2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim ee serviks uzunluğu 37 çıktı en son.
Arada kasılmalar hissediyorum ve kasık ağrılarım var
Serklaj önerende var, önermeyen de
Size neden serklaj önerildi ki?
Bir probleminiz mi vardı?
Bana serklaj onerilmedi. Hatta doktorum konu ile ilgili yorum bile yapmadi. Internette degerlere bakarken dusuk riskinin oldugunu ogrendim. Endiselenmeli miyim bilemedim, birden panik oldum.Pazartesi doktoruma tekrar danisicam. Ama okuduklarim dogrultusunda sunu soyleyebilirim kontrol edilerek surec takip edilmeli. Ve cok ciddi bir konu erken dogum icin veya dusukler icin.

Kizlar biktim.bu bulantidan napcam.ne zaman geccek yaa..bi de agzimdaki.aci tat..psikolojim yerlerde bulantisi gecen var mi kacinci haftada gecti
Cankm ben bulantı ilacı kullandım bi kaç gün öylesiyle azaldı . Ama hala arada kusuyorum . Mesela bu gün çok az yediğim halde yine çıkardım. Ama eskiye oranla çok çok iyiyim . Doktorun sulu seyler yeme dedi. Bi de yemek yerken su içme yarım saat bi saat sonra iç dedi. Gerçekten ise yaradı. Katı seyler ye sürekli günde 20 öğün ye dedi. Çorba falan hiç tüketmiyorum . Tam buğday Ekmek peynir hayat kurtarıyor

Herkese merhabalar,

12. Hafta ikili test icin dun doktora gittim. Serviks uzunlugunu da olctu. 3.3 cm (33mm) dedi. Nette bikac bilgi buldum bununla ilgili. Erken dogum riski oldugu yaziyor. Sizin degerler nasil? Endiselenmeli miyim bilmiyorum.
Benim de sali gunu olculucek.Fazlasiyla stresliyim ben de.Doktor serklaj yapacagiz demisti bana.Korkuyorum.Bir zarari var midir yok mudur.
Benim ee serviks uzunluğu 37 çıktı en son.
Arada kasılmalar hissediyorum ve kasık ağrılarım var
Serklaj önerende var, önermeyen de
Size neden serklaj önerildi ki?
Bir probleminiz mi vardı?
Arkadaşlar ben ilk bebeğimi 23+4 haftalıkken erken doğumda kaybettim serkan uzman biri yaptığında hayati önemi olan bir operasyon doktorunuz tavsiye ediyorsa bir an bile düsünmeyin rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın

ben 13+3 haftalık hamişim ama bana daha bakan drların hıcbırı cınsıyuet tahmınınde bulunmadı. yarın cok sevdıgım bı dra gıtcem kontrol ıcın acaba soyler mı bellı olur mu kı cınsıyetı ?

Artık büyük ihtimalle belli olur canım. Ben 12.haftada gittiğimde iki doktor farklı şeyler söyledi kesin değil dediler, 1 hafta sonra cinsel organ artık oluşmuş olur dediler. Ben de perşembe ya da cuma gideyim diyorum. Hiç önemli değil cinsiyeti ama çok merak ediyoruz :)

Geçmiş olsun canım. Bu yapılacak çok işlem bebeğe zarari varmı ogrendiniz mi.
Kizlar biktim.bu bulantidan napcam.ne zaman geccek yaa..bi de agzimdaki.aci tat..psikolojim yerlerde bulantisi gecen var mi kacinci haftada gecti
Benim doktor tahminde bile bulunmadi. Net görene kadarda soylemez
Aynen ya benimkide aynısını yaptı baro tahmindw bulunun dedim anlamı yok bı ay sonra farklı bişey söylemek istemem dedi. Haklı aslında . 16 haftada kontrol var . İki hafta kaldı. Hayırlısı olsun

Bugün cinsiyet belli olduuuuu çok net erkek !!! O kadar kız hissediyordum ultrasonda görünce erkek görünce inanılmaz şaşırdım :)
İlk çocuğun mu cnm hayırlı olsun oglusun. Ben ilkinde kız çok istiyodum cicili bicili giydircem diye ama erkek bebekler için çok cool kıyafetler var oğlumu bir jön edasinda giydirdim hep. Kız bebeği anneler çok istiyor haklı olarak babalar da erkek hayırlı evlat olsun

Cok uzuldum basiniz sagolsun Cok onemli birsey oldugunu biliyordum ama insanin icine yine de bir kusku dusuyor iste.

Basiniz sagolsun. Allah yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah.

Bulanti ilacinin adini tam olarak yazar misin

Başınız sağolsun...
Çok üzüldüm, Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Peki bu hamileleliğinizde serklaj oldunuz mu?

Benim 12. Haftada geçti bulantı ve acı tat. Bulantıya çözüm bulamadım ama acı tat için dişlerimi iyice temizleyip sakız çiğniyordum. Sakız çiğnemek midemi de rahatlatıyordu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…