2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ogrenince o sokla bsey dusunemiyo insan snradan snradan hersey yerine oturuyo sali gunu once doktrla goruscez tekrar detayli ultrasonla bakilcak o zmn tam net sekilde konuscam a dan z ye

Ogrenince o sokla bsey dusunemiyo insan snradan snradan hersey yerine oturuyo sali gunu once doktrla goruscez tekrar detayli ultrasonla bakilcak o zmn tam net sekilde konuscam a dan z ye
İki ayrı kişiyi alıntı yaptım ama olmamış kusura bakma cnm herşey yolunda gider inşallah. Doktorlar en ufak ihtimal o bile değerlendirip araştırmak istiyor genelde olumsuz bı durum olmaz . Ama tedbir li olmak lazım tabi . Bizi haberdar edersin cnm.

Çarşamba 12+0 olacaz inşallah
Kontrolüm var..
Cinsiyet artık bizimde belli olsa hiç fena olmaz
Ama ben cinsiyet partisi yapıcam bana demesin haftasonuna kadar beklerim herhalde
Sağlıklı olsun da.. Kız erkek farketmez aslında ama alışveriş için sabırsızlanıyorum

Evettt ilk bebeğimiz bende kız olsun istiyor ve öyle hissediyordum hep - erkek olunca şok oldum :))

Başınız sağolsun çok zor bir durum allah sağlıkla nasip etsin gönlünüze göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar, bu ikili test için %70 doğruluk payı var diyorlar ya
Yani riskli çıkması kesin risk olduğunu göstermez diye. Peki sonucun normal çıkması da mı o zaman %70 doğruluk? Yani Allah korusun normal test sonucunda down olma ihtimali var mı? Bu durumda mesela devlet hastanesinde sırf bu gerekçeyle nifty yaparlar mı acaba? Ya da sırf bu sebeple özelde test yaptırılır mı acaba?

Merhaba, devletteki prosedürü tam bilemiyorum ama özelde yapılıyor isteğe bağlı olarak, ben sonucumu bekliyorum şu anda.

Tabi sonucu alir almaz yazarim dua edin bizim icin cok tesekkurler

Tabiki risk yok dediklerinde aynı şekilde doğruluk payı bu testleri bebeğinizi down sendromlu olması durumunda aldıracaksanız dikkate alınmalı. Allah korusun sağlıklı doğar bir ateşle engelli olur bizim kontrolümüzde olan şeyler değil Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Başınız sağolsun...
Çok üzüldüm, Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Peki bu hamileleliğinizde serklaj oldunuz mu?

Iki tane kızım var allaha şükür büyüğü 6 küçüğü 5 yaşında serklaj hiç yapılmadı benim enfeksiyondan kaynaklı erken acilmam oldu oyuzden erken doğum.yaptim ama serklaj doktor tavsiye ediyorsa uzman bir doktorun yapması çok önemli rabbim sağlıkla versin inşallah

Bulanti ilacinin adini tam olarak yazar misin
Metpamid canım. Bana doktor başka bir ilaç verdi burada. Ama benim doktorum bunu kullan o sende kasılma yapabilir dedi ikiz hamileyim . Sabah aç karnına yemekten yarım saat önce içtim. Üç gün sabah içtim çok ii geldi mideme yemek girdi sayesinde .

Buldum Doğum aynı gün ama benim sezaryen olduğu için iki hafta önce olabilir

Hapyy mom uygulamanın adı ama ben yazana kadar bulmuşsun
Doğum tahmini ya bebişler erken ya da geç gelebiliyormuş bakalım benimki ne zaman doğucak

İlk çocuğun değil galiba

Kizlar ben 13+3 gunluk hamileyim gecen carsamba 2li test icin gittim ultrasonda bi sikinti cikmadi ama bebek hareket etmiyodu kafama takildi cikolatada yemistim nedenki acaba aslinda bu 2. Hamileligim ama arasi uzun olunca unutmusum herseyi birde ilkte pek anlamiyodum bunda kafama takidi?Bi sorum daha olucak 2li testi devlette vereyim dedim calistigim icinde gidemedim sali gun gidicem gecmi olur sizce doktorun verdigi ölçumlerle yaptirsam yanlismi olurki ay cok pinpirikliyim. Tek sikintimiz kilo olsa rabbim herkesin evladini saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Ben ikili test icin kan verirken ultrasonla ne zaman bakildigini sordular...aradan 24 saat gecmemesi gerekiyormuş

Hoş geldin canım devlette tekrar muayene edebilirler canım, aradan zaman geçmiş değişmiş olabilir ölçümler. Hareket etmemesi de hiç sıkıntı değil bence. Uyuyo olabilir, sakin bi bebek de olabilir. Kalbi atıyosa her şey yolundadır zaten

Bebek hareket etmiyosa uyuyodur cnm. Bende en son vişne suyu içip gittim doktor uyuyo dedi ultrason cihaziyla biraz rahatsız etti bebeği iki hareket etti sonra yine uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…