2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yakın 10 dk

Bana ver ben bakarım sen çalış diyorda sağolsun
Ama ben bakarım çocuğuma

Bugun bakılmıs ultrasonda bişey demediler mi ??
Yok canım doktor yoktu benim durum özel ya
Eee çok yakın yaaaa.. 10 dakika mesefa ye oda ne gerek

Reactions: H E
Maşallah yaaaaa
Sağlıkla kızını kucağına inşallah canım

Yok canım doktor yoktu benim durum özel ya
Eee çok yakın yaaaa.. 10 dakika mesefa ye oda ne gerek
Valla bilmiyorum bence de gerek yok ne işi var orda
Şimdi bişey diyemedim ama eşim uygun bi dille reddeder kendi bakcagını sanıyo sanırım

Valla bilmiyorum bence de gerek yok ne işi var orda
Şimdi bişey diyemedim ama eşim uygun bi dille reddeder kendi bakcagını sanıyo sanırım
Yâni zaten olumsuz birşey deyip kalbini kırmaya gerek yok.. Ama çok istiyorsa bi beşik alabilir öneride bulun bari böyle öyle portatif beşikler var ya gittiğinde yatırırsın rahat rahat

Yâni zaten olumsuz birşey deyip kalbini kırmaya gerek yok.. Ama çok istiyorsa bi beşik alabilir öneride bulun bari böyle öyle portatif beşikler var ya gittiğinde yatırırsın rahat rahat
O olabılır bak :)
Arada belki kaçamak yaparız ona bırakırım

O olabılır bak :)
Arada belki kaçamak yaparız ona bırakırım
Evet kuzum beşik daha mantıklı hem gönlü de olur hem sen rahat edersin gittiğinde bıraktığında
Brnim kayınvalidem alsa beşik hayır demem valla gittiğimde koyarım yatar

Evet kuzum beşik daha mantıklı hem gönlü de olur hem sen rahat edersin gittiğinde bıraktığında
Brnim kayınvalidem alsa beşik hayır demem valla gittiğimde koyarım yatar
Benımkının evi geniş at olsa koşturulur
O yüzden bak sen böyle deyince mantıklı geldi .
2. Elde olsa alsın bari 0 a gerek yok o parayı bana versin bişeyler alırım

merhaba kizlar bugun kontrole gittim. 11 haftalik bebekim :) hersey yolunda şükür. doktor d vitamini magnezyum ve demir ilacini verdi folik asiti birakinca onlara baslicakmisim . siz kacinci haftada basladiniz ? kullanan varmi suan magnezyum icin erken degilmi haftaya biter bnm folik asit .

Bende 12.hafta folik asidi kesip decavit,demir ilacı ve d vitaminine başkadım canım bunları doğuma kadar kullanıcaksın dedi doktorum ve sonra belki magnezyumda başlayabiliriz dedi

Annecim kendi evine oda yapacağına bizim eve çocuk odası hediye edebilirsin. Daha çok kullanır de
Ege de ilk bebeğin odası kız tarafı yapar canım
Kendi annem durmadan beğendin mi oda baktın mı ?
Söyle hemen allaım deyip duruyor
Kayınvalideme arabasını falan aldırım

Anneler babalar halleder bize bişey kalmıcak sanırım

Doktor bize erkwge benziyor demişti 1 hafta önce eşim olmaz kızım olacak bana düşkün olacak yanlış görüyonuz dedi doktora:) Bi oglumu var bana düşkün kıskanıyor bizi :)
Doktor bize yorum yapmadi cinsiyet için erken dedi. Hayırlısı olsun bizimkisi merak işte ne gelirse basım gözüm üstüme . Rabbim isteyen tüm kadınlara nasip etsin anneligi

Bende 12.hafta folik asidi kesip decavit,demir ilacı ve d vitaminine başkadım canım bunları doğuma kadar kullanıcaksın dedi doktorum ve sonra belki magnezyumda başlayabiliriz dedi
evet demir ve vitamin kullaniliyor doguma kadar bn ikisini ayni anda kullanamadm ilk gebelikte kabiz ediyordu cok zorladi bu kez decavit vermedi henuz belku ileri haftalar da verir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…