2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cok gecmis olsun canim ilkinde de kullanmissin allahin izniyle bunada bisey olmayacak korkma

Allah yardmcn olsun cnm

Bende içiyorum canım hergün.. Özellikle damla da yüksek değerler.. Ama sadece bi tane içilmeli.

Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah geçer..
Bebişin de sağlıkla doğar

Allah yardımcın olsun canım

Canim bende de anksiyete var sanki panik ataga dogru da gidiyor ama mucadele etmeye calisiyorum. Zor ama gecer insallah. Icini serin tut hicbir sey olmaz Allahin izniyle ilkinde de kullanmissin bak bir sey olmamis. Allah yardimcin olsunn

M mrvhm hoşgeldin...
Baya ilerlemiş hamileliğin maşallah, rahatsızlığın içln geçmiş olsun.
Ben de iki hafta önce vulva da baskı ve ağrı hissedince endişelendim
12.haftadaydım o zaman şimdi 14 olduk.
Kendi doktorum şehirdışında olduğundan bir tüp bebek merkezinin doktoruna göründüm.
Muayene sonrası, rahimde kasılma alanı olduğunu ve serviks boyunun 32mm e düştüğünü bunun da erken doğum tehdidi olabileceğini söyledi
Eğer ilaçlara rağmen düzelme olmazsa serklaj denen bir işlemden bahsetti
Sanırım rahime dikiş atılması işlemi.
Bende duyduğumda şok oldum açıkcası, gergin birkaç hafta geçiriyorum.
Bir iki ilaç yazdı birisi isoptin diğeri de ventolin sanırım.
Tabi ben kullanmadım kendi doktorum da kullanmamı istemedi.
Belki de kullanmalıyım bilemiyorum.
Sen doktoruna güveniyorsan bence dinle ve kendini yorma.
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliklerimiz.

Canim bende de anksiyete var sanki panik ataga dogru da gidiyor ama mucadele etmeye calisiyorum. Zor ama gecer insallah. Icini serin tut hicbir sey olmaz Allahin izniyle ilkinde de kullanmissin bak bir sey olmamis. Allah yardimcin olsunn
Kızlar cok saolun destek için hayırla bitsin hepimizin bu yolculuğu

Arkadaşlar herkese merhaba. Gebelikte yapılan kan testlerinde neu birde birde yüzde neu değeri var. Sizde kaç çıktı bu degerler

Arkadaşlar herkese merhaba. Gebelikte yapılan kan testlerinde neu birde birde yüzde neu değeri var. Sizde kaç çıktı bu degerler
Merhaba ben hiç dikkat etmemişim.
Ama bende de başka bir değer yüksek çıkınca doktor, endişelenme hamilelikte bazıı değerler sınırın üzerinde çıkabilir ama tek başına anlamlı değildir demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…