2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bennn bennn bennnnn hapşurmaktan korkuyorum bu sebeple

rahım kasılmasını nasıl anladı acaba doktor ?
Muane ediyo önce kasıklarımı elle o zaman da çok acı hissettim daha sonra ultrason cihazını dokundurduğundada aynu şekilde zaten sol kasığıma sancılae girdiğini söylemiştim uterusun kasılmış desi

Soda bizim icin faydali kaslardaki kramplara iyi geliyor demisti dr, ama bebekle ilgili bisey duymadım canim

Kızlar aranızda anksiyete panik atak olan var mı. Ben dün ilaca başladım mecburen cünkü ataklarım arttı buna baglı kusmalarım 15 20 ye cıktı. Susuzluktan kasıklarım patlıyordu artık. Yaklaşık 10 senedir ilaç kullanıyorum ve ilk hamilelikte İlaçla geçti. Bana dua edin Saglıkla dogsun bebiş. Korkmuyor degilim ama başka çarem yok.

Bana doktorum günde 2 adet maden suyu önerdi canım ama asidini kaçırarak yani ağzı açık 1 saat bekleyerek iç dedi. Bana magnezyum, kalsiyum ve sodyum desteği sağlamak amacıyla verdi. Hem bizim vücudumuz için hem bebişimiz için faydalı mineraller içerdiğinden doktorum 2 tane iç dedi, ama asite karşı tabi

Çok geçmiş olsun inşallah geçer bulantı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…