2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ya dedim ki tam bulantılar geçti iyi hissediyorum kendimi şimdi de bu ağrı çıktı
senin bebişin cinsiyet belli oldu mu ?

Karışıkmış canım senin tam net sonuç 16 haftada belli olurmuş İnşallah net öğrenirsin insan öğrenince içi rahatlıyo

Yaaa koca kafalı halleri bile çok tatlı değil mi gözleri falan acaba başka bi doktora falan mı sorsan canım içmeden ne biliyim ilk defa duydum magnezyumun ilk aylarda verildiğini yok bana yemekten önce iç dedi doktor bende şuan 55 kiloyum gebe kaldığımdan beri ne aldım nede verdim azıcıkta karnım çıktı sanki ❤ bu senede yazı hamile geçirceksin ne yicez içicez acaba umarım zorlamaz

Bizim cinsiyet belli değil zaten antrasit rengi aldm zaten. Birde iyi bı travel sistem Bebek Arabası indirimde bulunca alicam inşallah. Diğerleri dediğin gibi beş altı aydan sonra hallederiz inşallah
Sağlıkla kullanin canım. Ben kızıma casual trona almıştım. Cok memnun kaldim. Tavsiye ederim.

Gaz olayini duymadim ama günde bir tane icmek senin için faydali. Ilerki donemlerde bacaklarinda kasilma olmasini engelliyor. Soda ve muz. Benim doktorumda gunde 1 tane iç dedi.

insallah zorlamaz o sene baska bir sicakti ya yillardir oyle sicak olmamisti buralar 45 46 derecelerdeydi hava bnm hissettigim 50 55 yaz hamileligi cok zor bence tek avantaj 1 2 aya her cesit meyve cikacak :) magnezyumu da kullanmicam tip fakultesine gidince sorarm 30 nisanda gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…