Merhaba canım benimde arada hafif yokluyor mide bulantısı ama eskiye göre çok şükür diyorum ayak topuğu neden ağrıyor acaba ayakta fazla mı kalıyosn ondan mı benimde sırtım ağrıyor ama mide bulantısı olmasında gerisi sıkıntı değil ❤
Merhabalaar. Kismetse dogumum ekimde cuma gunu ikili test yaptim sali gunu sonuc cikacakmis. Insallah sagliklidir bebegim. Kadin dogum druna yaptirdim. Perinatolojiye maddi olarak gidemedim. Acaba perinatolog ile dr yapmasi arasinda nasil bi fark var ?
Çarşamba 12+0 olacaz inşallah
Kontrolüm var..
Cinsiyet artık bizimde belli olsa hiç fena olmaz
Ama ben cinsiyet partisi yapıcam bana demesin haftasonuna kadar beklerim herhalde
Sağlıklı olsun da.. Kız erkek farketmez aslında ama alışveriş için sabırsızlanıyorum
Herkes erkektir diyor. Genelde usuyorum ama hamilelikten oncede usuyen biriydim. Mide bulantim hafif oldu hic istifra etmedim. Genelde tuzlu yiyorum. Bunlara gore erkektir diyorlar :) cin takvimi erkek diyor. 2019 yili erkek yiliymis oda var. Allah saglikli evlat versin. Ama ben cok fazla kiz istiyorum. Erkek cocuklarina bakiyorum yaramazlar ben kendimde erkek cocuk bakacak gucu goremiyorum gunahada giriyorum galiba
Herkes erkektir diyor. Genelde usuyorum ama hamilelikten oncede usuyen biriydim. Mide bulantim hafif oldu hic istifra etmedim. Genelde tuzlu yiyorum. Bunlara gore erkektir diyorlar :) cin takvimi erkek diyor. 2019 yili erkek yiliymis oda var. Allah saglikli evlat versin. Ama ben cok fazla kiz istiyorum. Erkek cocuklarina bakiyorum yaramazlar ben kendimde erkek cocuk bakacak gucu goremiyorum gunahada giriyorum galiba
Bende hem üşüyorum hem bulantim fazla genelde canim yemek istiyor tatlidan biraz uzagim benim de her ikisinede ihtiyacım var kız da olur erkekte ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse ama eşim erkek çok istiyor kızı olsa aşk yaşar kesin:)
Bende hem üşüyorum hem bulantim fazla genelde canim yemek istiyor tatlidan biraz uzagim benim de her ikisinede ihtiyacım var kız da olur erkekte ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse ama eşim erkek çok istiyor kızı olsa aşk yaşar kesin:)
Kızlar mrb. 13+0 olduk bugun. 1 hafta önce nifty yaptırdım sonuç bekliyorum. Stresli bir hafta oldu. Hala aramadılar gerginim biraz. Nifty yaptıranlar kaç gün sonra sonucunuz çıktı ? Bilgi verebilir misiniz ?