2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maalesef. Hamile degilken asiri bas agrisi olan bir insan olmadigim icin gunluk hayati baya etkiliyor ama insallah bu da gecer bebekler iyi olsun da
Benim de baş ağrılarım var . Aç kaldığım zaman zirve yapıyor. Canım yemek istemiyor öğün atlarsam çok fena baş ağrısı yapıyor. Aç kalmamaya çalış cnm birde kokular da çok baş ağrısı yapio bende.

Canım bana sadece decavit verdi kan ilacına şuan gerek yok dedi ama bilmiyorum senin ihtiyacına göre belki vermiştir canım

Sorma canım bu erkeklerin geninde var galiba erkek çocuk istemek ama kız çocuklarıda babaya düşkün olur ❤

Canım bana sadece decavit verdi kan ilacına şuan gerek yok dedi ama bilmiyorum senin ihtiyacına göre belki vermiştir canım
bana da decavit vermedi bakalm kullanicam 1hafta 10 gune baslarm :) bana hem decavit hem demir ilaci agir oluyor kabiz ediyor . hemde o vitamin tok tutuyor sanki ya onu yutunca acikmazdm bn

bana da decavit vermedi bakalm kullanicam 1hafta 10 gune baslarm :) bana hem decavit hem demir ilaci agir oluyor kabiz ediyor . hemde o vitamin tok tutuyor sanki ya onu yutunca acikmazdm bn
Ya ben tam tersi iştahım açılsın kilo almak istiyorum yemekten hemen önce iç dedi umarım bende öyle olmaz magnezyum baş ağrısı içinde veriyo bazen doktorlar öyle bi şikayetin varmıydı?

Ya ben tam tersi iştahım açılsın kilo almak istiyorum yemekten hemen önce iç dedi umarım bende öyle olmaz magnezyum baş ağrısı içinde veriyo bazen doktorlar öyle bi şikayetin varmıydı?
bas agrim oluyor da demedm doktora sikayet faln zaten baya kalabalikti hic bisi anlamadm gittigimden anladigim tek sey koca kafali bir bebek olduğu belki yemekten hemen once yutunca istahi etkilemez bn ilk gebelikte kullandigimda yemekten 1 saat kadar sonra yutardm geri acikmazdm hemen . aslinda istahli bi gebe degildim zaten. istahim sadece 4. ve 5. ayda acikti ondan sonra havalarin asiri sicak olmasi vs. derken yemek yiyemiyordm fazla meyve salata vs. hafif yemekler yerdim onlarda kilo yapmiyo malum

Bendede şişkinlik vardı canım şehir değiştirdiğim için mi bilmiyorum şuan iyi oldum kuzum sende yürüyüş yap bol bol iyi gelir muhakkak. Çok çok iyiyim kuzum kızım olacak
Gün içinde hep Ayaktayım aslında pek yürüyüş yapmaya vaktim yok.dediğin gibi hava değişimi sana iyi gelmiş olabilir.cimcimeye de çok çok sevindim canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Amin İnşallah canım benim darısı senin başına erkenden öğrenirsin İnşallah doktorum aile dostuydu baya ilgilendi 13 haftalık bebeğin dedi biraz erken öğrendim galiba
Aslında tam zamanında öğrenmişsin canım. Biz geçen hafta 12 de öğrenemedik. Devlet hastanesinde doktor kız gibi dedi, sonra özelde kendi doktorum erkek gibi dedi :) yani kaldık arada :) artık haftaya 14 olunca gitcez nasipse, öğreniriz inşallah

Evet ya magnezyum benim baş ağrılarına iyi gelmişti önceden, ama daha vermedi hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…