2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar mide ağrısı yaşayan varmı. Son bı haftadır bulantılar azaldı mide ağrısı başladı sabahlari özellikle oluyor. İk gebeligim de mide ağrısı son aylarda olmuştu

Bende mide bulantısı mide kasılması oluyordu. Çok şükür geçti bulantılar en son doktorun verdiği ilacı içeyim bi dedim yine kustum - hiç bir şekilde ilaç içemiyorum. Decavit vermişti ama nerdeyse hiç kullanmadım - acaba bi sakıncası var m ?

Canım ne kadar iyi beslendiğimizi düşünsekte artık hiçbişey doğal olmadığı için gerektiği kadar vitamin alamıyoruz decavitin içinde 12 vitamin var doktor bu multivitamini doğuma kadar kullanmak gerektiğini söyledi,doktorunla bi konuş belki farklı bi ilaç verir mideni bulandırmıycak

Gece yatarken iç canım ben içemiyorum dediğimde doktor kızdı .bende gece yatarken içiyorum

Kızlar sizde de karın agrısı gerilme hissi var mı ? benim göbek çıktı ve gerildiğini hissediyorum özellikle hapsirınca ve öksürünce sanki bıçak saplıyorlar karnıma
bennn bennn bennnnn hapşurmaktan korkuyorum bu sebeple
rahım kasılmasını nasıl anladı acaba doktor ?

Biraz erken ama alışveriş yapmak isteyen varsa jokerde yüzde elliye varan indirim varmış e bebeğin Şubat indirimlerini kaçırırdik tabi
Bende baktım ama 20.haftada detayli ultrason çektirdikten sonra almayı düşünüyorum. ilk bebegimde de öyle yapmıştım.

Doktoruna bildir canm belki daha hafif bir ilaç tavsiye eder kusmak çok yıpratıyor

Bende baktım ama 20.haftada detayli ultrason çektirdikten sonra almayı düşünüyorum. ilk bebegimde de öyle yapmıştım.
Bizim cinsiyet belli değil zaten antrasit rengi aldm zaten. Birde iyi bı travel sistem Bebek Arabası indirimde bulunca alicam inşallah. Diğerleri dediğin gibi beş altı aydan sonra hallederiz inşallah

Kızlar sizde de karın agrısı gerilme hissi var mı ? benim göbek çıktı ve gerildiğini hissediyorum özellikle hapsirınca ve öksürünce sanki bıçak saplıyorlar karnıma
12 hafta bittiğinden beri benimde karnımda bazen acı veren ağrı hissediyorum kısa süreli. Üç ay dolunca bebek artık göbek hizasına yerleşirmis rahim yukari çıkıyor haliyle büyüyor gerilme ve kısa süreli acıma yi buna bağlıyorum ben. İki hafta kaldı kontrol ume gidince yine sorucam

Maşallah baya büyümüş bebeğin cinsiyeti belli oldumu. Kendini yorma istirahat et geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…