarık bi çocuk bu kıpır kıpır dedi ve vitamin yazdı henüz almadım alınca ismini yazarım kızlar
Kendi kızlarına bu kadar vijdansız olabilirler mi acaba inan aileler uzak kalsa biraz herşey daha güzel olacak. Kaynanam yüzünden kavga ediyoruz kadın gelip başıma hadi ben burda sizi barıştırırımda kendi evinizde kim barıştırcak demişti geçen Oysa kendi uzak olsa kavga edicek bi sebebiz bile kalmaz bizim
Merhaba arkadaslar. Cinsiyeti ogrenenler var mi? 15. Haftada gitsem ogrenir miyim acaba bu konuda biraz sabirsiziz :) 13. Haftada gostermedi minigim. Hayirli saglikli olsun da
bi de ultrason kalitesi olayı var bazı makinalar kaliteli ve görünüyor. geçen hafta başka bir hastaneye gittim bebek taklalar attı ama bu haftada göremeyiz dedidoktor kendi doktorum da ise 1 hafta öncesinde dönerse net söylerim sana demişti.
Bir de bas agrisi ceken var mi? Hamilelikten beri ara ara bas agrilarim oldu ama son birkac gundur cok daha agir sekilde oluyor. Basimi yastiga koymak bile agri sebebiydi ozellikle dun
Geçenlerde konuştuk bu konuyu bir çoğumuzda geçen hafta daha yoğun vardı bende de pzt fena vurdu ama işyerinde biraz uzandım geçti çok şükür .12. haftalarda gebelerde sık görülüyormuş baş ağrısı dayanamayacak kadar çok olursa drlar genelde parol öneriyor çok şiddetlenirse belki sormak istersin dra .
Benim oğlan da ucbucuk yaşında. Esimde aynı şeyi söylüyor bu devirde kız yetiştirmek çok zor ortam çok bozuk diye benimde sinirlerim zıplıyor . Eşim tek erkek o yüzden oğluma erkek kardeş gelsin istio kız da olsun ama samirin bı erkek kardeşi de olsun dio. Abiler kıza sahip çıkar oğlanlar birbirine destek olur diyo. Hayırlı sağlıklı olsunlar.
Doktor bize erkwge benziyor demişti 1 hafta önce eşim olmaz kızım olacak bana düşkün olacak yanlış görüyonuz dedi doktora:) Bi oglumu var bana düşkün kıskanıyor bizi :)
bi de ultrason kalitesi olayı var bazı makinalar kaliteli ve görünüyor. geçen hafta başka bir hastaneye gittim bebek taklalar attı ama bu haftada göremeyiz dedidoktor kendi doktorum da ise 1 hafta öncesinde dönerse net söylerim sana demişti.
Iyi bir ozel hastaneye gidiyorum ultrasonda sıkıntı yok cok net ama ayni sekilde benimki de dondu arkasini haftaya tekrar gidebilirim belki gosterir insallah
Geçenlerde konuştuk bu konuyu bir çoğumuzda geçen hafta daha yoğun vardı bende de pzt fena vurdu ama işyerinde biraz uzandım geçti çok şükür .12. haftalarda gebelerde sık görülüyormuş baş ağrısı dayanamayacak kadar çok olursa drlar genelde parol öneriyor çok şiddetlenirse belki sormak istersin dra .