Benim de baş ağrılarım var . Aç kaldığım zaman zirve yapıyor. Canım yemek istemiyor öğün atlarsam çok fena baş ağrısı yapıyor. Aç kalmamaya çalış cnm birde kokular da çok baş ağrısı yapio bende.
Bizim disatidan da belli 2 sene kadar oldu büyümüyor küçülmüyor kist demişti dr bir yere carpinca aciyor cani bide karnim buyumeden halledelim istedik hayırlısıyla
merhaba kizlar bugun kontrole gittim. 11 haftalik bebekim :) hersey yolunda şükür. doktor d vitamini magnezyum ve demir ilacini verdi folik asiti birakinca onlara baslicakmisim . siz kacinci haftada basladiniz ? kullanan varmi suan magnezyum icin erken degilmi haftaya biter bnm folik asit .
Erkekler hep erkek olsun der kız olunca daha farklı seviyorlar. Benim esimde ilk gebeligimde erkek dedi durdu. Kızımız oldu ölüyor onun için. Şimdide kız olacak deyip duruyor. Adını bile hazır etmiş. Kızımın adı Meyra Beren. Şimdide kızımız olursa Azra Deren koyacakmış. Rüyasında kız görmüş
bana da decavit vermedi bakalm kullanicam 1hafta 10 gune baslarm :) bana hem decavit hem demir ilaci agir oluyor kabiz ediyor . hemde o vitamin tok tutuyor sanki ya onu yutunca acikmazdm bn
bana da decavit vermedi bakalm kullanicam 1hafta 10 gune baslarm :) bana hem decavit hem demir ilaci agir oluyor kabiz ediyor . hemde o vitamin tok tutuyor sanki ya onu yutunca acikmazdm bn
Ya ben tam tersi iştahım açılsın kilo almak istiyorum yemekten hemen önce iç dedi umarım bende öyle olmaz magnezyum baş ağrısı içinde veriyo bazen doktorlar öyle bi şikayetin varmıydı?
Ya ben tam tersi iştahım açılsın kilo almak istiyorum yemekten hemen önce iç dedi umarım bende öyle olmaz magnezyum baş ağrısı içinde veriyo bazen doktorlar öyle bi şikayetin varmıydı?
bas agrim oluyor da demedm doktora sikayet faln zaten baya kalabalikti hic bisi anlamadm gittigimden anladigim tek sey koca kafali bir bebek olduğu belki yemekten hemen once yutunca istahi etkilemez bn ilk gebelikte kullandigimda yemekten 1 saat kadar sonra yutardm geri acikmazdm hemen . aslinda istahli bi gebe degildim zaten. istahim sadece 4. ve 5. ayda acikti ondan sonra havalarin asiri sicak olmasi vs. derken yemek yiyemiyordm fazla meyve salata vs. hafif yemekler yerdim onlarda kilo yapmiyo malum
Bendede şişkinlik vardı canım şehir değiştirdiğim için mi bilmiyorum şuan iyi oldum kuzum sende yürüyüş yap bol bol iyi gelir muhakkak. Çok çok iyiyim kuzum kızım olacak ❤
Gün içinde hep Ayaktayım aslında pek yürüyüş yapmaya vaktim yok.dediğin gibi hava değişimi sana iyi gelmiş olabilir.cimcimeye de çok çok sevindim canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Aslında tam zamanında öğrenmişsin canım. Biz geçen hafta 12 de öğrenemedik. Devlet hastanesinde doktor kız gibi dedi, sonra özelde kendi doktorum erkek gibi dedi :) yani kaldık arada :) artık haftaya 14 olunca gitcez nasipse, öğreniriz inşallah