2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sağol canım. Bende diğer hamileliğimde ki sonuçla karşılaştırıyım dedim ama onu da sağlık ocağı istemişti ona vermiştim.

Kızlar ikili tarama sonucum çıkmış böyle. Doktoruma ulaşamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-13-11-46-23-1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 87

Eklentiler

• E068707B-76EA-4FF1-AB06-E0E8C228C475.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 82
Cvbın için teşekkür ederim içimiz rahat etmedi başka bir doktora gözükeceğiz birazdan acaba sizin bu söylediklerini alttan muane ederek mi anladı

Cvbın için teşekkür ederim içimiz rahat etmedi başka bir doktora gözükeceğiz birazdan acaba sizin bu söylediklerini alttan muane ederek mi anladı
EVet canım, vajinal muayene ile anladı.
Size neye göre böyle birşey söyledi peki?
Doktor sonrası yazar mısın?
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz.

EVet canım, vajinal muayene ile anladı.
Size neye göre böyle birşey söyledi peki?
Doktor sonrası yazar mısın?
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz.
Zaten sol kasığıma sancılad girip çıkıyodu bir süredir o günde ultrason cihazını dokundurttukça canım çok yandı onu söyleyince uterus kasılmış erken doğum tehditi oluşturabilir bu size dedi progestan verdi

Kizlar dun ikili tarama testi icin gtmistim ense kalinligi burun kemigi beyin gelisimi iui haftasiylada uyumlu eller kollar hareket ediyor cinsiyetini bile syledi dktor ama karninda sislik var dedi sali gunu parca alcaklar bebegin esinden genetogine falan bakilcakmis rapor ekte ultrason fotosuda var daha once byle bsy yasayan oldumu?

Eklentiler

• Screenshot_20190413-134530_Gallery.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20190413-WA0006.webp
    25 KB · Görüntüleme: 75
Canim ben senin yerinde olsam oyle bir müdahale yaptirmam, bebegin genetigine bakmak icin Nipt testi var senden alinan kandan bebeğin kanini ayristirip genetik hastalik vs bakiliyor, ayrica baska bir dr ye de gitmeni öneririm geçmiş olsun

Duymadım ama bir doktora daha mı gidip bilgi alsanız acaba. Daha garanti olur. Hem işlem yapıp yapmama ile ilgili aklınız da soru işareti kalmaz

Tesekkur ederim bi arastiricam doktorada daniscam sali gunu cok sagol.

Kizlar biktim.bu bulantidan napcam.ne zaman geccek yaa..bi de agzimdaki.aci tat..psikolojim yerlerde bulantisi gecen var mi kacinci haftada gecti

Kizlar biktim.bu bulantidan napcam.ne zaman geccek yaa..bi de agzimdaki.aci tat..psikolojim yerlerde bulantisi gecen var mi kacinci haftada gecti
Canim sık sık leblebi,tost,peynir ekmek gibi kuru seyler ye salatalik,elma,ayva iyi geliyor ne kadar ac kalirsan o kadar bulantin olur mide suyu yükseldikce bulanti artıyor
Benim bulantilarim ilk zamanki gibi degil cok sukur aciktigimda bulaniyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…