2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bendede şişkinlik vardı canım şehir değiştirdiğim için mi bilmiyorum şuan iyi oldum kuzum sende yürüyüş yap bol bol iyi gelir muhakkak. Çok çok iyiyim kuzum kızım olacak
Ay maşallah canımm minnoş bir kızçe daha geliyo gruba, sağlıkla gelsin

Bir de bas agrisi ceken var mi? Hamilelikten beri ara ara bas agrilarim oldu ama son birkac gundur cok daha agir sekilde oluyor. Basimi yastiga koymak bile agri sebebiydi ozellikle dun
Baş ağrısı sorunu hamilelik boyunca daha ilk kez dün ve bugün yaşadım canım. Şu an geçti gibi ama bugün baya ağrıdı. Sanırım bu haftalarda baş ağrısı atakları geliyomuş canım ara ara

12.haftada folik asiti kesti. Demir hapı ve balık yagı yazdı. Balık yargının ıcınde her vıtamıne var. Magnezyum yazmadı. 1.ve 2.hamılelıklerımde bende bacağımda kasılma olunca magnezyum başlatmıştı. Çok ıyı gelmıstı ama o zamanlar sanırım 25.haftaydı

Maalesef. Hamile degilken asiri bas agrisi olan bir insan olmadigim icin gunluk hayati baya etkiliyor ama insallah bu da gecer bebekler iyi olsun da

Maalesef. Hamile degilken asiri bas agrisi olan bir insan olmadigim icin gunluk hayati baya etkiliyor ama insallah bu da gecer bebekler iyi olsun da
Ben de normalde günlük hayatımda nerdeyse hiç baş ağrısı yaşamazdım. Hamilelikte de düne kadar yoktu şükür ama dün bugün biraz rahatsız etti ağrısı. Olsun tabi hepsine katlanırız yeter ki onlar iyi olsun

Erkekler hep erkek olsun der kız olunca daha farklı seviyorlar. Benim esimde ilk gebeligimde erkek dedi durdu. Kızımız oldu ölüyor onun için. Şimdide kız olacak deyip duruyor. Adını bile hazır etmiş. Kızımın adı Meyra Beren. Şimdide kızımız olursa Azra Deren koyacakmış. Rüyasında kız görmüş

Bir de bas agrisi ceken var mi? Hamilelikten beri ara ara bas agrilarim oldu ama son birkac gundur cok daha agir sekilde oluyor. Basimi yastiga koymak bile agri sebebiydi ozellikle dun
Bende şu anda var baş ağrısı, ama benim migrenim vardı zaten. Sizin devam ederse tansiyonunuzu ölçtürün isterseniz.

Oglumun sol şakaginda beze vardi yarin sabah onu aldiracagiz uyutularak yapilacak,kucuk bir operasyon ama cook tedirgin ve gerginim sanirim başımın agrisini da bu tetikliyor

Oglumun sol şakaginda beze vardi yarin sabah onu aldiracagiz uyutularak yapilacak,kucuk bir operasyon ama cook tedirgin ve gerginim sanirim başımın agrisini da bu tetikliyor
Çok geçmiş olsun canım. Bu yaşlarda beze atıyor vücutları hep malesef. Benim oğlum dada var boynunda.

bende 20li haftalarda veriliyor diye biliyorum sasirdi sanirm :)

Sagol canim. Bizimki fındık kadar oldu, insallah tekrarlamaz, siz aldirmayi düşünüyormusunuz?
Bizim ki de nohut kadar falandır galiba. Belki hafiften daha büyük. Doktor önemsemedi canım. Büyüme olmadı şükür şimdiye kadar. Ama kaybolmuyor da aynı şekilde duruyor bir yıldır. Dışarıdan belli değil bizim ki. Elleyince farkediliyor

Sıkıntın var mıydı bacakta ağrı falan o yüzden mi verdi acaba
belim agriyor ama demedm ki hic devlete gitmistim zaten igne yazdiraym gitmisken de bebegi goreym diye . hc bi sikayet soylemedm yani bel agrima iyi gelirmi acaba :)

tam bi koca kafa olmus bizim sipa . esimle ona bakip gülüyoruz sabahtir

Eklentiler

• IMG-20190411-WA0012.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 54
Bizim disatidan da belli 2 sene kadar oldu büyümüyor küçülmüyor kist demişti dr bir yere carpinca aciyor cani bide karnim buyumeden halledelim istedik hayırlısıyla

Çok geçmiş olsun canım. Allahım oğluna acil şifalar versin. Bunu kafaya taktığın için ağrıyo olabilir başın stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…