Benim doktorum net bir şey söylemek şuanda imkansız dedi hiç bir tahminde bulunmadı diğer üç bebeğimi 12 13 haftalıkken söylemişti aynı doktorum bunda bişey demedi
Canim ben senin yerinde olsam oyle bir müdahale yaptirmam, bebegin genetigine bakmak icin Nipt testi var senden alinan kandan bebeğin kanini ayristirip genetik hastalik vs bakiliyor, ayrica baska bir dr ye de gitmeni öneririm geçmiş olsun
Benim doktorum net bir şey söylemek şuanda imkansız dedi hiç bir tahminde bulunmadı diğer üç bebeğimi 12 13 haftalıkken söylemişti aynı doktorum bunda bişey demedi
Kızlar aranızda anksiyete panik atak olan var mı. Ben dün ilaca başladım mecburen cünkü ataklarım arttı buna baglı kusmalarım 15 20 ye cıktı. Susuzluktan kasıklarım patlıyordu artık. Yaklaşık 10 senedir ilaç kullanıyorum ve ilk hamilelikte İlaçla geçti. Bana dua edin Saglıkla dogsun bebiş. Korkmuyor degilim ama başka çarem yok.
Ben hic ilac kullanmadim ama benim de anksiyetem var.Ara ara yokluyor beni.Nefes darligi seklinde.Halsizligim zaten var bu nefes nefese kalma durumuna sebep oluyor Bir de iki tane olunca nabzim zaten 100 den asagi dusmuyor.Elimde kolonya kendimi telkin ediyorum.Ilaclik degil benim.Kullanman gerekiyorsa kullan canim.Zor bir surec cunku.
Bir de soda konusu gecmis.Malum hamilelikte tansiyon sorunu olabiliyor.Yuksek tansiyonu olan aman kontrollu icsin sodayi.
12. Hafta ikili test icin dun doktora gittim. Serviks uzunlugunu da olctu. 3.3 cm (33mm) dedi. Nette bikac bilgi buldum bununla ilgili. Erken dogum riski oldugu yaziyor. Sizin degerler nasil? Endiselenmeli miyim bilmiyorum.
12. Hafta ikili test icin dun doktora gittim. Serviks uzunlugunu da olctu. 3.3 cm (33mm) dedi. Nette bikac bilgi buldum bununla ilgili. Erken dogum riski oldugu yaziyor. Sizin degerler nasil? Endiselenmeli miyim bilmiyorum.
12 oldu benim.Iste ikili test,genetik testi,olcum yapilacak.
Sizin tup bebek oldugu icin onlem amaclidir progestan cunku benim de ikiz oldugu icin 7.haftadan beri haftalik igne vuruluyorum progestan muadili.
Acisiz,agrisiz bir islemmis ve sadece o gun istirahat veriliyormus.
12 oldu benim.Iste ikili test,genetik testi,olcum yapilacak.
Sizin tup bebek oldugu icin onlem amaclidir progestan cunku benim de ikiz oldugu icin 7.haftadan beri haftalik igne vuruluyorum progestan muadili.
Acisiz,agrisiz bir islemmis ve sadece o gun istirahat veriliyormus.
Evet agrisiz oldugunu okudum ben de, verilen anastezinin de zarari yokmus. Serklaj dediyse daha once olcum yapmis olmali diye dusundum. Insallah serklaja gerek olmaz. Olsa da icini ferah tut, zararli hicbirseyi yapmaz doktorlar.
Evet agrisiz oldugunu okudum ben de, verilen anastezinin de zarari yokmus. Serklaj dediyse daha once olcum yapmis olmali diye dusundum. Insallah serklaja gerek olmaz. Olsa da icini ferah tut, zararli hicbirseyi yapmaz doktorlar.
12+3 te ikili test için ölçüm yaparken yüksek ihtimal erkek ama daha küçük belli de olmaz dedi. Kızım olsun cok istiyordum. Kısmet... Sağlıkla doğsun insallah...
Benim ee serviks uzunluğu 37 çıktı en son.
Arada kasılmalar hissediyorum ve kasık ağrılarım var
Serklaj önerende var, önermeyen de
Size neden serklaj önerildi ki?
Bir probleminiz mi vardı?