12 hafta bittiğinden beri benimde karnımda bazen acı veren ağrı hissediyorum kısa süreli. Üç ay dolunca bebek artık göbek hizasına yerleşirmis rahim yukari çıkıyor haliyle büyüyor gerilme ve kısa süreli acıma yi buna bağlıyorum ben. İki hafta kaldı kontrol ume gidince yine sorucam
Aslında tam zamanında öğrenmişsin canım. Biz geçen hafta 12 de öğrenemedik. Devlet hastanesinde doktor kız gibi dedi, sonra özelde kendi doktorum erkek gibi dedi :) yani kaldık arada :) artık haftaya 14 olunca gitcez nasipse, öğreniriz inşallah
Gün içinde hep Ayaktayım aslında pek yürüyüş yapmaya vaktim yok.dediğin gibi hava değişimi sana iyi gelmiş olabilir.cimcimeye de çok çok sevindim canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
bas agrim oluyor da demedm doktora sikayet faln zaten baya kalabalikti hic bisi anlamadm gittigimden anladigim tek sey koca kafali bir bebek olduğu belki yemekten hemen once yutunca istahi etkilemez bn ilk gebelikte kullandigimda yemekten 1 saat kadar sonra yutardm geri acikmazdm hemen . aslinda istahli bi gebe degildim zaten. istahim sadece 4. ve 5. ayda acikti ondan sonra havalarin asiri sicak olmasi vs. derken yemek yiyemiyordm fazla meyve salata vs. hafif yemekler yerdim onlarda kilo yapmiyo malum
Yaaa koca kafalı halleri bile çok tatlı değil mi gözleri falan acaba başka bi doktora falan mı sorsan canım içmeden ne biliyim ilk defa duydum magnezyumun ilk aylarda verildiğini yok bana yemekten önce iç dedi doktor bende şuan 55 kiloyum gebe kaldığımdan beri ne aldım nede verdim azıcıkta karnım çıktı sanki ❤ bu senede yazı hamile geçirceksin ne yicez içicez acaba umarım zorlamaz
Bizim cinsiyet belli değil zaten antrasit rengi aldm zaten. Birde iyi bı travel sistem Bebek Arabası indirimde bulunca alicam inşallah. Diğerleri dediğin gibi beş altı aydan sonra hallederiz inşallah
Kızlar merhaba daha önce hamilelik geçiren eş dostan hergün bi tane maden suyu içmemi öneriyolar bebek için faydalı ve doğumdan sonra gaz sorunu yaşamazsın diyolar sizde bu tarz bişey duydunuz mu yada tecrübeli annelerimiz sizin böyle bir tespitiniz var mı?
Kızlar merhaba daha önce hamilelik geçiren eş dostan hergün bi tane maden suyu içmemi öneriyolar bebek için faydalı ve doğumdan sonra gaz sorunu yaşamazsın diyolar sizde bu tarz bişey duydunuz mu yada tecrübeli annelerimiz sizin böyle bir tespitiniz var mı?
Gaz olayini duymadim ama günde bir tane icmek senin için faydali. Ilerki donemlerde bacaklarinda kasilma olmasini engelliyor. Soda ve muz. Benim doktorumda gunde 1 tane iç dedi.
Gaz olayini duymadim ama günde bir tane icmek senin için faydali. Ilerki donemlerde bacaklarinda kasilma olmasini engelliyor. Soda ve muz. Benim doktorumda gunde 1 tane iç dedi.
Yaaa koca kafalı halleri bile çok tatlı değil mi gözleri falan acaba başka bi doktora falan mı sorsan canım içmeden ne biliyim ilk defa duydum magnezyumun ilk aylarda verildiğini yok bana yemekten önce iç dedi doktor bende şuan 55 kiloyum gebe kaldığımdan beri ne aldım nede verdim azıcıkta karnım çıktı sanki ❤ bu senede yazı hamile geçirceksin ne yicez içicez acaba umarım zorlamaz
insallah zorlamaz o sene baska bir sicakti ya yillardir oyle sicak olmamisti buralar 45 46 derecelerdeydi hava bnm hissettigim 50 55 yaz hamileligi cok zor bence tek avantaj 1 2 aya her cesit meyve cikacak :) magnezyumu da kullanmicam tip fakultesine gidince sorarm 30 nisanda gidicem